Cum se înțelege, de fapt, Dakota Johnson cu copiii pe care iubitul său, Chris Martin, îi are din căsătoria cu Gwyneth Paltrow

Dakota Johnson este foarte apropiată de cei doi copii pe care iubitul său, Chris Martin, îi împarte cu Gwyneth Paltrow.

Cum se înțelege, de fapt, Dakota Johnson cu copiii pe care iubitul său, Chris Martin, îi are din căsătoria cu Gwyneth Paltrow

Deși Dakota Johnson și Chris Martin formează un cuplu de peste șase ani, cei doi au fost văzuți extrem de rar împreună și au evitat întotdeauna să discute în mod public despre viața lor amoroasă. Cu toate acestea, actrița în vârstă de 34 ani a oferit recent câteva detalii intime despre relația pe care o are cu cei doi copii ai partenerului său: Apple, în vârstă de 19 ani, și Moses, în vârstă de 17 ani.

„Îi iubesc pe acești copii de parcă viața mea ar depinde de asta. Din toată inima mea”, a declarat Dakota într-un nou interviu pentru Bustle despre copiii pe care Chris Martin îi împarte cu Gwyneth Paltrow.

Johnson a mai adăugat și că „familia pe care ți-o alegi” poate fi „la fel sau chiar mai importantă decât cea în care te-ai născut.

„Am patru frați și două surori, iar cele două surori ale mele nu sunt rude de sânge între ele, dar sunt surori și își spun surori și sunt mereu împreună. Iar cei doi frați mai mari ai mei nu sunt rude de sânge între ei. Și sunt frați”, a explicat Johnson.

Dakota Johnson este fiica lui Melanie Griffith și a lui Don Johnson. Griffith mai are un fiu, Alexander, din fosta căsnicie cu Steven Bauer și o fiică, Stella, din relația cu Antonio Banderas.

Don, la rândul său, mai are patru copii: Jesse, din căsnicia cu Patti D’Arbanville, și Grace, Jasper și Deacon, din mariajul cu Kelley Phleger.

„Nu contează cât de încurcată este situația, sau cine este la dezintoxicare, sau cine nu vorbește cu cine, sau cine divorțează de cine, noi suntem o familie. Și vom fi întotdeauna o familie. Este foarte real”, a mai precizat Dakota despre famila sa extinsă.

În plus, Johnson se ințelege foarte bine și cu fosta soție a iubitului său. Cel puțin asta a dezvăluit recent Paltrow când a fost întrebată de către un fan dacă o iubește pe Dakota.

„Foarte mult!”, a mărturisit Gwyneth Paltrow.

Ba mai mult decât atât, se pare că Paltrow a fost cea care i-a convins pe Martin și Johnson să se împace, după ce aceștia se despărțiseră în vara lui 2019.

„Gwyneth a fost cea care i-a determinat pe Chris și Dakota să se împace”, a declarat o sursă pentru Us Weekly la momentul respectiv.

Invitată în emisiunea lui Drew Barrymore, The Drew Barrymore Show, Gwyneth Paltrow a vorbit despre relația cu fostul său soț, Chris Martin, dar și despre cum reușesc să aibă grijă de cei doi copii ai lor.

„Termini o căsnicie, dar sunteți în continuare o familie. Așa o să fie mereu”, a declarat actrița. Aceasta a continuat, adăugând că „în unele zile nu e atât de bine pe cât pare. Avem și zile bune și zile rele, dar cred că e important că avem același scop: unitate, iubire și tot ce e mai bun pentru copiii noștri”.

În ceea ce privește relația cu Chris de după divorț, Gwyneth mărturisește că acum se înțeleg mai bine decât atunci când erau căsătoriți.

„Avem această idee că, odată ce ne-am despărțit, nu mai putem iubi lucrurile pe care le-am iubit la un moment dat la persoana respectivă. Și asta nu e adevărat. Relația mea cu Chris e mai bună acum decât a fost în timpul căsniciei”.

Citește și:
Lupita Nyongo și Joshua Jackson, vacanță romantică în Mexic. În ce ipostaze tandre au fost surprinși cei doi

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people