Cum s-a filmat Andreea Marin la sala de sport și ce a dezvăluit despre stilul ei de viață: „Forțe noi și puțin oxigen”

Andreea Marin obișnuiește să aibă un stil de viață activ și are grijă să facă sport.

Cum s-a filmat Andreea Marin la sala de sport și ce a dezvăluit despre stilul ei de viață: "Forțe noi și puțin oxigen"

În ultima perioadă, Andreea Marin a trecut printr-o transformare fizică de invidiat. Vedeta este adepta sportului și, pe lângă mișcare, înainte de a face orice fel de schimbare în planul ei alimentar, vedeta se consultă cu medicul nutriționist și urmează întocmai ceea ce îi spune, pentru a nu se confrunta mai târziu cu probleme care să îi afecteze sănătatea. 

Recent, Andreea Marin a publicat pe Instagram un video de la sala de sport. După ce s-a urcat pe bandă, vedeta a început să se filmeze și să le arate urmăritorilor că activitatea fizică face parte din stilul ei de viață. 

„Când te dai specialistă și îți convingi copilul ce stă numai cu burta pe carte că și creierul are nevoie de sport, să mai capete si el forțe noi și puțin oxigen, așa că o conduci la sală, sala aceea la care tu n-ai mai fost dinainte de pandemie, și te hotărăști să urci și tu pe o bandă cât se chinuie ea pe alta, că doar n-o fi foc, și timpul de așteptare trece mai ușor, nu-i așa? 🙃 Buuun, te urci, ești pe bandă, ce-a fost mai greu a trecut sau… așa crezi tu. Pentru că banda de la sală e de-a dreptul nepoliticoasă și te întreabă câți ani ai de cum dai să alegi programul preferat – ar putea și ea să aprecieze că îți tremură mâna de emoție când apeși, uitându-te în jur să nu te vadă cineva, „Fat Burn”, dar de unde?! Să-ntrebi o doamnă „de la 0 la 99, ce vârstă aveți?” când răspunsul tău cinstit e „deja 49” n-o fi cumva o ofensă la adresa bunelor maniere? În fine, treacă de la mine, nu m-a văzut nimeni când am tastat, cu un zâmbet larg am rezolvat totul, pe scurt, vârsta e doar o cifră și nu o recunosc, dar m-am răzbunat: alergare va vedea banda asta din partea mea când oi împlini din nou 48! Na! Mă duc la banda mea de-acasă, cuminte și politicoasă, care nu te ia la întrebări și mă așteaptă oricum de ceva timp s-o șterg de praf.

P.S. Acesta este un pamflet și orice asemănare cu realitatea e rară și e o pură întâmplare. Pe care o regret și promit să nu o mai repet!”, a scris Andreea Marin pe Instagram. 

Fanii Andreei Marin se întreabă cum reușește vedeta să se mențină în formă. Vedeta în vârstă de aproape 49 de ani a povestit recent care este dieta pe care o urmează în prezent și cu ajutorul căreia a reușit să slăbească rapid 13 kilograme. Vedeta a recunoscut că a apelat și la ajutorul unui nutriționist și că face în mod constant sport pentru a se menține în formă.

„Chiar simt că am întinerit, pentru că asta face pierderea în greutate. În această vară am pierdut 13 kg până în acest moment și îmi doresc să mai pierd câteva ca să ajung așa, ca în liceu. Așa că iată călătoria în timp în sens invers este posibilă. Într-adevăr, și tenul arată mult mai bine, cheful de viață, totul se schimbă atunci când ești din nou în echilibru”, a declarat Andreea Marin în interviul acordat kfetele.ro.

Votează-ți aici favoriții la ELLE Style Awards 2023 și câștigă super premii!

Într-un alt interviu, fosta prezentatoare a dat detalii despre alimentele pe care le consumă zilnic.

„Conține mâncăruri solide (de exemplu, coucous, risotto, chili fără carne), supe variate care pot conține și carne, dar și numai vegetale, o mulțime de shake-uri gustoase din plante și fructe aromate, dar și dulciuri fără zahăr, cu un îndulcitor pe bază de porumb. În perioada de slăbire, ai o singură limită, cea a numărului de calorii consumate pe zi, iar toate felurile de mâncare au la bază plicuri cu prafuri nutritive care, combinate cu apă sau încălzite când e cazul, se transformă efectiv în hrana despre care v-am spus. 6 plicuri pe zi înseamnă limita de calorii admisă, alegi ce vrei, ele sunt bine cântărite și echilibrate nutrițional, le mănânci la ce ore vrei și ai și recipientele în care le prepari și pe care le poți băga în geantă, să ai hrana și pe drum cu tine, la nevoie”, a povestit Andreea Marin pentru VIVA.

Citește și:
Iulia Vântur, dezvăluiri despre cum se înțelege cu familia iubitului ei, Salman Khan: „Sunt foarte recunoscătoare'

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people