Cum s-a schimbat programul de zi cu zi al Andreei Antonescu de când a devenit mamă pentru a doua oară: „M-am acomodat”

Andreea Antonescu a dezvăluit cum i s-a schimbat programul de când are doi copii.

Cum s-a schimbat programul de zi cu zi al Andreei Antonescu de când a devenit mamă pentru a doua oară: "M-am acomodat"

Andreea Antonescu este mamă a două fiice, Sienna din căsnicia cu Traian Spak, și Venice Victoria, rezultată din relația cu Victor Vrînceanu. După ce a devenit mamă pentru a doua oară, artista și-a orientat prioritățile spre viața personală, dedicându-și mai mult timp fiicelor sale în detrimentul carierei.

În decembrie 2022, cântăreața a născut-o pe Venice Victoria, marcând o schimbare radicală în modul ei de viață. Aceasta a renunțat la numeroasele apariții la concerte și evenimente pentru a petrece mai mult timp alături de micuțele sale.

Andreea Antonescu vorbește despre cum s-a schimbat viața ei de când a devenit mamă

Deși și-a petrecut mare parte din timp în America, Sienna, fiica mai mare a Andreei Antonescu, s-a întors în România, iar acum artista are grijă de ea. Astfel, cântăreața are parte de un program foarte încărcat, începând ziua la 5 dimineața. Își pregătește fiica cea mare pentru școală, o însoțește la școală, iar apoi îi acordă toată atenția fiicei sale mai mici, Victoria.

„Am proiecte pe termen scurt deocamdată pentru că sunt mămică full-time job. Încerc pe cât posibil și pe cât îmi permite timpul să mențin relația cu prietenii mei din social media și să merg la câteva evenimente. Fac câte un pic din toate! Nu mă vait niciodată pentru că mă gândesc că Dumnezeu mă așază în anumite momente, puncte ale vieții mele, tocmai pentru că trebuie să fiu acolo, așa că mă bucur de momente. Întotdeauna am văzut partea plină a paharului. Știu cât de repede crește un copil. Mă uit la Sienna, care este mai înaltă decât mine, așa că vreau să profit de orice moment cu bebelina. M-am acomodat și cu programul de somn de la 12 noaptea la 5 dimineața”, a spus vedeta pentru Impact.

Votează-ți aici favoriții la ELLE Style Awards 2023 și câștigă super premii!

Sienna, fiica artistei, a luat decizia de a renunța la viața în America și de a se muta în România, alături de mama și sora ei. Ea este înscrisă deja la o școală în țară, iar artista a făcut primele declarații cu privire la această schimbare.

„Sienna este înscrisă aici la școală în România. Sunt extraordinar de fericită că le am pe ambele lângă mine. Ceva mai frumos de atât nu se poate. S-a acomodat foarte bine, am avut emoții, era învățată cu americanii. Sunt fericită că și-a făcut mulți prieteni în clasă, se vizitează cu colegele ei”, a declarat Andreea Antonescu, potrivit Wowbiz.

Andreea Antonescu a argumentat că își dorește să nu complice copilăria Sienei, astfel că, când vine vorba de sora ei mai mică, Victoria, artista optează să se implice direct în îngrijirea acesteia și să nu solicite prea mult ajutorul Sienei.

„Sunt genul de mămică dedicată sută la sută. Nu am apelat la bonă. Înainte de orice sunt persoana care le iubește mai mult decât oricine. Sienna o iubește pe Venice. Nu vreau să o încarc pe Sienna, își petrec timp, dar nu îmi doresc pentru că și ea este un copil și nu vreau să îi îngreunez copilăria”, a mai spus artista.

Citește și:
Ce a recunoscut Cabral despre diferența de vârstă dintre el și soția lui, Andreea: „Suntem doi oameni care fac greșeli, dar…

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people