Cum au sărbătorit David și Victoria Beckham 24 de ani de căsătorie: „Pentru cea mai bună soție”

Victoria și David Beckham au împlinit 24 de ani de căsătorie.

Cum au sărbătorit David și Victoria Beckham 24 de ani de căsătorie: "Pentru cea mai bună soție"

În data în care împlinesc 24 de ani de la căsătorie, David și Victoria Beckham s-au afișat pe Instagram pentru a sărbători această zi. Într-o serie de postări emoționante, cuplul britanic a sărbătorit acea zi specială, comemorând în același timp dragostea și relația care există acum între ei.

David și Victoria Beckham sărbătoresc 24 de ani de la nuntă

În postarea sa, fostul fotbalist profesionist, în vârstă de 48 de ani, a prezentat o fotografie foarte veche în care el și soția lui, în vârstă de 49 de ani, țin în brațe cățeluși. Acesta i-a transmis un mesaj emoționant partenerei sale, pe care o numeștea „cea mai bună soție”

„În această zi, 4.7.99. 24 de ani și continuă. Pentru cea mai bună soție, mămică & partener de băutură (în majoritatea timpului). Aniversare fericită, te iubesc atât de mult”, și-a pus David legenda postării.

Celebritățile nu au rămas indiferente în urma postării fotbalistului, sărbătorindu-le dragostea și urându-le fericire în continuare. „Aniversare fericită pentru cuplul meu preferat din lume”, a scris Eva Longoria, protagonista din „Desperate Housewives” și cea mai bună prietenă a Victoriei. Actorul din „No Country For Old Men”, Josh Brolin, și-a păstrat comentariul simplu: „Wow”.

Victoria Beckham a avut propriile postări pe Instagram cu ocazia aniversării, împărtășind amintiri vechi și noi. Într-o postare, Beckham o privește cu dragoste, în timp ce ea face contact vizual cu aparatul de fotografiat, apucând ferm mâna soțului ei. De asemenea, în postare au fost prezentate alte două fotografii ale cuplului: una cu el sărutându-i partea laterală a capului și o alta în care cei doi savurează împreună un pahar de vin.

„Încă ne ținem de mână și încă râdem (cu tine, nu doar de tine). Te iubesc atât de mult”, a scris Victoria în legendă la postarea sa.

Fosta membră Spice Girl a postat, de asemenea, o retrospectivă a nunții sale de acum 24 de ani, în care apare cuplul tăind un tort supradimensionat înflorit cu fructe la ceremonia lor. Bineînțeles, momentul a fost cu atât mai impresionant încât l-au tăiat cu o sabie în mărime naturală.

Cuplul, surprins în ipostaze romantice la Versailles

După 24 de ani de căsnicie, soții Beckham încă nu au ochi decât unul pentru celălalt. Cu doar câteva zile în urmă, cei doi au stat în primul rând la show-ul Jacquemus din Versailles, Franța, și s-au privit în ochi în timp ce în jurul lor defilau modelele.

Cuplul a navigat de-a lungul apei de la Palatul Versailles într-o barcă cu vâsle, de unde au urmărit spectacolul de modă. Plimbarea lor cu barca s-a transformat într-o mini-întâlnire romantică, cei doi fiind surprinși cu gesturi romantice . S-au îmbrățișat și s-au ținut în brațe în timp ce schițau zâmbete sincere.

Victoria Beckham este o împătimită a momentelor speciale de familie, pe care le împărtășește cu fanii pe rețelele de socializare. În urmă cu câteva săptămâni, designer-ul a făcut mai multe postări pe contul său de Instagram din excursia la corturile Wild Kitchen ale Cashmere Cavemen din afara Londrei. Toți cei din familia Beckham, cu excepția lui Romeo, în vârstă de 20 de ani, au pozat pentru fotografia de grup pe care Victoria, în vârstă de 49 de ani, a împărtășit-o cu fanii săi.

Citește și:
Andreea Marin și fiica ei, Violeta, ședință foto împreună: „O prețioasă amintire pentru noi'

FOTO: Arhivă ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people