Cum s-a schimbat relația dintre Anca Țurcașiu și fiul și nora ei, după ce aceștia au devenit părinți: „Eu nu prea am fost bunică…”

Anca Țurcașiu a devenit bunică pentru prima dată la jumătatea lunii iunie.

Anca Țurcașiu a devenit bunică pentru prima dată la jumătatea lunii iunie, după ce Andreea, soția fiului ei, Radu, a născut o fetiță.

În luna iunie Anca Țurcașiu și-a anunțat cu mult entuziasm fanii de pe Instagram că a devenit bunică. Artista este în culmea fericirii după ce nora ei a adus pe lume o fetiță. Cu ocazia asta, cântăreața a dezvăluit și numele pe care îl va purta nepoata ei.

„Acesta este un anunț oficial! De azi noapte, de la ora 00:30, sunt bunică! Sunt cea mai fericită de pe Pământ. A venit pe lume Zoe, minunată, splendidă, specială, sănătoasă și suntem foarte, foarte fericiți”, a spus Anca Țurcașiu pe Instagram.

Într-un interviu acordat recent, artista a mărturisit că nu a putut petrece mult timp cu nepoata sa deoarece a avut toată vara concerte pe litoral, având un contract cu un lanț hotelier.

„Este un sentiment unic. Dar eu nu prea am fost bunică, doar s-a născut copilul și am plecat la mare. Abia când mă întorc de la mare o să stau mai mult cu ea. Sigur că am văzut-o. Am fost special la București să o văd.”, a mai spus Anca Țurcașiu, pentru VIVA.

Fiul Ancăi Țurcașiu s-a căsătorit în 2022

În 2022, Radu, fiul Ancăi Țurcașiu, atunci în vârstă de 23 de ani, și-a unit destinul cu iubita lui la Biserica Sfântul Elefterie, la câteva luni după cununia civilă. Radu și soția lui, Andreea, au avut parte de o ceremonie de vis, la care au fost prezenți doar membrii familiei și prietenii apropiați.

Anca Țurcașiu a postat atunci imagini de la ceremonie, unde familia și prietenii apropiați au fost martorii uniunii celor doi. Alături de fotografiile publicate, actrița a precizat că este foarte fericită și a avut emoții foarte mari la eveniment.

Deși mulți au pus sub semnul îndoielii alegerea fiului artistei de a se căsători la o vârstă așa tânără, Anca Țurcașiu declară că are mare încredere în decizia lui Radu.

„S-a însurat. Nu știu ce să spun despre asta, pentru că m-a luat prin surprindere acest gest, cu toate că ei erau împreună de vreo doi ani de zile, dar decizia asta atât de fermă, radicală, ai fi crezut că e pusă pe seama unui copil care apare. Nicidecum. Decizia a fost extrem de matură și de asumată, pentru că tineretul din ziua de astăzi nu prea face lucrul acesta. Asta a fost mirarea, că ei au luat această decizie fiind foarte determinați în acest sens”, a recunoscut Anca Țurcașiu, în emisiunea Teo Show, de la Kanal D.

Anca Țurcașiu a vorbit în repetate rânduri despre fiul ei și cât de mândră este de el. Acum, vedeta se mândrește și cu nora ei, pe care o vede ca pe o fiică. Actrița se declară o soacră fericită, spunând despre soția fiului ei că nu este doar frumoasă, ci și deșteaptă.

Anca Țurcașiu are un nou partener

Anca Țurcașiu a fost rezervată în legătură cu despărțirea de fostul ei partener de viață. După divorț, actrița nu a dezvăluit detalii despre viața sa amoroasă, însă după apariția unor imagini surprinse de paparazzi, cântăreța a făcut primele declarații despre noul ei partener, dezvăluind și imagini inedite cu acesta.

„Sentimentul de libertate este cel mai puternic în viață, așa consider….
Am ajuns într-un moment perfect al vieții în care pot spune ceea ce simt, pot spune „NU” atunci când nu vreau ceva, pot alege să fac doar ceea ce-mi doresc, cu cine doresc. E minunat. Atât timp cât suntem sănătoși și ne bucurăm de fiecare zi, de oamenii dragi, ne preocupam să fim mai buni în tot ceea ce facem, și mai buni unii cu alții…. e perfect.
Valul de știri din presă din ultimele 24 de ore mă face foarte fericită. Chiar sunt uimită de câtă atenție se dă pentru viața mea privată. Asta înseamnă tot un fel de iubire și de apreciere. Chiar vă mulțumesc că sunteți preocupați de sufletul meu care a fost atât de rănit niște ani, și care, da, azi este plin de fericire. Am lângă mine un om drag, la fel de liber ca și mine, care face din viața mea una minunată! Grijă, atenție, iubire, respect, siguranță, tot ceea ce își poate dori o femeie de la un bărbat.
Vă mulțumesc încă o dată pentru gândurile voastre bune!
O seară frumoasă!”, a scris artista în descrierea unui clip care include imagini cu noul ei partener.

Cu toate acestea, vedeta nu a dezvăluit momentan identitatea acestuia și nici mai multe detalii despre povestea lor de dragoste.

Citește și:
Laura Cosoi, declarații emoționante despre fetița ei nou-născută. Ce a dezvăluit actrița despre naștere: „Este un copil predestinat'

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people