Cum au apărut vedetele invitate la nunta lui Dani Oțil cu Gabriela Prisăcariu. Ținutele care au atras toate privirile

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu au arătat fabulos în ziua nunții lor, iar invitații nu s-au lăsat mai prejos.

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu s-au căsătorit religios duminică, 30 iulie, la Mănăstirea Cașin din Capitală. După slujbă, a urmat o petrecere fabuloasă într-un local situat pe malul lacului Buftea. Invitații de la eveniment s-au întrecut în ținute care mai de care mai spectaculoase. 

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu s-au căsătorit religios după cinci ani de relație. Cei doi au ales ca nașii lor să fie Roxana Ionescu și partenerul acesteia, Tinu Vidaicu. La nunta lor au fost peste 100 de invitați. Așa cum era de așteptat, au fost prezente mai multe nume cunoscute din showbiz-ul românesc, printre care Răzvan Simion, prietenul și colegul lui Dani Oțil de la matinalul de la Antena 1, care a venit însoțit de partenera lui, Daliana Răducan, Ramona Olaru, Cuza de la Noaptea Târziu, Giulia Anghelescu și soțul ei, Vlad Huidu.

Ce a atras atenția a fost faptul că Ramona Olaru a publicat pe InstaStory câteva cadre cu fostul ei iubit, Cuza de la Noaptea Târziu. Pe parcursul perioadei cât au format un cuplu, s-au despărțit și împăcat de mai multe ori, iar acum cei doi păstrează o relație de colegialitate.

Dani Oțil și-a luat prin surprindere invitații de la nuntă cu un discurs prin intermediul căruia a dorit să transmită mulțumiri celor care au venit la eveniment și au petrecut alături de el și Gabriela Prisăcariu. În mesajul său, prezentatorul TV a menționat-o și pe soția lui și i-a amintit și pe părinții acesteia. 

„Am făcut nuntă pentru mine, soția mea și pentru nași, dacă nu vă place ceva, nu mă interesează. Am trecut repede peste antreuri și pește, de ce? Pentru că totdeauna se oprește muzica la pește, de parcă trebuie să vedem toți peștele. Nu, tată… îți e foame mănânci, nu îți e foame nu mănânci. Avem și colțul tradițional acolo, pentru gomoși. Care nu mâncați fonfleuri, mă declar unul. Ieri am fost la Georgică la nuntă și nu am putut să mănânc, m-au prins doar sarmalele. Vreau să îi mulțumesc în primul rând soției mele, pentru că mi-a dat o șansă la 40 și puțin de ani să fiu și eu căsătorit. Vreau să le mulțumesc părinților ei că au făcut-o și au crescut-o. Puteau să nu o crească atât de mult, să arăt și eu bine în poze. Vă rog eu mult de tot photoshopați-mă, vreau să arăt și eu de dimensiuni normale. Vreau să le mulțumesc și rudelor mele”, a transmis Dani Oțil la nuntă, potrivit spynews.ro

În stilul său caracteristic, Dani Oțil a făcut câteva declarații în ziua în care s-a căsătorit religios cu Gabriela Prisăcariu.

„Nu mă întrebați nimic până după meci. E clar că ei își doresc victoria, au venit mai mulți moldoveni, mult mai mulți, dar și noi vom trage tare, sperăm ca Dumnezeu să fie alături de noi. Iertați-mă. Este un moment important. Bineînțeles că nu (nr. nu are emoții)”, a spus Dani Oțil, conform spynews.ro.

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbiz-ul românesc. Cei doi au avut la început o relație discretă, pe care au ales să o trăiască dincolo de ochii curioșilor, însă ulterior au început să se afișeze împreună S-au căsătorit civil pe 15 mai 2021 și au devenit pentru prima dată părinți în luna septembrie a anului 2021.

Citește și:
Sandra Izbașa s-a căsătorit religios. Cum arată rochia de mireasă purtată de fosta gimnastă

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people