Cum se descurcă Lavinia Pîrva în rolul de mamă, dar și de artistă: „Este destul de mult de muncă”

Lavinia Pîrva a vorbit deschis despre rolul de mamă și cum îmbină viața personală cu cariera de artistă.

Cum se descurcă Lavinia Pîrva în rolul de mamă, dar și de artistă: „Este destul de mult de muncă”

Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică sunt părinții unui băiat de 4 ani, care le face fiecare zi specială. În cadrul unui interviu pentru Unica.ro, artista a dezvăluit cum îl educă pe fiul ei, Alexandru, și cine îi este alături în această perioadă, deoarece nu au angajat o bonă.

Lavinia Pîrva, despre ipostaza de mamă

În luna mai, fiul lui Ștefan Bănică și al Laviniei Pîrva a sărbătorit cea de-a patra aniversare. Cu toate că are un program foarte intens, artista susține că reușește să facă față atât responsabilităților din viața sa personală, cât și celor din cariera sa profesională.

„Nu vreau să fiu lipsită de modestie, dar mă descurc. Și mă descurc foarte bine. Mai ales că acum am început un proiect nou, am făcut un album întreg pe care urmează să-l lansez. Am terminat piesele noului proiect, urmează să filmez videoclipuri la toate piesele. Este destul de mult de muncă. Concerte multe în sensul acesta, muzica balcanică a prins foarte bine. Și vacanță. Abia aștept”, a spus Lavinia Pîrva pentru Unica.ro.

Deși are numeroase spectacole în întreaga țară, vedeta alege să se întoarcă acasă în fiecare seară pentru a fi alături de fiul ei, Alexandru. De asemenea, ea și Ștefan Bănică beneficiază de un ajutor semnificativ din partea mamei cantareței.

„În general mă întorc cât pot de repede, indiferent dacă dorm sau nu dorm. Fac așa un sacrificiu pentru că îmi este foarte greu să stau departe de el mult timp. Cumva m-am obișnuit așa, am fost tot timpul lângă el. Nu-mi place să lipsesc mult de lângă el. Dar să știi că s-a obișnuit și el. Știe că mami merge la serviciu, tati merge la serviciu. Este mama mea care ne mai ajută. A venit aici, dar face naveta Timișoara – București. Acum deja Alexandru este mare așa că, ușor-ușor, ne vom descurca singurei”, a mai zis ea pentru unica.ro.

Alexandru Bănică, în vârstă de 4 ani, frecventează grădinița, este foarte activ, practică înotul și nu este legat de dispozitivele mobile precum telefonul sau tableta. Potrivit declarațiilor mamei sale, cel mic este plin de energie și face tot felul de activități interactive.

„Merge la grădiniță. După facem foarte multe activități împreună. Mergem cu bicicleta, mergem la înot. Are voie la tabletă. El nu a învățat încă treaba asta cu tableta, dar nu i-aș interzice în totalitate. Îmi place cam tot ce se întâmplă în viața copilului meu să fie cu măsură. Măsură în orice”, a mai zis soția lui Ștefan Bănică.

Pentru o perioadă de trei ani, Lavinia Pîrva a pus totul deoparte pentru a se dedica creșterii fiului ei. Cariera a fost secundară pentru artistă, care a pus familia pe primul loc. Invitată în cadrul emisiunii „Xtra Night Show” cu un an în urmă, ea a mărturisit că și-a dorit să se dedice în totalitate maternității, dar lucrurile s-au modificat și s-a reîntors pe scenă. În iunie 2022, vedeta a afirmat că nu își mai dorește un al doilea copil, deoarece nu s-ar simți pregătită să gestioneze provocările aduse de încă un membru al familiei.

Citește și:
Shannen Doherty, imagini tulburătoare din timpul unei tomografii: „Teama mea este evidentă'

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people