Cum se înțeleg Eva și Petru, cei doi copii ai Andreei Berecleanu: „Fac activități împreună, au prieteni comuni”

Andreea Berecleanu a vorbit despre relația dintre cei doi copii ai ei, Eva și Petru.

Cum se înțeleg Eva și Petru, cei doi copii ai Andreei Berecleanu: "Fac activități împreună, au prieteni comuni"

Andreea Berecleanu a fost mulți ani într-o relație cu Andrei Zaharescu. Au prezentat împreună știrile PRO TV sau Observatorul de la Antena 1, începând din 1996, și până în 2010. Au divorțat în 2013, după o căsnicie care a durat 15 ani, și au împreună doi copii, Eva și Petru. Fostul soț al Andreei Berecleanu a fost numit în anul 2013 consul general al României la Cape Town, în Africa de Sud. Și-a refăcut viața și este căsătorit cu Cosmina Ionescu, alături de care are și un copil.

În prezent, Andreea Berecleanu formează un cuplu alături de Constantin Stan, fondatorul unei clinici în domeniul esteticii, care este cunoscut pentru inovațiile pe care le-a adus domeniului, de la instrumente folosite în practica sa, la proceduri noi la granița dintre frumusețe și sănătate Cei doi s-au căsătorit în noiembrie 2016. Prezentatoarea TV îl ajută deseori pe soțul ei în comunicarea și promovarea legată de activitățile sale profesionale și îl însoțește la conferințele și evenimentele la care participă și care au legătură cu domeniul în care activează.

Cei doi copii ai Andreei Berecleanu au o relație extrem de apropiată și locuiesc împreună în Londra, acolo unde se află pentru a-și continua studiile. Prezentatoarea de la Prima TV obișnuiește să aibă o comunicare deschisă cu ei, deși nu a ascuns faptul că a avut și momente în care uneori a fost strictă cu Eva și cu Petru. Vedeta a dezvăluit recent faptul că Eva și Petru se înțeleg foarte bine și au pasiuni pe care le împărtășesc. 

„Copiii au fost alături de noi (n.red.: de ea și de soțul ei, Constantin Stan), nu în vacanțe, dar ne-au fost alături peste vară. Ei locuiesc la Londra, unde studiază, Eva de mai mulți ani, vreo 6, Petru de anul trecut, are deja un an acolo. Sunt bine și ei, locuiesc împreună. Este ce mi-am dorit și s-a întâmplat să fie așa. Este convenabil și pentru ei, deși poate n-ar părea, pentru că Eva are 22 de ani, Petru 18. Cu toate astea, și-au făcut rutina lor. Programele de școală sunt diferite, se întâlnesc seara. Fac activități împreună, au prieteni comuni. Eu sunt foarte bucuroasă că, peste ani, vor avea aceste amintiri care vor rămâne în sufletul lor și vor conta foarte mult”, a declarat Andreea Berecleanu pentru unica.ro

În timp ce Eva urmează o facultate într-un domeniu creativ, Petru este momentan în ultimul an liceu, așa că momentan mai are timp să se gândească la ce facultate să meargă mai departe. În trecut, Andreea Berecleanu povestea că fiul ei intenționează să studieze în străinătate și să exploreze și alte medii de învățare. 

„Făcând visual design deci o facultate de branding și artă vizuală, evident că este foarte mult lucru independent, e foarte mult studiu, se lucrează. Eva merge mult la muzee, la expoziții. Petru acum va intra la facultate, anul care urmează, este în ultimul an de liceu”, a completat Andreea Berecleanu pentru sursa citată. 

Citește și:
Câți bani ar câștiga Irina Fodor ca prezentatoare a emisiunii America Express. Suma este una considerabilă

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people