Cum au sărbătorit Alexia Eram și Mario Fresh aniversarea a 7 ani de relație: „Jumătatea mea”

Alexia Eram și iubitul ei, Mario Fresh, au sărbătorit șapte ani de relație.

Cum au sărbătorit Alexia Eram și Mario Fresh aniversarea a 7 ani de relație: "Jumătatea mea"

Alexia Eram și Mario Fresh formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri de vedete din showbiz-ul românesc, iar recent au sărbătorit șapte ani de relație. Momentul nu a trecut neobservat, ba din contră, a fost marcat așa cum se cuvine de către cei doi. 

Alexia Eram s-a întors recent din aventura America Express, unde a fost plecată împreună cu fratele ei, Aris. A stat câteva luni departe de iubitul ei, Mario Fresh, iar acum încearcă să recupereze timpul în care nu au fost unul lângă celălalt. Cu ocazia împlinirii a șapte ani de relație, creatoarea de conținut i-a făcut o superbă declarație de dragoste partenerului ei.

„Jumătatea mea mai bună, prietenul meu cel mai bun și totul meu de 7 ani! Te iubesc!”, a scris Alexia Eram pe Instagram.

Alexia Eram a dezvăluit recent detalii despre povestea de dragoste pe care o trăiește împreună cu Mario Fresh. Creatoarea de conținut a vorbit și despre gelozia din cuplu, dar și despre cum o gestionează.

„Nu sunt o persoană foarte relaxată, sunt foarte irascibilă de fel, dar nu sunt nici o persoană foarte nervoasă. Sunt agitată de fel. Sunt geloasă cum orice om e gelos. Nu cred că există să nu fii gelos. Cred că în orice relație există o mică parte de gelozie, nu cred că există relații în care să nu fie deloc, așa că este bine asta. Dacă nu ar fi gelozie înseamnă că ceva nu e ok. Nu poate să fie omul cu ochelari. Are voie să zică dacă o fată e frumoasă, are dreptate. Este firesc. Dacă vezi pe cineva frumos, afirmi asta. Asta nu înseamnă că trebuie să se întâmple ceva„, a declarat Alexia Eram pentru WOWbiz.

Alexia Eram și Mario Fresh sunt întrebați frecvent când anume se vor căsători. Fiica Andreei Esca a mărturisit că toate lucrurile apar la timpul lor. Acum, ea se concentrează pe proiectele profesionale, fiind creatoare de conținut, iar Mario Fresh pe cariera lui muzicală.

„Nu mă deranjează neapărat. Poate e normal să fiu întrebată. Dar am 22 de ani, nu știu de ce sunt întrebată. Dar, evident că sunt foarte multe titluri care mă afectează, dar până la urmă acesta este jobul, așa că nu trebuie să bagi în seamă și cam atât. Am 22 de ani, repet. Evident că fiecare face ce vrea, puteți să vă căsătoriți la 22 de ani și să faceți copii, dar eu simt că mai vreau să copilăresc. Evident că Mario gândește la fel, că dacă am avea alte percepții nu am mai fi împreună”, a precizat Alexia Eram, în exclusivitate, pentru WOWnews.

Acum ceva timp, Alexia Eram a dezvăluit cum privește faptul că ea și Mario Fresh își trăiesc povestea de dragoste în ochii publicului. Fiica Andreei Esca a mărturisit că a fost alegerea lor de a mărturisi detalii din viața lor privată și că acest lucru vine și cu avantaje, dar și dezavantaje.

„A fost alegerea noastră să o facem atât de publică și da, vine cu părți bune și cu părți mai puțin bune. Trebuie să ai grijă la tot ce faci, dar asta a fost alegerea noastră și până la urmă suntem persoane publice și nu trebuia să facem asta dacă nu voiam să avem viața personală, personală”, a povestit Alexia Eram în cadrul emisiunii Showbiz Report, citată de spynews.ro.

Citește și:
Ce intervenție estetică și-a făcut Paula Chirilă la 48 de ani: „Am hotărât să-mi fac un cadou'

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people