Cum au celebrat Andreea Berecleanu și Constantin Stan șase ani de căsătorie

Andreea Berecleanu și Constantin Stan, soțul ei, au serbat șase ani de căsnicie.

Cum au celebrat Andreea Berecleanu și Constantin Stan șase ani de căsătorie

Andreea Berecleanu și Constantin Stan au o relație de mai bine de 10 ani, iar în urmă cu 6 ani și-au unit destinele pentru totdeauna. Cu toate că timpul a trecut, cei doi au rămas la fel de uniți și se bucură zilnic de familia superbă pe care o au. Frumoasa prezentatoare TV este mamă a doi copii, cu care se mândrește de fiecare dată.

Andreea Berecleanu și Constantin Stan, un cunoscut medic, au sărbătorit șase ani de căsnicie, dar și ziua de naștere a acestuia, prin intermediul unei călătorii care a îmbinat afacerile cu plăcerea, în Istanbul, o destinație care le este foarte dragă.

„Exact așa cum ne este viața, așa ne sunt și aniversările! Dublă aniversare, a căsătoriei noastre și a ta, iubitul meu! De data asta, ne-a „prins” la Istanbul, unde am împletit profesiile, pasiunea, dragostea, bucuria, alături de colegii și prietenii noștri! La mulți ani, cei mai frumoși și mai buni și de acum înainte! Ție și nouă, mereu!”, este mesajul transmis de îndrăgita prezentatoare pe rețelele de socializare.

Cum se înțeleg Andreea Berecleanu și soțul ei

Andreea Berecleanu și Constantin Stan s-au căsătorit în noiembrie 2016. Medicul este fondatorul unei clinici în domeniul esteticii și este cunoscut pentru inovațiile pe care le-a adus domeniului, de la noi instrumente folosite în practica sa, la proceduri noi la granița dintre frumusețe și sănătate. După apropierea de acesta, Andreea Berecleanu și-a lărgit preocupările și către domeniul de interes al partenerului său, pe care îl ajută deseori în comunicarea legată de activitățile sale profesionale.

În ceea ce privește relația lor, timpul nu i-a făcut decât mai puternici împreună. Într-un interviu acordat recent, prezentatoarea a vorbit despre căsnicia cu Constantin Stan și cum reușesc să păstreze flacăra aprinsă, chiar și după 10 ani de relație.

Vedeta a declarat că dragostea soțului ei îi este suficientă și în ciuda programelor foarte încărcate ale fiecăruia, reușesc să își facă timp pentru ei și au diverse activități împreună. Când vine vorba despre certurile în cuplu, prezentatoarea a spus că uneori au păreri diferite, însă nu poate spune că sunt divergențe între ei.

„Însăși dragostea lui îmi e suficientă! Divergențe e mult spus, vederi diferite, da, mai sunt. Nimic însă radical sau insuportabil. Suntem extrem de prinși în programele noastre. În egală măsură. În plus, avem două profesii de consum nervos, solicitante. Cu toate acestea, nu compar ceea ce fac eu cu viața la sală a unui chirurg. Ar fi o glumă. De aceea, eu încerc să rup această rutină cu activități cât mai diverse, uneori dinamice, alteori relaxante. Noi suntem amândoi la fel, asta e un noroc, și ne facem programul împreună. Nici eu, nici Constantin nu avem nevoie de acel atât de utilizat me time. Nouă ne place să stăm cât mai mult împreună!”, a spus Andreea Berecleanu pentru Viva!.

Citește și:
Adda, mesaj emoționant pentru soțul ei, Cătălin, după aproape 9 ani de relație: „Sufletul meu pereche”

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people