Cum se înțelege Laura Cosoi cu mama ei: „Întotdeauna am avut o relație bună”

Laura Cosoi a vorbit despre relația specială pe care o are cu mama ei, Ligia Cosoi.

Cum se înțelege Laura Cosoi cu mama ei: "Întotdeauna am avut o relație bună"

Laura Cosoi se poate declara împlinită pe toate planurile. În 2015, actrița s-a căsătorit cu omul de afaceri Cosmin Curticăpean și au împreună trei fete, Rita, Vera și Lara, cu care se mândresc de fiecare dată. În plan profesional, vedeta este implicată în mai multe proiecte, atât în lumea actoriei, cât și în mediul online, acolo unde are contracte de imagine cu diverse brand-uri și servicii. 

Laura Cosoi și mama ei, Ligia Cosoi, se înțeleg foarte bune, după cum a declarat recent actrița. Vedeta a făcut mărturisiri despre relația lor, dar și despre sfaturile pe care le-a primit din partea mamei sale. 

„Eu întotdeauna am avut o relație bună cu mama. Mai puțin atunci când m-am lăsat de dans sportiv. Nu știu dacă neapărat s-a schimbat foarte mult, nu știu dacă ea mă vede pe mine altfel, dar ceva s-a schimbat. Sigur nu și-a imaginat deloc această viață cu mine în calitate de mamă. Așa mi-a spus, că nu și-a imaginat că o să am trei fetițe, trei copii. Dar pot spune că e foarte mulțumită că, în continuare, îmi exercit meseria. Pentru ea e foarte important și întotdeauna îmi spune „Ai grijă de carieră, nu o neglija, ție-ți stă bine să faci asta, întotdeuana vei fi fericită dacă vei și munci”, a declarat Laura Cosoi pentru FRESH by Unica.

De ceva timp, s-au încheiat filmările pentru comedia „Retreat Vama Veche” regizată de Petre Năstase, care va fi lansată la începutul anului următor. Publicul o va vedea pe Laura Cosoi jucând alături de Adela Popescu, Ada Condeescu, dar și de alte nume cunoscute din cinematografia românească și nu numai. Actrița a mai povestit că mama ei a fost un real sprijin în perioada filmărilor. 

„Și, cumva, de-a lungul timpului, deși m-am pus împotriva a ceea ce spunea, voiam să-i demonstrez că nu e așa, de cele mai multe ori a avut instinct bun și a avut dreptate. Și legat de perioada aceasta, când am fost la filmările pentru Retreat Vama Veche și Lara a stat cu mine pentru că alăptam, mama m-a ajutat enorm să înțeleg mai multe lucruri și despre meseria pe care o am. Faptul că eram acolo, la muncă, dar și cu copiii, cu mama și cu Adela și cu Ada, mi s-a părut un melanj perfect, o rețetă perfectă de timp petrecut împreună. L-am atins foarte bine pe fiecare palier și personal, și profesional.”

Laura Cosoi mai are o soră, pe nume Alina, dar și doi frați vitregi. Tatăl Laurei Cosoi, care a fost răpus de coronavirus în luna noiembrie a anului 2020, a lăsat în urma sa doi băieți, pe Andrei și pe Marius. Actrița a vorbit și despre legătura specială pe care o are cu sora ei. 

„Foarte bine. Noi suntem asemănătoare fizic, dar foarte diferite în rest. Suntem total opuse. Dar o iubesc foarte mult. Suntem foarte, foarte legate. De aceea mi-am și dorit pentru Rita o surioară. Mi s-a părut că am o relație bună cu sora mea. Și aș fi vrut să se întâmple și între ele așa, să fie o relație frumoasă.”

Citește și:
Dezamăgire la Wimbledon pentru Victor Cornea, iubitul Andreei Bălan. De ce acesta a părăsit competiția fără a juca vreun meci

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people