Cum au fost surprinși Iulia Vântur și Salman Khan, după ce locuința actorului a fost atacată de o bandă criminală

Iulia Vântur a fost surprinsă alături de partenerul ei, Salman Khan, după ce locuința actorului a fost atacată.

Cum au fost surprinși Iulia Vântur și Salman Khan, după ce locuința actorului a fost atacată de o bandă criminală

Salman Khan a trăit momente de groază acum câteva zile, atunci când reședința sa și a familiei sale a fost atacată cu arme de foc. Familia sa este în stare de alertă după ce doi bărbați înarmați au tras asupra locuinței lor din complexul rezidențial Galaxy Apartment, din Bandra, Mumbai.

Atacatorii au deschis focul mai întâi către apartamentul de la etajul 1, unde locuiește celebrul actor, apoi au tras mai multe gloanțe în aer. Conform poliției din Mumbai, cei doi agresori s-au apropiat de proprietate pe o motocicletă duminică dimineață și au tras de cinci ori asupra locuinței lui Salman Khan.

Conform BBC, cei doi atacatori, Vicky Gupta, în vârstă de 24 de ani, și Sagar Kumar Palak, în vârstă de 21 de ani, au fost arestați în timpul nopții de luni spre marți în apropierea unui templu din districtul Kutch din Gujarat, după o operațiune de urmărire. Potrivit poliției, cei doi au recunoscut că au fost implicați în atacul armat asupra casei lui Salman Khan.

Atacatorii sunt presupuși a fi membri ai unei grupări criminale, care l-ar fi avut de mult timp în atenție pe celebrul actor. În 1998, Salman Khan a fost implicat în uciderea a două căprioare dintr-o specie considerată sacră, în cadrul unei partide de vânătoare, motivând că acestea ar fi reprezentat reîncarnarea unui guru. Gestul său a provocat indignarea celebrei grupări Bishnoi, iar actorul a primit de atunci mai multe amenințări cu moartea.

Iulia Vântur și Salman Khan, văzuți pentru prima dată după incident

Actorul și membrii familiei sale se aflau în casă în momentul atacului, însă au scăpat nevătămați. De atunci, starul este însoțit constant de polițiști înarmați. Iulia Vântur a transmis pentru PRO TV că se află în siguranță. În plus, în presa indiană au apărut primele imagini cu Iulia Vântur și Salman Khan după incidentul armat, conform Times of India.

Salman Khan a fost surprins la doar o zi după incidentul armat, când și-a părăsit locuința. El a plecat de acasă folosind SUV-ul său blindat Nissan Patrol Bulletproof, însoțit de echipa sa de securitate, și s-a întors câteva ore mai târziu. Iulia Vantur a fost, de asemenea, văzută la reședința lui. De asemenea, fosta vedetă de la PRO TV a fost văzută părăsind complexul rezidențial într-o mașină albă după o întâlnire cu familia actorului.

Pe rețelele de socializare, familia actorului a emis o declarație oficială referitoare la incidentul armat. Arbaaz Khan, fratele actorului, a transmis că întreaga familie a fost „șocată” de eveniment.

„Recentul incident cu împușcături de către două persoane neidentificate pe o motocicletă la Galaxy Apartment, reședința familiei Salim Khan (n.r – tatăl actorului), este foarte tulburătoare și înfricoșătoare. Familia noastră a fost uimită de acest incident șocant care a avut loc. Din păcate, unii oameni care pretind că sunt apropiați de familia noastră și se dau drept purtători de cuvânt fac declarații nefondate presei, spunând că totul este o cascadorie publicitară și că familia nu este afectată, ceea ce nu este adevărat și aceste opinii nu ar trebui luate în serios. Niciun membru al familiei Salim Khan nu a făcut nicio declarație către mass-media cu privire la acest incident. În acest moment, familia ajută și cooperează cu poliția în investigarea acestui incident neplăcut. Avem încredere în poliția din Mumbai și ni s-a asigurat că va face tot ce îi stă în putință pentru a ne proteja și asigura familia. Vă mulțumim tuturor pentru dragoste și sprijin”, a scris Arbaaz, fratele starului de la Bollywood.

Citește și:
Lupta pentru domeniul Château Miraval continuă. Ce acuzații îi aduce Angelina Jolie fostului său soț, Brad Pitt

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people