Cum i-a surprins Gabriela Prisăcariu pe Dani Oțil și fiul lor, Tiago: „Plec puțin de acasă și se întâmplă asta”

Gabriela Prisăcariu i-a surprins pe Dani Oțil și fiul lor într-o ipostază inedită.

Cum i-a surprins Gabriela Prisăcariu pe Dani Oțil și fiul lor, Tiago: "Plec puțin de acasă și se întâmplă asta"

Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil sunt cunoscuți drept un cuplu cu foarte mult simț al umorului. Cei doi nu ezită să se tachineze unul pe celălalt, iar dialogurile dintre ei sunt savuroase. Recent, modelul i-a surprins pe soțul ei și fiul lor într-o ipostază la care nu se aștepta și și-a expus reacția pe rețelele de socializare.

Dani Oțil pare să fie priceput la foarte multe lucruri. Dincolo de cariera impresionantă în televiziune, afacerile pe care le deține și pasiunea pentru sporturi extreme, prezentatorul TV pare să se descurce foarte bine și la hairstyling. Astfel, Dani Oțil l-a tuns singur acasă pe Tiago, spre uimirea soției sale.

Dani Oțil și-a tuns singur fiul

Băiețelul a stat liniștit pe scaun, fără nicio urmă de emoții, iar prezentatorul de la Antena 1 a început procesul. Acest moment a fost distribuit public pe platformele de socializare, Gabriela fiind uimită de faptul că cel mic a fost foarte cuminte.

„Plec puțin de acasă și se întâmplă asta… Este pentru prima dată când Tiago stă la tuns. Promit să nu-i mai las singuri acasă… Dani Oțil, pentru programări„, a transmis fotomodelul pe pagina de Instagram.

Cei doi părinți au schimbat mai multe bone

În ultimii ani, Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu au avut mai multe bone pentru copil, prima dintre ele fiind angajată după ce Gabriela Prisăcariu a născut. Cu toate acestea, dădaca a renunțat la postul ei imediat ce a fost lăsată singură cu cel mic pentru doar două ore. Următoarele bone recrutate în casa lor au provenit din Republica Moldova, toate afirmând în interviuri că au experiență anterioară ca bone.

„Noi nu am dat afară pe nimeni, ele au plecat singure. Le-am dat câți bani au cerut, dar nu au rezistat mai mult de două-trei săptămâni. Una a zis că e foarte greu, una a zis că suntem noi nesimțiți și am întrebat-o de ce.

Explicația ei a fost că la fosta patroană din Moscova, atunci când dormea copilul, stătea cu ea la cafele și vorbeau. I-am zis: ‘Doamnă, m-ați văzut pe mine că stau la cafele cu soția? Noi suntem super obosiți, eu sunt cu munca’.

Și ea a zis: ‘Eu fără socializare nu stau’. Eu dedicam primele 4-5 seri pentru discuții, ca să văd cu cine îmi las copilul. Niciodată nu-l lăsam pe Tiago singur cu bona în casă, pentru că la toate era același început”, a povestit Dani Oțil în podcast-ul lui Mihai Bobonete.

Gabriela Prisăcariu a vorbit recent despre problemele ei de sănătate. Vedeta le-a dezvăluit fanilor care este diagnosticul primi de la medici. Gabriela Prisăcariu s-a confruntat cu dureri de spate și, în urma unui consult la doctor, a fost diagnosticată cu hernie de disc. În acest sens, modelul a început să facă recuperare. Vedeta își păstrează optimismul și a rămas impresionată de tehnologia care o ajută să își revină.

„Și cum vă spuneam… Ieri eram tânără, astăzi fac recuperare pentru o hernie de disc. De aici și durerile de spate, super… Acest aparat este grozav. Am doar 30 de ani”, a povestit Gabriela Prisăcariu pe contul ei de Instagram.

Citește și:
Cât a costat facultatea pe care Alexia Eram a urmat-o la Londra. Taxa anuală nu este deloc una neglijabilă

FOTO: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people