Cum se înțeleg acum Laura Cosoi, Dana Rogoz și Tily Niculae. Cele trei au jucat în serialul „La bloc”

Laura Cosoi a vorbit despre relația pe care o are acum cu Dana Rogoz și Tily Niculae.

Cum se înțeleg acum Laura Cosoi, Dana Rogoz și Tily Niculae. Cele trei au jucat în serialul "La bloc"

Serialul românesc „La bloc” a fost difuzat de PRO TV din 2002 și până în 2007 și rămâne și astăzi un fenomen în ceea ce privește producțiile pe plan local. Din distribuție au făcut parte, printre alte prezențe, Dana Rogoz, Laura Cosoi, Tily Niculae, Alina Chivulescu, Mariana Dănescu, Dragoș Moștenescu, Mihai Coadă, Emil Mitrache, Anca Țurcașiu, Vasile Muraru, Adrian Nartea, Cosmin Seleși și Gheorghe Ifrim. 

Serialul „La bloc” le-a adus împreună pe Laura Cosoi, Dana Rogoz și Tily Niculae. Rolurile pe care le-au interpretat au venit și cu celebritatea lor, iar în acea perioadă publicul le asocia destul de repede cu personajele din proiect. Chiar dacă au trecut foarte mulți ani de la terminarea serialului și acum toate sunt implicate în diverse proiecte și se preocupă de viețile lor, încă mai sunt apropiate și între ele există o relație de prietenie.

„Da, e o relație de prietenie pe viață. Ea (n.r – Tily Niculae) e la facultate. Face o facultate acum, în perioada asta, și este plecată un timp. Dar mi se pare că indiferent de anii care au trecut peste noi, relația de prietenie ne leagă pentru totdeauna. Dacă, de exemplu, aș simți că sunt într-o situație limită, aș putea să apelez la ele fără probleme”, a spus Laura Cosoi pentru cancan.ro.

Foto: PR

De asemenea, Laura Cosoi a mai vorbit și despre prejudecățile care au venit în urma personajului pe care l-a jucat. Dacă inițial a fost surprinsă și nu înțelegea, ulterior a început să nu o mai intereseze acest aspect. 

„Prima oară m-a contrariat, mi se părea absolut absurd să nu faci diferența între personaj și persoană. Apoi am început să mă distrez pe seama celor ce credeau că sunt Adina în realitate. Am început să fac glume gen Adina, ca să mă distrez eu. Și apoi mi-a trecut, evident că nu mă mai interesa să impresionez pe nimeni, pentru că eram foarte sigură pe mine, pe calitățile mele în ceea ce privește actoria”, a completat Laura Cosoi pentru sursa menționată anterior. 

În urmă cu ceva timp, și Dana Rogoz a vorbit despre perioada în care juca în serialul „La bloc” și mergea la filmări la Buftea. Pentru actriță, rămâne un proiect cu o semnificație aparte pentru că pe platourile de filmare l-a cunoscut și pe soțul ei, Radu Dragomir, el fiind unul dintre regizorii serialului. 

„Mă gândesc cu nostalgie și cred că dacă aș merge în Buftea, aș plânge. Mă gândesc pentru că dincolo de ce se vedea pe ecran, eram ca o familie, foarte conectați, pentru că petreceam foarte mult timp împreună de dimineața până seara, în fiecare zi acolo la Buftea. Aveam o rutină pe care am abandonat-o peste noapte, adică în momentul în care se încheia un proiect parcă se încheia liceul. Au fost lucruri foarte frumoase care s-au întâmplat în perioada respectivă”, a declarat acum ceva vreme Dana Rogoz pentru cancan.ro.

Citește și:
Gerard Pique, pregătit să anunțe „logodna’ cu Clara Chia, în urma zvonurilor despre Shakira și Lewis Hamilton

Foto: Facebook Laura Cosoi

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people