Cum au fost surprinși Andreea Bălan și George Burcea în același loc: „Cu greșeli și cu lecții noi”

Andreea Bălan și fostul soț, George Burcea, au fost surprinși în același loc.

Cum au fost surprinși Andreea Bălan și George Burcea în același loc: "Cu greșeli și cu lecții noi"

Andreea Bălan și George Burcea trec prin momente unice. Fetițele celor doi au început astăzi școala, iar prima zi a fost cât se poate de emoționantă. Atât artista, cât și actorul, au fost alături de Ella și Clara în cele mai importante momente din viețile lor și au fost prezenți la școala micuțelor. Cei doi părinți au postat imagini adorabile cu fetițele, alături de mesaje emoționante.

Andreea Bălan și George Burcea, alături de fiicele lor

Andreea Bălan și George Burcea le-au însoțit pe fetițele lor în prima zi de școală. Cântăreața a distribuit pe Instagram mai multe fotografii și clipuri video cu Ella și Clara, în timp ce actorul a făcut câteva postări pe Facebook despre începutul anului școlar, mai ales despre Ella, care a început clasa I.

Cu toate că inițial declarase că nu le va duce pe fete în prima zi de școală, Andreea Bălan și-a schimbat planurile și în dimineața aceasta, foarte devreme, le-a luat pe Ella și pe Clara și le-a însoțit la Colegiul Național de Muzică George Enescu. Acolo, Ella a început clasa I, în timp ce Clara continuă grădinița.

„Neața, dragilor. Noi mergem la școală. Voi ce faceți? Cred că și voi mergeți la școală, nu? Sunteți pregătiți pentru noul an școlar? Noi suntem pregătite și fericite”, a spus artista.

„Eu merg în clasa I, iar Clara în grupa pregătitoare. Și am și uniforma pe mine, a spus Ella când a văzut că mama ei o filmează.

sursa: Instagram
sursa: Instagram

La festivitatea de deschidere a școlii a fost prezent și George Burcea, vizibil emoționat și mândru de acest moment. Pe Facebook, actorul a publicat o fotografie făcută în dimineața aceasta în curtea școlii, alături de Ella, fiica cea mare. George Burcea a exprimat câteva gânduri și sentimente emoționante legate de începerea școlii

„Timpul trece, iar noi, cu greșeli și cu lecții noi de viață, cu lacrimi și cu bucurii, creștem alături de copiii noștri. Clasa I pentru Ella Maya. Am avut emoții că atunci când eu am pășit pentru prima dată în școală. Să o ajute Dumnezeu să fie sănătoasă, iar pe noi să ne ajute să îi putem oferi tot ceea ce ea are nevoie”, a scris George Burcea.

Deși au fost amândoi în același loc, atât Andreea Bălan, cât și George Burcea nu au făcut comentarii referitoare la prezența lor la școala copiilor și nici nu au apărut în imagini împreună.

Cum se înțelege artista cu fostul soț

George Burcea și Viviana Sposub au decis să se despartă în urmă cu câteva săptămâni, după trei ani de relație. Fosta prezentatoare TV a fost cea care a confirmat speculațiile apărute la acel moment. Cei doi nu au mai fost văzuți împreună, iar actorul a fost plecat în vacanță doar cu cele două fetițe pe care le are cu fosta sa soție, Andreea Bălan, în timp ce Viviana Sposub a rămas în București.

Conform surselor mondene, despărțirea lui George Burcea de Viviana Sposub ar fi avut un puternic efect și asupra Andreei Bălan, fosta soție a actorului.

„Poate fi doar o simplă coincidență sau nu, dar de când George e singur, Andreea nu mai pune parcă la fel de multe întrebări legate de programul celor mici în perioada de timp pe care micuțele și-l petrec în compania tatălui lor. Înainte, era mai atentă la detalii, dar situația nu mai e aceeași, în ultimele săptămâni! Vara, George are, dacă nu mă înșel, permisiunea judecătorului de a sta mai multă vreme cu micuțele sale. Doar că perioada actuală a venit la pachet cu despărțirea de iubita sa, iar asta poate că i-a ușurat într-un fel misiunea, fiindcă ar fi avut de răspuns la mai multe întrebări decât în prezent, când amenințarea Vivianei a dispărut!”, au declarat surse citate de Cancan.ro.

Citește și:
Ce nume au ales Rihanna și A$AP Rocky pentru cel de-al doilea copil al lor

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people