Cum s-ar fi simțit „cu adevărat” Meghan Markle odată cu intrarea în familia regală. Dezvăluirile făcute de fostul ei bodyguard

Meghan Markle s-ar fi confruntat cu dificultăți odată cu intrarea în familia regală.

Cum s-ar fi simțit "cu adevărat" Meghan Markle odată cu intrarea în familia regală. Dezvăluirile făcute de fostul ei bodyguard

Fostul bodyguard al lui Meghan Markle, Steve Davies, a declarat că simte „milă” pentru aceasta, deoarece intrarea în familia regală britanică a fost „stresantă”, mai ales că tranziția de la statutul de vedetă de nivel ceva mai jos la cea mai faimoasă familie din lume nu a fost ușoară pentru ea. Davies, un fost soldat în forțele speciale britanice, a cunoscut-o pe Meghan în 2018, când a fost angajat de postul NBC să asigure protecția actriței în Toronto, Canada.

Cum s-ar fi simțit Meghan Markle în familia regală

Davies a povestit că, încă de la prima întâlnire, a simțit o formă de compasiune pentru Meghan, deoarece a trecut brusc de la statutul de celebritate la cel de membră a familiei regale. Într-un interviu acordat publicației InTouch, el a descris situația ca fiind „un coșmar”, menționând dificultățile întâmpinate, precum urmăririle cu mașina, dronelor și alte provocări ce i-au amintit de riscurile la care a fost expusă și Prințesa Diana.

Deși în presă au apărut afirmații conform cărora Meghan ar fi „dificilă” în relațiile profesionale, Davies a contrazis aceste zvonuri, subliniind că ea a fost mereu „caldă și atentă” și că a învățat de la ea importanța respectului reciproc. El a evidențiat modul în care Ducesa ar fi arătat mereu respect pentru fanii ei și ar fi fost dispusă să ajute oamenii.

Interviul lui Davies a apărut în contextul în care mai mulți angajați ai cuplului Meghan și Harry din SUA au renunțat la posturi în ultimii ani, ceea ce a alimentat zvonurile despre comportamentul ei dificil. Cu toate acestea, prietenii Ducesei și Davies susțin că nu au observat nicio latură negativă la ea.

Pe de altă parte, un raport al The Hollywood Reporter a adus noi acuzații, menționând că Meghan ar avea o atitudine de „dictator” și că ar reduce colegii la lacrimi. Deși Roshan, co-editorul publicației, a apărat raportul, surse apropiate cuplului susțin că aceste acuzații sunt fabricate.

Ducesa de Sussex, acuzată de comportament răutăcios față de angajați

Într-un episod al podcastului său „Archetypes”, Meghan a abordat subiectul, argumentând că impunerea unor limite și comunicarea clară nu ar trebui să fie percepute ca dificultăți.

Un reprezentant al fundației Archewell a respins recent acuzațiile aduse lui Meghan Markle, susținând că citatele apărute în presă ar fi fost „fabricate de cineva care nu cunoaște compania noastră”. Conform acestora, este imposibil ca un angajat al Archewell să fi declarat că ducesa „dă ordine” sau „se plimbă prin birouri”, având în vedere că ea și Prințul Harry lucrează din Montecito, iar fundația este localizată în Hollywood. Reprezentantul a descris aceste afirmații ca fiind „nonsensuri totale”.

De asemenea, aceștia au respins acuzațiile conform cărora Meghan ar trimite e-mailuri furioase angajaților la 5 dimineața. În apărarea sa, au subliniat că nu au primit niciodată astfel de mesaje la acea oră și că Meghan menționează în semnătura e-mailurilor că angajații nu trebuie să simtă obligația de a răspunde în afara orelor normale de lucru.

Aceste acuzații au apărut inițial în 2021, când publicația The Times a relatat că fostul secretar de comunicare al lui Meghan, Jason Knauf, a depus o plângere în 2018, susținând că Ducesa ar fi intimidat personalul de la Palatul Kensington. Se presupune că acest comportament ar fi determinat două asistente să-și dea demisia și ar fi afectat încrederea unei alte angajate. Deși plângerea a determinat lansarea unei anchete, rezultatele acesteia nu au fost făcute publice. Meghan a negat vehement acuzațiile, descriindu-le drept „o campanie de defăimare calculată”.

Citește și:
Andreea Bălan, declarații surprinzătoare despre mama fiului lui Victor Cornea. Ce relație este între cele două: „Suntem o familie mare'

foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people