Cum au fost surprinși Kanye West și soția lui, Bianca Censori, în Dubai după apariția zvonurilor conform cărora s-ar fi despărțit

Kanye West și Bianca Censori au fost văzuți în Dubai, după ce s-a zvonit că ar fi luat o pauză de la căsnicie.

Cum au fost surprinși Kanye West și soția lui, Bianca Censori, în Dubai după apariția zvonurilor conform cărora s-ar fi despărțit

Kanye West și soția sa, Bianca Censori, au fost văzuți recent îmbrățișându-se cu dragoste în Dubai, pe fondul speculațiilor că s-ar fi despărțit. Pe rețelele de socializare au apărut videoclipuri cu cuplul dansând împreună la hotelul Royal Atlantis, alături de Chris Brown, Ty Dolla $ign și alte vedete. West, în vârstă de 46 de ani, și Censori, în vârstă de 28 de ani, au fost numai zâmbete și s-au ținut unul aproape de celălalt în timpul ieșirii lor.

Creatorul Yeezy a purtat look-ul său caracteristic: o ținută complet neagră, în timp ce petrecea alături de designer. Censori, la rândul ei, a asortat un top sutien albastru cu o fustă nude în timp ce sorbea dintr-un cocktail.

„Băiatul meu este căsătorit încă, Slavă Domnului 🙌🏾”, a comentat o persoană alături de acea postare de pe Instagram, în timp ce altcineva a spus ce „fericit e Ye”. O a treia persoană a adăugat că „îi place să vadă” că celor doi le merge bine după ce US Sun a relatat că rapperul și Bianca Censori „iau o pauză”.

Bianca Censori și Kanye West, surprinși împreună

O sursă a declarat săptămâna trecută pentru publicație că, din moment ce rapperul „este o persoană foarte dificil de abordat și de lucrat”, socrii săi „s-au întrebat dacă decizia luată de Bianca Censori de a se căsători cu el a fost decizia corectă”. Cu toate acestea, sursa din interior a susținut că West „nu era atât de îngrijorat” de statutul căsătoriei lor.

Vestea despre idila lor a apărut în ianuarie, deși, potrivit certificatului de căsătorie, ceremonia ar fi avut loc cu o lună înainte. Cuplul și-a ținut romantismul în umbră înainte de a ieși într-o vacanță de câteva luni în Europa, purtând numeroase ținute care au atras atenția.

Votează-ți aici favoriții la ELLE Style Awards 2023 și câștigă super premii!

Cei doi ar fi luat o pauză de la căsnicie

La începutul acestei luni, West a zburat în Dubai, unde a fost fotografiat petrecând timp cu fiica lui și a fostei sale soții Kim Kardashian, North, în vârstă de 10 ani. Bianca Censori, între timp, a petrecut timpul cu prietenii din Australia, țara sa natală. Prietenii ei ar fi orchestrat o intervenție în acel moment și i-au spus să „se trezească”, Kanye fiind acuzat că încearcă să o controleze.

„Prietenii ei i-au spus exact ceea ce simt”, a susținut sursa. „Știe că i-a izolat pe cei apropiați și, de asemenea, începe să vadă prin oglinzile fumurii din căsnicia ei”.

West, care momentan se afla în Arabia Saudită, pentru a crea piese noi alături de Ty Dollar $ign, se pare că se concentra mai mult asupra carierei sale muzicale, și că „nu este atât de îngrijorat” de starea căsniciei sale.

„[Censori] s-ar putea să se întoarcă la el pentru lansarea albumului – îi place stilul de viață – dar cred că este clar că familia și prietenii ei ar prefera să nu o facă”, a afirmat sursa, potrivit Page Six, care a adăugat că cea mai mare preocupare a lui West în acest moment este „să găsească distribuitori, după ce a pierdut atât de multe conexiuni din cauza remarcilor sale antisemite de anul trecut.”

Citește și:
Cătălin Bordea, primele declarații despre momentul în care a aflat că a fost înșelat: „Simți fizic cum te golești. Simți cum te împietrești…'

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people