Cum s-ar descurca Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu în emisiunea Power Couple România: „Nu suport să pierd”

Dani Oțil a dezvăluit cum s-ar fi descurca el și soția sa, Gabriela Prisăcariu, dacă ar fi fost concurenți la Power Couple România.

Cum s-ar descurca Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu în emisiunea Power Couple România: "Nu suport să pierd"

Începând cu 5 februarie, Dani Oțil va fi gazda noului reality-show cu vedete Power Couple România – La bine și la greu” pe Antena 1, unde nouă cupluri celebre vor fi puse la încercare pentru a câștiga un premiu de până la 50.000 de euro. Apare totuși întrebarea cum s-ar descurca Dani Oțil ca participant alături de soția sa, Gabriela Prisăcariu, dacă ar concura împreună în acest format de emisiune.

Filmată anul trecut în Malta, emisiunea „Power Couple România – La bine și la greu” debutează la Antena 1 pe 5 februarie și s-a dovedit a fi populară în peste 15 țări, inclusiv în Brazilia și Africa de Sud. Formatul implică 9 cupluri de vedete care concurează pentru a acumula cât mai multe fonduri.

În cadrul competiției, partenerii investesc bani unul în celălalt pentru diferite probe. Dacă esuează în probe, pierd și sumele investite. Eliminările au loc săptămânal prin votul cuplurilor participante, iar echipa eliminată își pierde toți banii adunați până la acel moment. Cuplurile participante sunt CRBL și Elena, Daiana Anghel și Chef Sorin Gonțea, Lino Golden și Delia, Cristi Iacob și Gabriela, Oana Matache și Radu Siffredi, Cosmin Natanticu și Eliza, Tudor Ionescu și Anamaria, Emi și Mădălina, Chef Roxana Blenche și Cătălin.

Ce spune Dani Oțil despre o eventuală participare la Power Couple România

Dani Oțil este gazda emisiunii „Power Couple România” și a acceptat această provocare după câteva zeci de minute de deliberare. Pe parcursul filmărilor, a fost însoțit de soția sa, Gabriela, și de fiul lor, Tiago, care l-au acompaniat în Malta. Totuși, timpul petrecut cu familia sa a fost separat de activitățile emisiunii, venind după încheierea zilei de lucru. Se pune întrebarea: cum s-ar fi descurcat cuplul Oțil dacă ar fi participat și ei în competiția „Power Couple”?

„În ultimii ani, am refuzat câteva formate pentru că nu mi se potriveau. Aici am spus „da' după nici jumătate de oră. Eu sunt fire competitivă. Mi-a plăcut din start faptul că e un concurs cu reguli clare, dar majoritatea probelor sunt distractive. Nu am mers la un casting, dar probabil am fost urmărit din umbră și ales dintr-o lista de posibili prezentatori.”

„Gozo (n.r. una dintre insulele din arhipelagul maltez) e o piatră mare în mijlocul mării. De acolo îi vine și numele insulei. În poze e superb. În realitate, e foarte cald, chiar și în octombrie, și e foarte mult praf. Asta e digerabil într-un weekend. Dar după câteva săptămâni începe să te dărâme. M-aș fi plâns că mi-e greu, dar când mă uităm la operatori și asistenți, îmi dădeam seama că lor le e și mai greu.”, a declarat Dani Oțil pentru TVMania.

Întrebat cum i s-au părut cuplurile participante, Dani Oțil a recunoscut că s-a înțeles foarte bine cu concurenții. Cât despre o participare a sa împreună cu Gabriela, prezentatorul TV a susținut că nu s-ar fi descurcat.

„Oameni faini. Nu mă așteptam să avem lacrimi în ochi la unele eliminări. Pe unii îi cunosc, pe alții abia i-am descoperit. În condiții de concurs, și cei pe care credeai că îi cunoști se comportă altfel. (…) Nu ne-am descurca deloc. Cred că ne-am certa. Eu nu suport să pierd. Chiar dacă sunt slab la o probă, trag de mine până la epuizare. Gabriela nu are răbdare. Au fost probe la înălțime, în apă, sub apă, la care cred că m-ar fi înjurat puțin.”

Citește și:
Carmen Grebenișan spune adevărul despre operațiile sale estetice: „Am acid hialuronic în buze și mi-am umplut cearcănele, mi-am pus botox…'

foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people