Cum se înțelege CRBL cu fiica lui, Alessia, după divorțul de Elena: „Este destul de matură”

CRBL a vorbit despre relația cu fiica lui, Alessia, după divorțul de Elena.

Eduard Mihail Andreianu sau CRBL, așa cum este cunoscut publicului larg, și soția lui, Elena, au luat prin surprindere pe toată lumea cu anunțul că divorțează după 16 ani de căsnicie. Artistul și fosta lui parteneră de viață au făcut anunțul pe rețelele de socializare. 

CRBL și fosta lui soție, Elena, s-au cunoscut în 2007 în cadrul emisiunii „Dansez pentru tine” de la PRO TV, acolo unde artistul era concurent, iar Elena era în postura de coregrafă. Cei doi s-au căsătorit în 2008 și au împreună o fată, pe nume Alessia.

CRBL și fosta lui soție încă păstrează legătură și se consultă în ceea ce privește educația fiicei lor, Alessia. Cei doi o sprijină din toate punctele de vedere și vor să îi fie alături în etapele vieții. 

„Cum să se schimbe situația după divorț? Fiecare este în lumea lui, și eu, și Elena ne concentrăm să ținem frontul comun pentru Alessia. Mă bucur foarte tare că Alessia, chiar dacă acum face abia 14 ani, este destul de matură, este inteligentă, este și copil în același timp și trece ușor aparent. Este evident că undeva acolo mai are de trecut peste, dar suntem aici să vedem și noi cum se va rostogoli această schimbare”, a declarat CRBL pentru cancan.ro

CRBL a mai vorbit și despre relația actuală dintre el și fiica lui.

„Eu și Alessia avem un limbaj mult mai simplu, nu neapărat tată-fiică, ci mai mult de prieteni. De câte ori ne vedem, avem dispute în legătură cu muzica, pentru că avem păreri diferite. Amândurora ne place Blackpink, o trupă de K-pop, acolo avem fiecare câte o preferată. S-au lansat piese noi și ne dăm cu părerea despre clipuri, le jurizăm. Avem tot felul de discuții, despre relații juvenile, despre festivaluri, despre orice. Povestește și despre băieți, dar nu despre băieții din jurul ei. Trebuiesc povestite și acestea.”

De asemenea, artistul a menționat faptul că fiica lui, Alessia, îi calcă pe urme pentru că și ea este pasionată de muzică. 

„S-a apucat și ea de muzică, este foarte talentată. Este mai talentată decât mine. Va intra în industria muzicală, pentru că își dorește foarte mult. Cântă în engleză și am văzut că știe și în coreeană. O să fie tare Alessia, să știi! Cred că va fi în zona aceasta comercială, pentru că și dansează foarte bine, dar nu pot să definesc un stil muzical, cred că o să le încerce pe toate”, a adăugat CRBL pentru aceeași sursă. 

Artistul a vorbit într-un interviu acordat recent despre cum este viața lui după anunțul neașteptat că a divorțat.

„Oficial fac bine și în 2024. E bine ca bărbat singur, sunt foarte bine. Eu nu am avut război, a fost doar pe pace, noi am fost în uniunea noastră, nu am avut războaie. Nu sunt asaltat de admiratoare, și mai bine să nu fiu asaltat.(…) Normal că țin legătura cu Elena, vorbim în fiecare zi”, a spus CRBL, citat de Spynews.ro.

Cântărețul a fost întrebat și dacă își dorește ca, în viitor, să devină din nou tată.

„Nu, așa a fost de sus, Bărbosu așa a decis, noi doar ne-am adaptat. Nu are de unde să vină un al doilea copil, gata, nu mai vine niciun copil, atât!”, a mai spus cântărețul conform sursei citate.

Citește și:
Anca Lungu s-a căsătorit religios cu partenerul ei, Harry Arampatzis. Cum arată rochia de mireasă purtată de fosta prezentatoare

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people