Cum împart Zayn Malik și Gigi Hadid îndatoririle de părinți? Supermodelul a făcut declarații în premieră

Zayn Malik și Gigi Hadid contribuie, amândoi, la creșterea fetiței lor și după ce s-au separat. Primele declarații ale supermodelului.

Cum împart Zayn Malik și Gigi Hadid îndatoririle de părinți? Supermodelul a făcut declarații în premieră

Zayn Malik și Gigi Hadid nu mai sunt împreună de ceva timp, dar asta nu înseamnă că cei doi nu contribuie la creșterea fetiței lor, Khai, în vârstă de trei ani. Aceasta a venit pe lume în toamna anului 2020, iar cuplul s-a separat la un an după, în octombrie 2021. Presa a speculat că despărțirea dintre supermodelul acum în vârstă de 27 de ani și cântărețul de 30 de ani a survenit în urma unui incident agresiv provocat de Zayn Malik, a cărui victimă a fost Yolanda Hadid, mama lui Gigi și a Bellei Hadid. Malik a negat ulterior că ar fi agresat-o pe aceasta, însă nu a constestat plângerile de hărțuire din același dosar. Cântărețul a fost obligat de tribunal să participe la programe care adresează gestionarea furiei și violența în familie.

Cu toate acestea, Zayn Malik și Gigi Hadid pun pe primul loc bunăstarea fiicei lor, reiese din cele mai recente declarații ale modelului, care nu a comentat detaliile dureroase ale experienței despărțirii. În interviul acordat publicației Times of London, aceasta a spus că își planifică munca în jurul datelor în care fostul său partener poate să aibă grijă de fiica lor. Aceasta a declarat că este „fericită” de felul în care au reușit să își coordoneze programele și că „faptul că poate petrece timp cu ambii părinți mă face foarte fericită”.

Gigi Hadid a menționat rareori fosta sa relație cu cântărețul, mai exact, când l-a felicitat de Ziua Tatălui, în 2022, și când a petrecut cea de-a doua aniversare a lui Khai alături de el. Zayn Malik și Gigi Hadid au început o relație în 2015, despărțindu-se și împăcându-se în mai multe rânduri. Recent, presa a speculat că modelul, care între timp a lansat un business de modă, Guest in Residence, ar avea o relație cu Leonardo DiCaprio. Cei doi au fost văzuți împreună în toamna anului trecut. O sursă, însă, a dezvăluit recent că nu este vorba despre o relație serioasă, deoarece „prioritatea numărul 1 a lui Gigi este fiica ei”.

Citește și:
Rihanna a dezvăluit noi imagini adorabile cu fiul său

Foto: arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people