Cum au apărut Gina Pistol și Laura Cosoi la premiera filmului Retreat Vama Veche. Cele două s-au fotografiat împreună

Gina Pistol și Laura Cosoi au fost surprinse împreună la premiera filmului Retreat Vama Veche.

Cum au apărut Gina Pistol și Laura Cosoi la premiera filmului Retreat Vama Veche. Cele două s-au fotografiat împreună

Gina Pistol a fost prezentă la premiera filmului „Retreat Vama Veche”, în care Laura Cosoi își asumă rolul principal alături de Adela Popescu și Ada Condeescu. Prezentatoarea TV, care este căsătorită cu Smiley, a profitat de ocazie pentru a viziona pelicula în care fosta parteneră a soțului său, Laura, are un rol principal.

Gina Pistol și Laura Cosoi, împreună la premiera filmului Retreat Vama Veche

Evenimentul s-a desfășurat la cinema și a fost marcat de prezența vedetelor, cum ar fi Daciana Sârbu, Alexandre Eram, soțul Andreei Esca, Olivia Păunescu și Cosmin Seleși. Filmul „Retreat Vama Veche”, regizat de Petre Năstase, are în distribuție nume precum Laura Cosoi, Adela Popescu, Ada Condeescu și alți actori renumiți, precum Daniel Nuță, Toto Dumitrescu, Emilia Popescu, Radu Vâlcan și Răzvan Fodor.

Gina Pistol a împărtășit experiența sa de la premieră pe rețelele sociale, postând o fotografie cu afișul filmului și anunțând entuziasmată fanii despre acest proiect. De asemenea, a avut ocazia să se fotografieze alături de celelalte staruri, inclusiv cu Laura Cosoi și Adela Popescu, ceea ce a atras atenția, având în vedere istoria romantică dintre Laura și Smiley.

sursa: Instagram

Laura Cosoi și Smiley au format unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz, iar fanii îi vedeau împreună în fața altarului. După aproximativ cinci ani de relație, au anunțat că s-au despărțit. Anii au trecut, iar fiecare și-a refăcut viața, ambii bucurându-se de familiile lor superbe. Cu toate acestea, actrița a dezvăluit în urmă cu ceva timp că s-a întâlnit de mai multe ori cu artistul în toată această perioadă.

Ce relație este între Laura Cosoi și Smiley

Deși au decis să meargă pe drumuri separate, Laura Cosoi și Smiley au păstrat o relație bună, fără a fi urmați de un scandal. Cum cei doi sunt în aceeași agenție de impresariat, se mai întâlnesc ocazional, fără a se evita reciproc. Actrița a dezvăluit pentru impact.ro că este un lucru firesc pentru ei având în vedere că separarea s-a produs de comun acord și fără ceartă.

„Fiecare are treaba lui. Suntem în aceeași agenție de impresariat, motiv pentru care ne mai întâlnim, în diverse situații, dar nu e nimic ieșit din comun.”, a declarat Laura Cosoi.

Gina Pistol și Smiley sunt unul dintre cele mai iubite cupluri din lumea showbiz-ului. Prezentatoarea TV și artistul au devenit părinți pentru prima dată în primăvara anului 2021, odată cu nașterea micuței Josephine. Cei doi au hotărât să păstreze discreția în privința fiicei lor, evitând să îi arate chipul pe rețelele sociale.

Într-un interviu acordat recent, Gina Pistol a oferit câteva detalii despre începutul relației cu soțul ei și prejudecățile cu care s-au confruntat.

„Se pare că nu am fost așa cum au zis cârcotașii. Nu ne dădeau șanse deloc pentru că părea că suntem foarte diferiți. El era artistul, băiatul foarte serios, foarte bun, eu păream că sunt așa… o vânătoare de comori”, a declarat Gina Pistol la emisiunea „Vorbește Lumea.”

Deși au firi complet opuse, Gina Pistol și Smiley se completează perfect, dovadă stând și superba lor poveste de dragoste.

„Ce nu știu oamenii despre mine în viața de cuplu? Că sunt foarte pasională. Când povestesc ceva, povestesc foarte intens și când îmi susțin punctul de vedere, îl spun foarte intens și pare că sunt nebună. Dar nu sunt. Eu sunt foarte vulcanică. Andrei este echilibrul meu. Este foarte echilibrat, un om foarte calculat. Eu sunt ca o oală care clocotește și trebuie să ridici din când în când capacul să iasă presiunea și după aceea totul este ok în jurul nostru. Andrei mă ajută foarte mult pentru că mă echilibrează.”, a mai spus prezentatoarea TV.

Citește și:
Andreea Bălan, dezvăluiri despre momentul în care a aflat că Victor Cornea are un băiețel. Ce a povestit artista: „Bănuia că, eu având doi copii…’

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people