Cum s-a schimbat relația dintre Jorge și soția sa, Ramona Prodea, după 11 ani de căsătorie. Ce a dezvăluit artistul: „Când iubești pe cineva…”

Jorge și soția lui, Ramona Prodea, au sărbătorit recent 11 ani de căsnicie.

George Papagheorghe, cunoscut de către publicul larg sub numele de scenă Jorge, și soția lui, Ramona Prodea, s-au căsătorit în 2013. Artistul are o fiică, pe nume Karina, din căsătoria cu fosta lui soție, Alina Laufer, și un băiat, pe David, alături de Ramona Prodea. Actuala lui parteneră mai are o fată, pe nume Ilinca, dintr-o relație anterioară, pe care Jorge o consideră precum copilul lui.

Cei doi se iubesc foarte mult și au sărbătorit de curând 11 ani de mariaj. Deși există o diferență de 10 ani între ei, soția lui Jorge se menține într-o formă de invidiat și atrage toate privirile oriunde merge.

Jorge, dezvăluiri despre relația cu soția lui

Într-un interviu acordat recent, Jorge a vorbit despre cum se înțelege acum cu soția lui, după atâția ani de căsătorie.

„Ne-a unit Dumnezeu și noi credem foarte mult în conexiunea asta pe care ne-a dat-o, în legământul acesta pe care îl faci în fața lui Dumnezeu atunci când te căsătorești. Încurajăm foarte mult tinerii să facă pasul acesta. Chiar dacă spui că actele nu contează, că e doar o hârtie, e o conexiune acolo cu Dumnezeu, e un martor în viața noastră omniprezent, cum îmi place mie să spun, că e peste tot. Chiar contează să facă parte și din relație”, a declarat artistul pentru VIVA!.

Întrebat care este cea mai frumoasă dovadă de dragoste primită din partea soției lui, artistul a avut un răspuns neașteptat.

„Atenția pe care mi-o oferă. Timpul pe care ni-l oferim unul altuia. Noi comunicăm bine. Când iubești pe cineva, cel mai bun cadou este timpul pe care îl oferi. Degeaba îi spui „Te iubesc!” și pleci. Acela e momentul când îi arăți că îl iubești, când ești atent. Când te uiți la omul respectiv, și oferi timp din timpul tău, și stai și asculți și înregistrezi ce spune, nu doar auzi, ci și asculți”, a mai spus el pentru sursa citată.

Cum a cerut-o în căsătorie Jorge pe partenera lui

Jorge a vorbit despre relația cu soția lui, Ramona Prodea. Artistul a surprins pe toată lumea cu dezvăluirea făcută despre momentul în care și-a cerut partenera în căsătorie. 

„Atunci când am cerut-o în căsătorie pe soția mea, am făcut-o într-un moment de frică, de a nu rămâne singur. Îmi era teamă că o să mă părăsească și din frica de a nu rămâne singur am cerut-o în căsătorie. Ne certasem de câteva ori deja, ne despărțisem de câteva ori, ne împăcaserăm de câteva ori. Eram într-o perioadă în care eu nu eram cuminte deloc și nu îmi stătea gândul că iar o să intru într-o relație lungă. Nu mai aveam chef, de abia ieșisem dintr-o relație, divorțasem, eram bine. Ceva în sufletul meu îmi zicea că nu trebuie să o las pe fata asta. Am ajuns amândoi pe podeaua din baie și ea nu mai putea. A zis: Nu mai pot, gata, mi-a ajuns, hai să oprim aici”, a declarat Jorge în podcastul moderat de Horia Brenciu.

Într-un interviu, Jorge a făcut dezvăluiri despre viața lui de familie și despre gesturile romantice pe care le face pentru soția lui.

„Am văzut că ei îi plac gesturile mărunte și dese, adică îi plac serviciile, limbajul iubirii ei este despre servicii: să mă duc să fac nu știu ce, să o ajut să meargă nu știu unde, să o las undeva, să se întoarcă cu mine. La ea serviciile contează cel mai mult și, bineînțeles, atenția și cuvintele frumoase. Dar, așa, suprize uau, ce își imaginează lumea, o vacanță nu știu unde, nu am fost niciodată genul acesta. Poate un film undeva noi doi. Uite, am luat-o pe soția mea anul acesta și am plecat amândoi 3 zile, fără copii, așa, fără să o anunț. Am fost undeva în țară, dar am vrut să stăm doar noi doi. Ne place foarte mult la munte, vrem să mai mergem la munte, dar nu avem când. Weekendurile sunt ocupate, eu am evenimente, ea în timpul săptămânii nu poate și atunci rămânem noi la final”, a declarat Jorge pentru Impact.ro.

Artistul se declară norocos că are o soție care îi înțelege programul aglomerat, mai ales că amândoi au job-uri care le solicită mult timp și pasiune.

„Ei, ca și glumă dacă mă lasă să plec de acasă, că eu am programul meu, ea are programul ei, suntem totuși recunoscători că suntem flexibili din punctul acesta de vedere și avem joburi, ne plac și muncim cu pasiune și avem și timp liber pentru copii în primul rând, că noi mai găsim o seară romantică după 12 noaptea, după ce adorm copiii, dar suntem din ce în ce mai atenți la cum să le oferim copiilor opțiunile de care au nevoie ca să evolueze”, a mai spus artistul pentru sursa citată.

Citește și:
Anunțul făcut de Cleopatra Stratan după 4 ani de relație cu Edward Sanda: „Chiar azi…'

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people