Cum se descurcă Alina Pușcaș în rolul de mamă. Adevărul despre viața cu trei copii: „Nici nu știu cum să reacționez”

Alina Pușcaș a vorbit despre viașa de familie cu 3 copii și cum se descurcă în rolul de mamă.

Cum se descurcă Alina Pușcaș în rolul de mamă. Adevărul despre viața cu trei copii: "Nici nu știu cum să reacționez"

Alina Pușcaș este o prezentatoare îndrăgită de public și mamă a trei copii, reușind să gestioneze cu succes echilibrul între viața personală și cea profesională. Prezentatoarea TV a dezvăluit detalii despre rolul său de mamă și despre viața de familie, recunoscând că nu este ușor cu trei copii.

Alina Pușcaș este recunoscută drept una dintre cele mai îndrăgite prezentatoare TV din showbiz, dar în afara carierei sale de succes, ea se bucură și de o frumoasă și împlinită viață de familie. Vedeta a dezvăluit detalii despre experiența sa ca mamă și despre responsabilitățile pe care le are zi de zi. Deși nu îi este ușor, vedetei nu-i place eticheta de mamă eroină doar pentru faptul că a adus pe lume trei copii.

Alina Pușcaș, despre viața cu 3 copii

Alina Pușcaș a subliniat faptul că părinții care aleg să aibă mai mulți copii nu trebuie etichetați automat ca fiind eroi, ci că aceasta este o alegere personală. Declarația vedetei a venit ca o reacție la admirația și aprecierea pentru părinții care au mai mulți copii.

„Eu nu mă lupt cu copiii ca să pot să spun că sunt eroină. Să mă ierte Dumnezeu, adică eroi, eroine sunt acolo. Noi suntem niște părinți care ne-am asumat, care cu bună știință am făcut 3, 4, 5, 6 copii. Nu cred că ne-a obligat nimeni și atunci mereu mă feresc de denumirea asta „mamă eroină.” Când aud… nici nu știu cum să reacționez, pentru că încerc să le explic că o fac pentru că îmi place. Da, ok, mai și înnebunesc, pentru că nu e ușor, pentru că am multe alte lucruri de făcut, dar sunt un părinte și atât”, a spus Alina Pușcaș în cadrul podcastului lui Radu Țibulcă.

Alina Pușcaș a împărtășit că avea dorința de a avea un al patrulea copil, dar a luat decizia de a nu merge mai departe, luând în considerare provocările și responsabilitățile implicate de această hotărâre.

„Nu mai spun că la un moment dat mi-a spus că putem să facem și patru și i-am spus: „Stai puțin”. Ne-am dat seama cât de greu e logistic să pleci undeva cu ei, pentru că, noi, de exemplu, acum când am plecat cu ei, la schi, am avut nevoie de două mașini, ca să plecăm din aeroport(…) Totuși, este foarte greu”, a mărturisit prezentatoarea TV pentru Antena Stars.

Cum se descurcă vedeta în rolul de mamă

De asemenea, Alina Pușcaș a povestit în cadrul podcastului Urban Flex moderat de Otravă, că tatăl și mătușa ei au avut profesii în sfera militară, dar în familia lor nu era impusă rigoarea specifică armatei. În prezent, există momente când vedeta recurge la duritate în educația copiilor și, din când în când, la pedepse.

„În momentul în care ești prea prieten cu copilul, ți se va urca în cârcă, pentru că ei se nasc să fie mici șantajiști, așa că trebuie găsită varianta de mijloc în care să nu fii nici prea prieten, nici prea militar. Ți se schimbă radical viața când ai copii, dar e foarte important cum o faci. Dacă ții foarte mult la viața ta socială, o să găsești o variantă. Mă indispune când văd părinți care nu reușesc să-și controleze copiii. Viața mea cea mai frumoasa a fost la bunici, în vacanțele de vară, așa cum probabil sunt pentru toți copiii. Îi ajutam pe bunici cu animale, pentru că eram acel copil din tot Ludușul care băga animalele în pat. Am avut o copilărie destul de strictă, mama fiind „militarul” familiei”, a povestit vedeta.

Citește și:
Lavinia Pîrva dezvăluie secretul relației sale cu Ștefan Bănică

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people