Cum s-a schimbat relația dintre Alexia și Aris Eram după participarea la America Express: „Ne-a făcut să ne cunoaștem mai mult”

Alexia Eram și fratele ei, Aris, au fost foarte încântați de ideea de a participa la această emisiune.

Cum s-a schimbat relația dintre Alexia și Aris Eram după participarea la America Express: "Ne-a făcut să ne cunoaștem mai mult"

Alexia Eram și fratele ei, Aris, comedianții George Tănase și Ionuț Rusu, Romică Țociu și fiul lui, Cătălin, Iulia Albu și iubitul ei, Mike, Giulia Anghelescu și soțul ei, Vlad Huidu, Cleopatra Stratan și Edward Sanda, Iuliana Pepene, prezentatoarea Observatorului de dimineață, și jurnalista de război Sonia Simionov, de asemenea parte din echipa Observator, divele digitale Sânziana Negru și Laura Giurcanu, actrița Ada Galeș și mama ei, scriitoarea Antoneta Galeș sunt concurenții care au spus un DA hotărăt provocării celui de-al șaselea sezon America Express, cel mai dur reality show din România, difuzat de Antena 1.

Alexia Eram și fratele ei, Aris, au fost foarte încântați de ideea de a participa la acest concurs, iar potrivit surselor mondene, cei doi ar fi ajuns chiar până în finală. Cei doi au însă caractere diferite, Alexia fiind mult mai impulsivă decât fratele ei care se consideră o persoană calmă și răbdătoare.

Într-un interviu acordat recent, Alexia Eram a vorbit despre cum s-a schimbat relația cu fratele ei după ce au participat împreună la America Express.

„După această experiență ne-am unit mult mai mult ca înainte. Da, suntem frați, și înainte ne iubeam, ne ajutam când trebuia și așa mai departe, dar nu vorbeam atât de des, nu ne vedeam atât de des! De când ne-am întors din America Express ne-am unit mult mai mult. Chiar ne-a făcut bine! Ne-a făcut să ne cunoaștem mai mult decât ne cunoșteam înainte”, a declarat creatoarea de conținut pentru EGO.ro.

Alexia Eram a mărturisit și care dintre echipele participante la emisiune i s-a părut a fi cea mai puternică.

„Nu, eu nu mă enervam pe el neapărat. Eu mă enervam pe situații sau mă ofticam pe anumite lucruri, mi se părea că nu le-am făcut destul de bine. Oricum, la noi erau certuri de frați, ne certam acum și ne împăcam în 5 minute! Acestea sunt certuri normale de frați! Nu cred că mi-a fost frică de nicio echipă, lucrurile în America Express se schimbă foarte mult. Într-o săptămână poți să fii cel mai bun, într-o săptămână poți să fii cel mai slab! Este vorba și despre noroc! Pot să spun că Giulia și Vlad au fost una dintre cele mai puternice echipe, părerea mea!”, a mai spus ea pentru sursa citată.

Ce povestește Alexia Eram despre competiția de la Antena 1

Alexia Eram este obișnuită de la o vârstă fragedă să se afle în lumina reflectoarelor, având în vedere notorietatea de care are parte mama ei, Andreea Esca. Tânăra în vârstă de 23 de ani este acum una dintre cele mai cunoscute creatoare de conținut de la noi și are numeroase contracte de imagine cu diverse produse și servicii. Alexia Eram este activă pe social media și păstrează o comunicare deschisă cu urmăritorii ei, drept dovadă că tot pe contul ei de Instagram a făcut dezvăluiri despre competiția la care a participat împreună cu fratele ei.

„Dragilor, voiam să vă spun că America Express a fost o experiență unică, minunată, cea mai frumoasă experiență din viața mea și cea mai grea experiență din viața mea. Nu credeam că pot trăi atât de multe emoții într-o singură zi și, în general, să văd atâtea lucruri, să experimentez atâtea lucruri, să învăț. A fost extraordinar, abia aștept să vedeți la TV emisiunea. Abia aștept să văd și eu emisiunea, să mă văd și să văd toți colegii cu care am fost în această competiție. Am întâlnit niște oameni minunați, am legat prietenii acolo și vreau să le mulțumesc tuturor pentru experiența pe care am avut-o”, a povestit creatoarea de conținut pe Instagram.

Alexia Eram a avut numai cuvinte de laudă la adresa organizatorilor emisiunii și a ținut să mulțumească echipei de producție care le-a fost alături.

„Vreau să felicit toți oamenii implicați în această emisiune, care sunt în spatele camerelor. Este o muncă imensă pentru a crea acest show. Bravo lor, tot respectul. Le mulțumesc persoanelor care au fost în echipa mea, cameramanul și reporterița noastră, niște oameni minunați”, a mai spus ea.

Citește și:
Ce decizie a luat Simona Pătruleasa, după 15 ani de căsnicie: „Nu am negociat nimic'

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people