Cum se împarte Răzvan Fodor între viața de familie și cea profesională, în timp ce Irina Fodor este plecată la filmări: „Mai am ajutor”

Răzvan Fodor a dezvăluit cum se împarte între viața profesională și rolul de tată, în timp ce Irina Fodor este plecată la filmări.

Cum se împarte Răzvan Fodor între viața de familie și cea profesională, în timp ce Irina Fodor este plecată la filmări: "Mai am ajutor"

Irina și Răzvan Fodor formează unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz-ul autohton. Au împreună o fiică, pe nume Diana. Cei doi se înțeleg de minune, mai ales că au o comunicare foarte bună. În perioadele în care prezentatoarea TV este plecată la filmări pentru America Express, artistul se asigură că totul merge foarte bine acasă.

Când vine vorba despre viața personală și cea profesională, Răzvan Fodor pare să fi găsit secretul echilibrului. Artistul a dezvăluit recent, într-un interviu pentru Viva.ro, faptul că este foarte liniștit atunci când rămâne singur acasă alături de fiica lui. Ba mai mult, acesta se asigură că se implică activ în educația Dianei, cea mică participând la diverse activități.

„În ultimii doi ani am filmat, timp de un an și jumătate, la serialul Adela, difuzat pe Antena 1, și două sezoane de Splash! Vedete la apă. Altfel, m-am bucurat de câteva vacanțe, am fost foarte aproape de copil și implicat în toată partea de educație, și anume, lecții de pian, meditații la engleză, ore de tenis, asta în timp ce Irina filma fie pentru Chefi la cuțite, fie era plecată în Asia/America Express. Tot anul ăsta, am început în forță filmările pentru Sezonul 3 Alpha Kids, am făcut un lungmetraj cu Petre Năstase, care va apărea anul viitor, și am început filmările pentru Bravo, tată!”. Am avut ceva treabă, deci!, a precizat Răzvan Fodor.

Cine îl ajută pe Răzvan Fodor cu creșterea fetiței

Întrebat cum se descurcă el și Diana în perioadele în care Irina Fodor este plecată, actorul a precizat că lucrurile merg destul de bine acasă, mai ales că are parte și de ajutor din partea mamei sale. De asemenea, când Răzvan Fodor este implicat în proiectele profesionale, Irina îi ia locul acasă.

„Eu zic că ne descurcăm destul de bine! Sunt deja în al treilea an în care Irina pleacă câte trei luni de acasă, iar în perioada aia se întâmplă să fiu eu mai liniștit și să am timp să o duc la pian, la orele de engleză, să o iau în zilele ploioase de la tenis etc. Mai am ajutor și din partea mamei, atunci când e nevoie, așa că ne descurcăm. La fel și Irina; când sunt eu plecat, se ocupă ea. Astea ne sunt meseriile, nu avem ce să facem. Sunt și aspecte plăcute, și aspecte neplăcute ale meseriilor de a fi oameni de televiziune.”, a spus actorul.

Cu toate că sunt departe unul de celălalt perioade lungi, Răzvan Fodor a declarat că nu a încercat niciodată să o convingă pe soția sa să renunțe la emisiunea America Express, în ciuda pericolelor care vin odată cu aventura din America de Sud. Ba mai mult, aceasta este și emisiunea preferată a actorului, care a și câștigat sezonul 3 al emisiunii Asia Express, alături de bunul lui prieten, Sorin Bontea.

„Nu-i voi schimba niciodată părerea despre un show, mai ales că este și emisiunea mea preferată, e o șansă unică să călătorești în atâtea țări și să vezi atâtea locuri.”, a mai declarat artistul.

Citește și:
Charlize Theron, mărturisiri dureroase despre mama ei care i-a împușcat mortal tatăl în legitimă apărare: „A fost o situație disperată'

FOTO: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people