Cum o cheamă, de fapt, pe cea de-a doua fiică a fostului cuplu Joe Jonas & Sophie Turner

Numele celei de-a doua fetițe a fostului cuplu Joe Jonas & Sophie Turner a fost dezvăluit în documentele de custodie.

Cum o cheamă, de fapt, pe cea de-a doua fiică a fostului cuplu Joe Jonas & Sophie Turner

S-a aflat cum o cheamă pe cea de-a doua fiică a lui Joe Jonas și a lui Sophie Turner. După ce mai bine de un an părinții au ținut secret numele micuței, acesta a fost dezvăluit în urma documentelor ce țin de divorțul cuplului.

Care este numele celui de-al doilea copil al fostului cuplu

Potrivit documentelor de custodie obținute de publicația Page Six, Joe Jonas Brothers și Sophie Turner au numit-o Delphine pe fetița lor, acum în vârstă de un an. Foștii soți, care o au în comun și pe fiica lor, Willa, în vârstă de 3 ani, au împărtășit foarte puține detalii despre micuță de la nașterea ei din iulie 2022. Acum, Turner îi cere judecătorului să oprească divorțul, deoarece fetițele ei fac obiectul unui caz de „răpire internațională de copii”.

Documentele judiciare au fost depuse cu doar câteva zile înainte ca Jonas și Turner să accepte ca fiicele lor să rămână în New York, în timp ce își rezolvă procedurile de divorț și de custodie. Pe 25 septembrie, fostul cuplu a semnat un ordin de consimțământ provizoriu care îi interzice oricăruia dintre ei să își scoată copiii din stat. Ei sunt așteptați să se prezinte la o conferință preliminară săptămâna viitoare.

Joe Jonas, acuzat de răpirea fetițelor

Copiii lui Sophie Turner și ai lui Joe Jonas au devenit obiectul unei lupte aprige între vedetele care trec printr-un proces de separare tumultuos. Recent, artistul a anunțat că își dorește despărțirea oficială de fosta sa parteneră de viață, în vreme ce aceasta a ripostat, acuzându-și fostul soț că nu dorește să le lase pe cele mici în Marea Britanie, unde este reședința lor oficială.

Momentan, însă, copiii lui Sophie Turner vor rămâne în New York, locul unde se aflau alături de tatăl lor, atâta vreme cât actrița se afla pe platourile unei noi producții în care joacă. Asta pentru că, reiese din documentele legale care au fost făcute publice, cei doi au ajuns la un acord temporar. Conform acestuia, cele două fiice ale cuplului, în vârstă de trei și, respectiv, un an, vor locui pentru o vreme în statul New York. Motivația acestui acord, se arată în dosarul înaintat de avocatul lui Sophie Turner, Stephen Cullen, ar fi de a „proteja bunăstarea copiilor implicați”. Același document arată și că cele două fetițe nu pot fi mutate în altă parte înainte de finalizarea procesului.

Cererea lui Jonas a fost însoțită și de felurite articole apărute în media, privind modul în care Turner ar fi sau nu capabilă să aibă grijă de copii. Articolele, a presupus imediat publicul, ar fi rezultatul unei campanii de PR inițiate de Jonas la adresa fostei sale partenere de viață. Sophie Turner nu a răspuns la acuzațiile din media cum că ar fi o mamă nepotrivită sau că i-ar plăcea prea mult să meargă la petreceri.

Reprezentanții lui Jonas au susținut că fetițele lui Sophie Turner nu sunt nici pe departe răpite, ci că „acesta este un dezacord legal nefericit legat de disoluția unei căsnicii, din păcate. Limbajul folosit, precum cuvântul răpire, induce în eroare și este, în cel mai rău caz, un abuz al sistemului legal. Copiii nu au fost răpiți. După ce au fost în grija lui Joe în ultimele trei luni, cu acordul ambelor părți, copiii se află momentan alături de mama lor. Sophie pretinde aceste lucruri doar pentru a muta procedurile de divorț în Marea Britanie și pentru a scoate copiii permanent din Statele Unite. (…) Dorința lui Joe este ca Sophie să reconsidere această poziție dură și să meargă împreună mai departe într-o manieră constructivă și privată. Singura lui grijă este legată de bunăstarea copiilor lui.”

Citește și:
Alice Cavaleru, mărturisiri sincere despre viața de familie din spatele camerelor de filmat: „O iau altă dată de la capăt'

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people