Cum au reacționat Laura Giurcanu și Aris Eram la aflarea veștii ca formează o echipă la America Express: „Nu suntem în luna de miere”

Deși Aris Eram a părut că se distrează de minune alături de noua lui parteneră de concurs, nu același lucru se poate spune și despre sora lui, Alexia.

Cum au reacționat Laura Giurcanu și Aris Eram la aflarea veștii ca formează o echipă la America Express: "Nu suntem în luna de miere"

La America Express a început prima etapă din Argentina, cea de-a opta de pe Drumul Soarelui! S-a schimbat clima, s-a schimbă peisajul, dar s-au schimbat și echipele: fiecare concurent a avut alt partener cu care a alergat în cursă, iar felul în care încearcă să se înțeleagă reprezintă în sine o probă.

După eliminarea la finalul etapei precedente a echipei formate din Ada și Tony Galeș, pe Dumul Soarelui au rămas cinci echipe: Alexia și Aris Eram, Laura Giurcanu și Sânziana Negru, Romică și Cătălin Țociu, Giulia și Vlad Huidu, Iulia Albu și Mike. Ei sunt cei care au ajuns în ultima țară a aventurii America Express – Argentina, țara în care se va desfășura și finala.

„Doamne, cât am visat acest moment”, a declarat Giulia. „Suntem foarte fericiți că am ajuns în Argentina”, a spus Alexia Eram. „Dacă nu realizăm că am ajuns atât de departe, atunci simțim, cel puțin fizic, că suntem în stage-ul opt”, a comentat Romică Țociu.

Au parcurs până aici peste 2.500 de kilometri, cucerind Columbia și Ecuadorul. Iar acum se află în fața unei noi provocări, întrucât primele curse pe teritoriul argentinian aduc o cu totul altă dinamică a competiției: se schimbă echipele! Vedetele vor fi nevoite să lupte alături de un alt coechipier, iar schimbarea echipelor ar putea destabiliza cuplurile și ar putea influența clasamentul.

Astfel, Giulia face echipă cu Iulia Albu, Vlad Huidu este coechipierul lui Romică Țociu, Mike luptă alături de Cătălin Țociu, iar Laura Giurcanu este în competiție împreună cu Aris Eram, în vreme ce Sânziana Negru formează o nouă echipă cu Alexia Eram.

Echipele s-au bucurat atunci când au aflat vestea schimbării, iar unii concurenți au fost ironici când a venit vorba de echipa formată din Laura Giurcanu și Aris Eram.

„Laura și Aris… în sfârșit astrele s-au aliniat. A prins bine Aris.”, a declarat Romică Țociu la America Express.
„Cum va dormi Aris la noapte cu gândul la Laura”, a spus Iulia Albu.
„Cred că nu o să doarmă. O să fie așa super fascinat”, a declarat Giulia Anghelescu.

Cum au reacționat Laura Giurcanu și Aris Eram

Laura Giurcanu și Aris Eram au primit zâmbind vestea că vor face echipă în cursa din Argentina, iar concurenta nu s-a putut abține să nu glumească și să se bucure de moment.

Aris Eram: „Îmi place foarte mult de Laura că este ca și mine mai calmă. Aș fi vrut o mică pauză în ziua de concurs cu cantitate, așa”.
Laura Giurcanu: „Suntem în cursă, nu suntem în luna de miere”.
„Chiar speram să fiu cu Laura. Visul meu s-a îndeplinit în sfârșit”, a evidențiat Aris Eram, vizibil amuzat.

Alexia Eram, cu ochii în lacrimi

Deși Aris Eram a părut că se distrează de minune alături de noua lui parteneră de concurs, nu același lucru se poate spune și despre sora lui, Alexia.

„Pare că i-a mers mai bine decât i-a mers cu mine. M-am emoționat foarte tare, pur și simplu mi-am dat seama că sunt foarte rea cu el și că-l cert foarte mult. Sunt foarte rea cu el și nu merită să fie atât de certat, de asta am plâns. Și l-am văzut că era foarte fericit cu Laura acolo și mi-am dat seama că sunt foarte rea cu el. Nu l-am mai văzut atât de fericit în competiție cu mine niciodată”, a mărturisit Alexia Eram.

„Noi eram ca un cuplu din ăla care s-a întâlnit cu foștii, iar foștii sunt foarte afectați și distruși, iar noi ne-am refăcut viața”, a fost replica Laurei Giurcanu când a văzut-o pe sora lui Aris Eram cu lacrimi pe față.

Când se va difuza marea finală America Express – Drumul Soarelui

Alexia Eram și fratele ei, Aris, comedianții George Tănase și Ionuț Rusu, Romică Țociu și fiul lui, Cătălin, Iulia Albu și iubitul ei, Mike, Giulia Anghelescu și soțul ei, Vlad Huidu, Cleopatra Stratan și Edward Sanda, Iuliana Pepene, prezentatoarea Observatorului de dimineață, și jurnalista de război Sonia Simionov, de asemenea parte din echipa Observator, divele digitale Sânziana Negru și Laura Giurcanu, actrița Ada Galeș și mama ei, scriitoarea Antoneta Galeș sunt concurenții care au spus un DA hotărăt provocării celui de-al șaselea sezon America Express, cel mai dur reality show din România, difuzat de Antena 1.

Doar câteva săptămâni ne mai despart de momentul în care Antena 1 va fi difuza marea finală America Express – Drumul Soarelui, iar fanii vor afla cine pleacă acasă cu marele premiu de 30.000. de euro. Potrivit surselor, marea finală America Express se va difuza, miercuri, 27 decembrie 2023.

Citește și:
Noi detalii despre divorțul dintre Sofia Vergara și Joe Manganiello. Care ar fi fost motivele despărțirii

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people