Cum colaborează Cătălina Grama și partenerul ei, Paul Ipate, din punct de vedere profesional: „Îmi place enorm să joc alături de el”

Cătălina Grama și partenerul ei, Paul Ipate, fac o echipă pe cinste și pe scenă.

Cum colaborează Cătălina Grama și partenerul ei, Paul Ipate, din punct de vedere profesional: "Îmi place enorm să joc alături de el"

Cătălina Grama și Paul Ipate formează unul dintre cele mai îndrăgite și solide cupluri din showbiz-ul românesc. Au împreună o fată, pe nume Zora, iar actrița mai are un băiat, Achim, dintr-o relație anterioară.

Cătălina Grama și Paul Ipate trăiesc deja de mulți ani o poveste de dragoste. Amândoi activează în lumea actoriei și au jucat cu mai multe ocazii împreună în câteva spectacole. Fanii lor sunt curioși să afle cum sunt cei doi pe scenă și cum colaborează profesional. 

„Jucăm împreună în spectacolul „O farsă de doi lei”. Sunt alături de Paul acolo, Paula Chirilă, Maria Obretin, Dragoș Huluba și Andrei Matei. Nu există asta. Le explicam și copiilor mei la curs, recent. Noi pe scenă trebuie să lucrăm ca o echipă, indiferent că omul de lângă tine îți este partener de viață, prieten sau poate, nu știu, un simplu necunoscut cu care ești la început pe proiect. Tu trebuie să funcționezi empatic cu colegul tău de scenă, pentru că altfel nu se creează povestea. Dacă ești egoist și ții totul pentru tine și vrei să ieși în evidență, mai degrabă strici. Așadar trebuie să fii în caracter, în personajul tău, să îți faci treaba foarte bine și să susții mereu partenerul, indiferent dacă acesta îți este partener de viață sau nu”, a declarat Cătălina Grama pentru Playtech Știri.

Actrița a avut o mulțime de cuvinte de laudă la adresa partenerului ei de viață, Paul Ipate, pe care îl consideră un actor foarte talentat. Cătălina Grama e bucuroasă de fiecare dată când poate lucra împreună cu el. 

„Pentru mine este superb, îmi place enorm să joc alături de el. Pentru mine el este cel mai talentat actor din categoria lui de vârstă și este o onoare pentru mine să urc cu el pe scenă sau să joc cu el oriunde altundeva: film, televiziune, nu are importanță. Mie îmi face plăcere să joc alături de Paul. Am mai jucat împreună în 3 spectacole”, a mai completat Cătălina Grama pentru sursa citată. 

Într-un interviu pentru revista VIVA!, Cătălina Grama a declarat că ea și Paul Ipate nu și-au neglijat relația de cuplu și își găsesc timp de petrecut în doi, în ciuda programului încărcat.

„Eu și Paul am știut întotdeauna să ne facem timp pentru noi, să ne găsim vreme să fugim, uneori chiar și câteva zile, departe de tot, pentru a ne regăsi și pentru a ne dărui amintiri frumoase. Faptul că ne cunoaștem atât de bine ne permite să alegem foarte bine zilele/clipele când să ne facem surprize sau ne „impresionăm” reciproc.”

Cătălina Grama și Paul Ipate au ajuns să se cunoască foarte bine după 8 ani de relație, au evoluat împreună, iar comunicarea este esențială atunci când au în față situații tensionate.

„Suntem un cuplu care a evoluat, care a știut mereu să găsească fericirea în ceea ce ne înconjoară, care s-a folosit de pasiunile comune pentru a crește împreună și care se bucură de doi copii minunați. Am evoluat împreună, și asta e tot ce contează, la final. Să simți că tu și omul de lângă tine vă puteți ține de mână în timp ce pășiți spre viitor.”

Citește și:
Ce spune Andreea Antonescu despre o împăcare cu tatăl mezinei sale: „Ne poate surprinde următoarea secundă…'

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people