Cum le-a răspuns Ramona Olaru celor care o critică pe social media

Ramona Olaru a decis să le răspundă persoanelor care au criticat-o pe rețelele de socializare.

Cum le-a răspuns Ramona Olaru celor care o critică pe social media

Ramona Olaru nu a fost ocolită de criticile de pe rețelele de socializare. Recent, vedeta le-a răspuns celor care i-au transmis mesaje negative.

Ramona Olaru este apreciată de fanii ei pentru sinceritatea de care dă dovadă de fiecare dată. Ea este activă pe social media și le împărtășește fanilor diverse momente din viața ei, atât fericite, cât și mai puțin plăcute. Recent, vedeta a primit comentarii negative în urma unei apariții și a avut o replică la adresa celor care au criticat-o. 

„Dacă mie mai îmi zice cineva că sunt urâtă fără filtru… nu mă interesează! Că aceasta este fața mea fără filtre. Mamă, ce frumoasă! Și sunt doar obosită un pic. M-am distrat.”

Foto: Instagram

Ramona Olaru trece printr-o perioadă extrem de fericită și a împărtășit și cu fanii ceea ce se întâmplă în viața ei. Vedeta a luat o decizie importantă și este mândră de realizarea ei. Asistenta TV a povestit pe rețelele de socializare faptul că și-a cumpărat primul ei apartament. Vedeta este foarte bucuroasă că a reușit să facă acest pas și este entuziasmată de tot ceea ce urmează să facă.

„Astăzi se întâmplă un lucru foarte important în viața mea. (…) A venit momentul! Ca să ne înțelegem… pentru prima dată și în sfârșit după atâția ani de stat în chirie și de muncă multă, în sfârșit apartamentul meu, casa mea. Mamă, câte am de semnat, dar nici nu mă deranjează că semnez atât de multe. Am întâlnit cei mai minunați oameni în această cursă și cu siguranță o să fie una și mai lungă acum când o să ne apucăm să amenajăm de la zero totul, ca să fie așa pe stilul meu.”

După ce a semnat actele, Ramona Olaru a mărturisit că se simte emoționată și că îi va ține la curent pe fanii ei cu detaliile ce țin de procesul de amenajare.

„Să știți că n-am mai simțit de mult așa emoție. Am ținut mai pe liniște acest subiect, am zis acum câteva luni bune că spre finalul anului se va concretiza acest aspect. S-au semnat actele, am achiziționat practic prima mea casă, primul meu apartament. O să vă țin la curent cu tot ce fac, cum o să aranjez locul meu. Îmi vine să plâng că numai eu știu câte au fost până acum, câți pași în toți acești ani. Să fie bine!”, a mai spus Ramona Olaru pe Instagram.

Votează-ți aici favoriții la ELLE Style Awards 2023 și câștigă super premii!

Asistenta TV a apelat deja la o echipă de profesioniști pentru a se asigura că amenajarea apartamentului său decurge așa cum își dorește. Mai mult decât atât, ea a mărturisit că va fi extrem de atentă cu persoanele pe care le invită în casa ei.

„N-am terminat casa și nu aduc pe nimeni la mine în casă. O să fiu foarte atentă cine o să-mi calce pragul. Abia acum m-am apucat de amenajări. O să mai dureze câteva luni. O fac de la început cu profesioniști lucrurile exact cum mi le doresc, ca să fie casa visurilor mele”, a mărturisit Ramona Olaru pentru Ego.ro.

Citește și:
Noi probleme pentru cuplul Kanye West & Bianca Censori. Motivul pentru care cei doi ar fi luat o pauză'

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people