Cum s-a schimbat relația dintre Vlad Gherman și Oana Moșneagu după nuntă. Dezvăluirea făcută de actriță: „S-au întâmplat niște lucruri…”

Duminică, 2 iunie, Vlad Gherman și Oana Moșneagu s-au căsătorit religios.

Vlad Gherman și Oana Moșneagu s-au căsătorit civil pe data de 6 aprilie, iar cei doi au împărtășit cu fanii de pe rețelele de socializare primele imagini după ce au spus marele „Da!”, în fata ofițerului de la Stare Civilă.

Duminică, 2 iunie, Vlad Gherman și Oana Moșneagu s-au căsătorit religios și au împărtășit cu fanii de pe rețelele de socializare numeroase imagini și clipuri de la importantul eveniment din viața lor.

„Meet the Ghermans
3 ani ne-au adus aici.
Alți mulți ne-au plimbat prin alte părți, dar ne-am găsit. Să ne trăim cu bucurie și să nu uităm niciodată că viața asta ne-a fost dată ca să împlinim ce în altele nu ne-a fost dat.
Welcome love, stay here forever”, a scris actrița pe rețelele de socializare.

Fanii au apreciat în mod impresionant imaginile de la ceremonia religioasă a celor doi.

„La bine, dar mai ales la greu.
Promisiune pentru totdeauna!”, a postat actorul pe social media.

Cum s-a schimbat relația dintre Vlad Gherman și Oana Moșneagu după nuntă

Într-un interviu acordat recent, Vlad Gherman și Oana Moșneagu au vorbit despre schimbările din viața lor după ceremonia religioasă.

„Pentru mine s-au schimbat niște lucruri, în sensul că cu fiecare etapă prin care am trecut împreună, de la cerutul mâinii mele, până la cununia civilă și ziua nunții, cumva în creierul meu cu fiecare etapă pe care o parcugeam mă simțeam din ce în ce mai aproape de el și simțeam că suntem din ce în ce mai uniți și lipiți cumva. Sunt oameni pentru care nu contează chestia asta, dar în creierul meu s-au întâmplat niște lucruri atunci când am zis de 3 ori DA, așa am simțit eu și a contat fiecare pas”, a declarat Oana Moșneagu pentru Spynews.ro.

În ceea ce îl privește pe Vlad Gherman, acesta mărturisește că viața lui nu s-a schimbat deloc de când s-a căsătorit.

„Absolut nimic! (n.r. – nu s-a schimbat) Nu s-a schimbat nimic, practic ne-am trezit la fel de frumoși de norocoși, s-a schimbat faptul că avem verighetele pe deget, iar cel mai important din tot acest eveniment a fost cununia religioasă, uniunea în fața lui Dumnezeu a fost cea mai importantă, ziua de după nuntă a fost ca orice altă zi”, a spus Vlad Gherman pentru sursa citată.

De ce Vlad Gherman și Oana Moșneagu s-au căsătorit religios într-o zi de duminică

Vlad Gherman și Oana Moșneagu au explicat motivul pentru care au ales să se căsătorească într-o zi de duminică prin intermediul unui vlog postat pe YouTube.

„Am ales o locație în Ciolpani. E o locație de tip seră, căci eu îmi doream să o facem în aer liber, să o facem vara și exista riscul să plouă, să ne strice nunta. Și nici nu voiam să luăm un cort suplimentar și oamenii să se retragă acolo… E un motiv pentru care nunta noastră a fost duminica, și anume tocmai faptul că am rezervat locul cu atât de puțin timp înainte. O zi de sâmbătă liberă ar fi fost tocmai în luna noiembrie”, a explicat Oana Moșneagu pe YouTube.

Vlad Gherman și-a contrazis însă partenera, explicând că au evitat să facă nunta în luna mai deoarece ar aduce ghinion și nici nu au dorit să aleagă finalul lunii iunie din cauza concediilor.

„Nu mai minți că nu ăsta a fost motivul! Păi de exemplu s-a zis să nu ne căsătorim în luna mai că aduce ghinion, asta o dată. Noi ne gândeam cam în ce perioadă să facem nunta astfel încât să nu încurcăm filmarea pentru serialul Lia, să nu plece toată lumea în vacanță, adică nici nu voiam să împingem spre finalul lunii iunie”, a povestit Vlad Gherman.

Actrița a ținut să sublinieze că, dacă ar fi fost să aleagă o zi de sâmbătă, singura variantă ar fi fost în luna noiembrie.

„În vară nu mai erau zile de sâmbătă, nu! Mai erau trei duminici și atât. Mi-aduc aminte că singura dată de sâmbătă disponibilă era undeva în luna noiembrie. Plus că al nostru concept era cu natură înverzită, nu cu toamnă, cu frunze căzute”, a adăugat Oana Moșneagu.

De ce Vlad Gherman a plâns la nunta cu Oana Moșneagu

Într-un interviu acordat chiar în ziua cununiei religioase cu Oana Moșneagu, Vlad Gherman a mărturisit că a fost foarte emoționat atunci când a văzut-o pe aceasta în rochie de mireasă.

„Este absolut superbă și când am văzut-o aranjată, coafată, machiată, m-a bușit plânsul. Chiar este un moment emoționant, este cred că ceea ce își dorește orice bărbat să trăiască și mă bucur că am putut să te văd așa.”, a spus Vlad Gherman pentru Spynews.ro.

Cei doi au fost foarte încântați de petrecerea de nuntă organizată, mărturisind că totul a fost exact așa cum și-au imaginat și cum și-au dorit.

„Este fix ce ne-am dorit! Ne-am dorit o nuntă ca într-un vis al unei nopți de vară, printre copăcei, flori, într-un cadru ușor boem, cu o lumină presărată de căldura unor felinare, într-o mini-pădurice în inima pădurii, în care invitații noștri îmbrăcați în culori vii sau pastelate să ‘dănțuie’ până dimineața. Și se întâmplă! Iar acum avem un singur regret. Că mâine ne vom trezi din acest vis care o să pară prea scurt pentru cât de frumos o să fi fost”, au mai spus cei doi pentru Spynews.ro.

Citește și:
Adelina Pestrițu, dezvăluiri despre fiica ei, Zenaida, și regulile pe care le-a stabilit pentru ea: „I-am explicat că excesul nu este bun…'

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people