Cum s-a pozat Jennifer Lopez chiar de ziua soțului său, Ben Affleck

Jennifer Lopez a strălucit într-o rochie Dior!

Cum s-a pozat Jennifer Lopez chiar de ziua soțului său, Ben Affleck

Jennifer Lopez nu i-a transmis niciun mesaj public soțului său, Ben Affleck, care a împlinit 52 de ani pe 15 august. Totuși, cântăreața în vârstă de 55 de ani a publicat pe contul său de Instagram mai multe imagini sexy. Artista, care purta o rochie transparentă Dior, s-a pozat în fața unei mașini decapotabile. Aceasta și-a accesorizat ținuta provocatoare cu o pereche de cercei lungi, o pereche de sandale cu platformă și o poșetă argintie.

În doar jumătate de zi, postarea a strâns peste 400 de mii de like-uri și sute de comentarii. „Absolut ULUITOR!”, a scris un fan, în timp ce altul a adăugat: „Clasă și eleganță.”

După ce și-au petrecut cea mai mare parte din vară despărțiți, Jennifer Lopez și Ben Affleck s-au revăzut weekendul trecut. O sursă apropiată celor doi a declarat pentru PEOPLE că artista, în vârstă de 55 de ani, l-a vizitat pe actor în noua sa casă din Brentwood. Sursa a mai adăugat că Lopez l-a însoțit în aceeași zi pe fiul lui Ben, Samuel, la mall.

Lopez, care îi are pe gemenii Max și Emme din căsnicia cu Marc Anthony, este dornică să petreacă timp cu copiii lui Affleck înainte de începerea școlii, spune sursa. Affleck și fosta sa soție, Jennifer Garner, au împreună trei copii: Violet, Seraphina și Samuel.

„Doar pentru că nu este cu Ben nu înseamnă că nu îi pasă de copiii lui”, a declarat sursa apropiată pentru PEOPLE. „Întotdeauna i-a păsat de ei. A petrecut luni întregi căutând casa perfectă pentru familia lor extinsă anul trecut. Acum, când este din nou în L.A., vrea să petreacă timp de calitate cu ei înainte de începerea școlii și de plecarea lui Violet la facultate.”

O altă sursă a declarat pe 6 august pentru PEOPLE că Lopez și Affleck nu s-au văzut „de câteva săptămâni.” Aceasta a adăugat: „Își continuă drumurile separat. Jennifer încearcă să găsească o nouă casă pentru a începe de la zero.”

Câteva zile mai târziu, o altă sursă apropiată a spus că Affleck „se simte bine” și „se descurcă excelent când este ocupat, iar el a lucrat non-stop. Copiii sunt încă în vacanță. El petrece mult timp cu ei. Nu a fost nici pentru el o vară ușoară. El încearcă doar să rămână concentrat și să facă fiecare zi cât mai bună posibil.”

Recent, mai multe surse apropiate cuplului au declarat pentru DailyMail.com că cei doi ar fi semnat actele de divorț, dar încă amână depunerea lor.

„Au finalizat actele de divorț acum o lună, dar așteaptă momentul potrivit pentru a le depune', a declarat o sursă apropiată cuplului. „Atunci, vor face o declarație comună în care vor spune cât de mult se iubesc și cum au luptat să facă lucrurile să funcționeze, dar nu au reușit. Sincer, la final nu au putut ajunge la un compromis. Ceea ce aveau înainte este trecut și amândoi au acceptat acest lucru”, a mai adăugat o altă sursă pentru DailyMail.com.

Vestea vine la scurt timp după ce Affleck a cumpărat o nouă vilă de 20,5 milioane de dolari în Pacific Palisades, chiar de ziua de naștere a lui Lopez. Prietenii artistei au afirmat că gestul făcut de actor a fost o „lovitură în inimă'”pentru J.Lo. De asemenea, 24 iulie, ziua în care Lopez a împlinit 55 de ani, a marcat și finalizarea vânzării penthouse-ului artistei din New York pentru suma de 23 de milioane de dolari.

Citește și:
Madonna, surprinsă în ipostaze romantice alături de presupusul partener, Akeem Morris, cu 38 de ani mai tânăr

Foto: 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people