Cum este surprinsă Romanița Iovan de către logodnicul ei, Iulian Gogan: „Știe că îmi place mie foarte mult”

Romanița Iovan și partenerul ei, Iulian Gogan, formează un cuplu solid.

Cum este surprinsă Romanița Iovan de către logodnicul ei, Iulian Gogan: "Știe că îmi place mie foarte mult"

În 2008, Romanița Iovan a divorțat, după cinci ani de căsnicie, de pilotul Adrian Iovan. Acesta a decedat în 2014, în urma unui accident aviatic din Munții Apuseni. Din căsnicia cu regretatul pilot, creatoarea de modă are un fiu, pe nume Albert, de care de fiecare dată vorbește cu extrem de multă mândrie. În prezent, Romanița Iovan trăiește o poveste de dragoste cu avocatul Iulian Gogan, cu care este și logodită. 

Romanița Iovan și Iulian Gogan sunt împreună de foarte mulți ani. Creatoarea de modă vorbește deseori despre cât de fericită se simte în relația cu partenerul ei. Vedeta a povestit că logodnicul ei este atent, iar cu mai multe ocazii i-a făcut surprize de care a fost extrem de încântată. 

„La un moment dat, surpriza cea mai mare a fost că a venit cu un kilogram de înghețată. Știe că îmi place mie foarte mult, era din aceea artizanală, asortată, cu gusturile care îmi plac mie cel mai mult. Altă surpriză a fost vacanța în Turcia, unde am am plecat noi doi și am petrecut cinci zile”, a spus Romanița Iovan pentru unica.ro

Romanița Iovan a spus și cum se raportează acum la ideea de căsătorie. Creatoarea de modă și Iulian Gogan sunt logodiți, dar până acum nu au făcut pasul spre căsătorie. 

„Eu cu Iulian am hotărât chestia asta. Nu mă mai mărit, suntem bine așa. Nu îmi trebuie altceva să schimb în viața mea la aproape 60 de ani. Am făcut momentul atunci când a fost. Nu mi se pare un scop în viață, de fapt niciodată nu mi s-a părut. Am făcut carieră, mi-am dorit foarte mult chestia asta. Sunt o femeie care și-a dorit carieră, copil la momentul potrivit, atunci când l-am făcut pe Albert. Înainte de el nu a fost niciodată momentul. A fost o chestie foarte frumoasă și toate s-au legat bine. Până la urmă, Dumnezeu mi l-a dat pe acest copil, care este chiar minunat”, a mai declarat Romanița Iovan pentru sursa citată. 

Romanița Iovan și Iulian Gogan sunt într-o relație de aproximativ 15 ani. Partenerul creatoarei de modă este cu 12 ani mai mic decât ea, iar vedeta a vorbit recent despre cum vedete această diferență de vârstă. 

„Apropo de energia tânără din jurul meu, e și pentru că e Albert împreună cu prietenii lui la vârsta adolescenței, e și Iulian, care e mai mic decât mine. Nu zic mai tânăr că și eu sunt la fel de tânără. E mai mic decât mine ca vârstă cu 12 ani. Are și el foarte mulți prieteni. Sunt înconjurată și de prietenii lui de vârsta lui. Avea și foarte mulți prieteni de vârsta mea. E matur dintotdeauna din moment ce și-a ales prieteni de vârsta mea de dinainte să îl cunosc. Când te înconjori de oameni care au un vibe tânăr și pozitiv, nici nu ai cum să nu mergi mai departe cu zâmbetul pe buze. Într-adevăr, cred că pot fi influențe negative dacă această diferență este mult prea mare. Mult prea mare înseamnă încă o generație, ceea ce cred că contează. Cred, n-am trăit ca să pot să justific prin experiența proprie”, a povestit Romanița Iovan în podcastul „Te Ascult”, găzduit de Ilinca Vandici. 

Romanița Iovan a mai spus că nu s-a lăsat ghidată de comentariile negative ale celor din jurul ei. 

„Sunt persoana care nu s-a lăsat niciodată în viața ei influențată de gura lumii. Noi, românii, avem această predilecție, calitate extraordinară, de a discuta despre una despre alta, despre unii despre alții. Persoanele care sunt pasionate, guralive și interesate de ce fac alții înseamnă că nu au preocupări. Într-un fel ajunge să-mi pară rău de aceste persoane. În loc să-ți trăiești viața ta, așa cum vrei să ți-o trăiești, dacă ceva nu merge să o schimbi, stai și te uiți în curtea vecinului”, a completat Romanița Iovan. 

Citește și:
SAG Awards 2024: Cele mai spectaculoase ținute purtate de vedete (GALERIE FOTO)

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people