Cum l-a anunțat Larisa Iordache pe soțul ei că vor deveni părinți. Fosta gimnastă este însărcinată cu primul ei copil: „I-am pregătit ceva simbolic”

Larisa Iordache a anunțat recent că va deveni mamă pentru prima dată.

Larisa Iordache a dezvăluit recent că este însărcinată. Fosta gimnastă și soțul ei, Cristian Chiriță, vor deveni părinți pentru prima dată. 

Anunțul că Larisa Iordache este însărcinată a fost făcut de către fosta gimnastă pe contul personal de Instagram, acolo unde a transmis și un mesaj special cu privire la această nouă etapă din viața ei. Postarea ei a fost însoțită și de două imagini, iar într-una dintre ele, Cristian Chiriță îi pune mâna pe burtica de gravidă. 

„Te dorim și te așteptăm cu nerăbdare. Ești o binecuvântare, iar noi ne simțim binecuvântați că ne-ai ales ca părinți. Iubirea noastră infinită”, a fost mesajul transmis de Larisa Iordache pe Instagram. 

Larisa Iordache a povestit în cadrul unui interviu cum a aflat că este însărcinată. În urma unor schimbări vizibile în ceea ce privește starea ei de sănătate, fosta gimnastă a decis să își facă un test de sarcină, iar ulterior alte analize. 

„Aveam niște zile în care mă simțeam puțin mai rău. Am simțit cumva chestia asta. Am simțit că aș fi însărcinată. Mi-am făcut un test, bineînțeles, apoi am fost la niște analize. Ne-am bucurat foarte mult, am fost emoționați amândoi, pentru că, practic, este un pas foarte important în viața noastră. O să devenim părinți și cred că responsabilitatea crește. Dar cu atât mai mult ne dorim să trăim o viață liniștită și frumoasă, pentru că totul când există armonie este mult mai frumos. Am trecut de primele trei luni de sarcină. Nu știam absolut nimic la cununie, am aflat abia când aveam 5 săptămâni de sarcină”, a declarat Larisa Iordache pentru ciao.ro

Larisa Iordache a dezvăluit și cum i-a spus soțului ei că vor deveni părinți. 

„Seara, după ce am aflat rezultatul analizelor, i-am pregătit ceva simbolic și i-am făcut o surpriză micuță. Ceva foarte simplu, nu m-am complicat foarte mult. Pentru că nouă ne plac lucrurile simple și contează foarte mult asta pentru noi. Și el s-a bucurat foarte mult, a lăcrimat într-adevăr, pentru că este un om deosebit, este un om sensibil. L-a bucurat foarte tare vestea! Nu neapărat că discutam despre acest lucru, doar că am fost foarte deschiși și foarte liberi în a se întâmpla această minune în viața noastră.”

Larisa Iordache și soțul ei, Cristian Chiriță, au decis ca o perioadă să țină ascunsă de familie vestea că vor avea un copil, iar fosta gimnastă a explicat care este motivul. 

„Ne-am ne-am dorit liniște pentru a evolua totul cum trebuie, sarcina să fie bine, bebe să se dezvolte și totul să fie în parametri normali. Am ținut o perioadă de timp pentru noi, pentru că e bucuria noastră și mi s-a părut normal să o facem. Am vorbit amândoi despre acest aspect, am zis: hai să o ținem pentru noi pentru câteva săptămâni. Ca să putem să asimilăm toate informațiile și să putem să ne obișnuim cumva cu acest gând. Pentru că este o responsabilitate foarte mare toată această minune care vine. Și după ce ne-am întors din vacanță, în momentul în care am venit în țară ne-am întâlnit cu familia mea, cu familia lui Cristian și le-am spus că vom avea un copil. Au fost foarte bucuroși și se bucură alături de noi, au grijă de mine toți”, a mai spus Larisa Iordache pentru sursa menționată. 

Larisa Iordache s-a căsătorit civil

La începutul anului 2024, Larisa Iordache a fost cerută în căsătorie de către partenerul ei, Cristian Chiriță, un jucător de tenis de masă, alături de care formează un cuplu de ceva timp. Cristian Chiriță este multiplu campion național la tenis de masă la toate categoriile de vârstă, inclusiv la dublu la nivel de juniori, tineret și seniori, fiind și câștigătorul Top 12 Juniori, iar în prezent evoluează la CSM Constanța.

Larisa Iordache a fost cerută în căsătorie pe 1 ianuarie 2024, într-un cadru superb. Cristian Chiriță a planificat totul și a pus la punct detaliile pentru ca momentul să iasă așa cum își dorește. Pe 8 iunie 2024, cei doi s-au căsătorit civil în fața familiei și prietenilor apropiați. Vremea nefavorabilă nu i-a descurajat să se bucure de o plimbare cu barca, să participe la dansul tradițional al șervetelor și să se distreze alături de cei dragi, cu un meniu rafinat și decorațiuni în alb-verde, conform dorințelor lor. La petrecere au participat mai multe nume cunoscute din sportul românesc, precum foștii săi antrenori Mariana Bitang și Octavian Bellu, alături de fostele sale colege de echipă, gimnastele de renume Andreea Răducan, Monica Roșu și Cătălina Ponor.

Citește și:
Staruri & întâmplări pe red carpet la Festivalul de la Veneția

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people