Cum au trecut Oana Matache și Radu Siffredi peste greutățile din relație: „O călătorie interesantă încă din faza incipientă”

Oana Matache și Radu Siffredi povestesc detalii despre relația lor.

Cum au trecut Oana Matache și Radu Siffredi peste greutățile din relație: "O călătorie interesantă încă din faza incipientă"

De aproape un an, Oana Matache și Radu Siffredi trăiesc împreună într-o relație armonioasă, depășind obstacolele și prejudecățile care au marcat începutul acestei relații. Ei au ales să împărtășească, pentru prima dată, detalii despre legătura lor, demonstrând cu sinceritate că se iubesc cu adevărat.

Oana Matache și Radu Siffredi au ales să se retragă pentru o perioadă din lumina reflectoarelor, preferând să-și trăiască iubirea în intimitate. Cu aproximativ un an în urmă, sora Deliei a fost supusă unor judecăți din partea oamenilor, în special după decizia de a divorța de Răzvan Miheț, tatăl copiilor ei.

În același timp, iubitul vedetei, Radu Siffredi, a fost ținta publicului pentru stilul său nonconformist. Cu toate acestea, Oana Matache și Radu Siffredi continuă să se iubească și să mențină o relație armonioasă. Cuplul a dezvăluit ce anume i-a ajutat să depășească provocările din primele etape ale relației lor.

Cum au trecut Oana Matache și Radu Siffredi peste prejudecățile oamenilor

Artista a fost supusă criticilor din cauza divorțului său, iar oamenii au comentat relația sa cu Radu Siffredi. Iubitul Oanei a fost, de asemenea, subiectul unor zvonuri defăimătoare și al prejudecăților, cu toate că, în timp, s-a dovedit a fi o persoană responsabilă și a dezvoltat o conexiune armonioasă cu cei doi copii ai partenerei sale.

„Noi am fost într-o călătorie interesantă încă din faza incipientă a relației. Am avut niște momente pe care le-am depășit destul de bine și nevătămați și întregi la cap, mare lucru, asta înseamnă că suntem puternici și ne potențăm reciproc. Am trecut prin niște lucruri care ar fi putut să ne afecteze destul de mult, dar nu au făcut-o”, a declarat Oana Matache pentru emisiunea Xtra Night Show.

Votează-ți aici favoriții la ELLE Style Awards 2023 și câștigă super premii!

Oana Matache și Radu Siffredi participă în cel mai recent show de la Antena 1, „Power Couple România”, oferind telespectatorilor ocazia de a-i urmări în timp ce se confruntă cu diverse provocări. Radu Siffredi a subliniat că una dintre cele mai mari provocări a fost reprezentată de lipsa comunicării cu lumea exterioară și anumite probe din cadrul concursului.

„Lipsa comunicării cu civilizația, pentru că am fost blocați în această locație timp de aproape o lună de zile, în care în fiecare zi am fost supuși unor probe care necesitau forță psihică, fizică, muncă în echipă, colaborare în echipă și cu celelalte cupluri. A fost plin de toate emoțiile”, a declarat Radu Siffredi.

Cei doi au participat la un nou show de la Antena 1

Într-un interviu acordat pentru ego.ro, cei doi îndrăgostiți au discutat despre trăirile lor în cadrul emisiunii găzduite de Dani Oțil.

„Am trecut prin niște teste fizice și psihice. Ăsta este un detaliu pe care cred că putem să îl dăm. În opinia noastră ne-am descurcat bine și cred că ne-a făcut mai puternici ca și cuplu. Dar să spun cum ne-am descurcat exact în emisiune nu am cum, trebuie să vedeți voi”, a declarat iubitul Oanei Matache.

De asemenea, Oana a împărtășit detalii despre provocările pe care le-a întâmpinat în cadrul emisiunii. Participanților nu li s-a permis să comunice cu familia și nu au avut acces la internet. Cu toate acestea, artista a precizat că probele nu au fost atât de dificile precum se aștepta.

„Știam în ce ne băgăm. Eu mă așteptam să fie mult mai rău din punct de vedere probe. Ce nu am anticipat eu a fost chinuiala psihică la care ne-au supus, pentru că acesta este formatul, pe asta se bazează. Nu ai contact cu nimeni din afară, nu ai contact cu familia, nu ai acces la internet”, a spus Oana pentru sursa mai sus menționată, în timp ce iubitul ei a completat: „Mie mi s-a părut că probele au fost foarte grele. Nu știu ce zici tu acolo”.

Citește și:
Ce s-a aflat acum despre emisiunea „Chefi la cuțite' după plecarea lui Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu. Fanii vor fi dezamăgiți

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people