Cum reacționează Jennifer Lopez atunci când femeile flirtează cu soțul ei, Ben Affleck: „Nu vă jucați cu mine”

Jennifer Lopez a recunoscut că devine geloasă atunci când alte femei flirtează cu soțul ei, Ben Affleck, și a dezvăluit cum reacționează în astfel de momente.

Cum reacționează Jennifer Lopez atunci când femeile flirtează cu soțul ei, Ben Affleck: "Nu vă jucați cu mine"

Jennifer Lopez a recunoscut că devine „geloasă” atunci când femeile flirtează cu soțul ei, Ben Affleck. În timpul unei apariții la emisiunea „Today With Hoda & Jenna” cântăreața a jucat un joc numit „This Is Me… Now, or Then?”, în care a răspuns la întrebări care o descriau pe ea însăși acum sau atunci.

Jennifer Lopez recunoaște că devine geloasă

Când gazda Hoda Kotb a întrebat-o dacă „devine geloasă dacă cineva se dă la jumătatea ta”, Lopez a ridicat paleta pe care era scris cuvântul „ACUM”. Ea a avertizat apoi femeile să stea departe de soțul ei, Ben Affleck, precizând: „Nu vă jucați cu mine. Nu vă jucați cu mine”.

Iar când a fost întrebată ce ar face dacă cineva ar începe să flirteze cu actorul din „Gone Girl”, ea a spus: „În primul rând, sunt o iubitoare, nu o luptătoare, dar le voi anunța într-un mod foarte elegant și ca o doamnă să se dea la o parte de tot”.

Aceasta nu este prima dată când Jennifer Lopez a arătat că poate fi posesivă cu Affleck, cu care s-a căsătorit în iulie 2022. În noiembrie anul trecut, artista a fost văzută spunându-le în glumă fanilor să se dea „înapoi”, după ce aceștia s-au îndrăgostit de actorul din „Good Will Hunting”. Cu o săptămână înainte de acel moment, Lopez l-a lăudat pe partenerul ei, spunând că acesta a făcut-o să se simtă „mai frumoasă ca oricând”.

„Ben vrea ca eu să îmi înțeleg valoarea și să îmi cunosc valoarea”, a explicat ea într-un interviu pentru Vogue. „Mă simt și mai relaxată și mai confortabilă. Sunt în sfârșit în punctul din viața mea în care îmi iubesc fiecare parte din mine fără să îmi cer scuze. Fiecare parte din mine, corpul meu, vocea mea, alegerile mele, chiar și, parcă, greșelile mele. Toate acestea m-au făcut ceea ce sunt și m-au adus unde sunt astăzi.”

Cei doi au avut un moment tensionat în vacanță

Jennifer Lopez și Ben Affleck s-au bucurat recent de o vacanță exotică. Celebrul cuplu a fost surprins pe insula St. Barts din Caraibe, însă se pare că escapada romantică nu a fost lipsită de momente tensionate. Lopez și Affleck au fost fotografiați în timp ce se certau într-un magazin de bijuterii. În imaginile publicate de Marca, actorul pare nervos și gesticulează vehement, în timp ce artista îl ascultă.

Cearta nu a durat însă mult timp, actorul în vârstă de 51 de ani fiind apoi suprins în timp ce o îmbrățișa pe soția sa, Jennifer Lopez. Mai târziu, cei doi s-au plimbat și s-au ținut de mână, ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat.

Nu este însă pentru prima oară când cei doi sunt fotografiați în astfel de momente. În luna octombrie, Jennifer Lopez și Ben Affleck au fost surprinși de paparazzi în timp ce se plimbau cu mașina prin Los Angeles. Din imaginile dezvăluite de presa mondenă reiese că celebrul cuplu avea parte de o discuție aprinsă, Affleck fiind fotografiat gesticulând într-un mod foarte animat, în timp ce Lopez îl asculta vizibil nemulțumită. La un moment dat, cântăreața chiar s-a uitat furioasă în zare, în timp ce actorul continua să îi vorbească.

Citește și:
Gina Matache, declarație neașteptată despre emisiunea Power Couple la care participă fiica ei, Oana, împreună cu iubitul ei, Radu Siffredi: „De multe ori mă ia somnul…'

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people