Cum au apărut Andreea Bălan și Victor Cornea pe rețelele de socializare: „Multă dragoste”

Andreea Bălan și Victor Cornea și-au surprins fanii cu o nouă apariție superbă.

Cum au apărut Andreea Bălan și Victor Cornea pe rețelele de socializare: "Multă dragoste"

Andreea Bălan și Victor Cornea formează un cuplu de câteva luni și deseori își surprind într-un mod plăcut fanii cu diverse apariții împreună.

Andreea Bălan și partenerul ei, Victor Cornea, au fost la un eveniment privat și nu au ratat ocazia de a se fotografia împreună. În imaginea publicată de artistă, ea poartă o rochie pe care a completat-o cu ciorapi negri și pantofi cu toc. În ceea ce îl privește pe jucătorul de tenis, acesta a optat pentru o cămașă neagră și pantaloni negri. 

„Muncește din greu, petrece ca un nebun. Cu multă dragoste”, a scris Andreea Bălan pe Instagram. 

Foto: Instagram

Relația dintre Andreea Bălan și Victor Cornea este din ce în ce mai serioasă, iar drept dovadă stă pasul important pe care l-au făcut recent cei doi. Artista și jucătorul de tenis au decis să locuiască împreună. Mai exact, el stă alături de partenera lui, mama ei, dar și de Ella și Clara, fiicele pe care vedeta le are împreună cu fostul ei soț, George Burcea. 

Victor Cornea a dezvăluit că informația conform căreia s-a mutat în casa partenerei sale, Andreea Bălan, este adevărată.

„Da, vă mulțumesc mult pentru dreptul la opinie. Sunt convins că pozele și faptele vorbesc de la sine și am încredere că totul este și va fi foarte bine”, a spus Victor Cornea pentru cancan.ro

Recent, s-a aflat un detaliu pe care nu mulți îl știau până acum despre Victor Cornea. Jucătorul de tenis are un copil, un băiat în vârstă de 10 ani, pe nume Luca, dintr-o relație anterioară. Victor Cornea a făcut câteva declarații despre relația pe care o are cu fiul său, dar și cu mama lui. El a precizat că se preocupă de educația lui și chiar i-a oferit ajutorul spre o carieră în lumea sportului.

„Am o relație foarte bună cu el, cu copilul meu, Luca, dar și cu mama lui, Irina, o fată pe care am cunoscut-o cu ceva vreme în urmă, pe când eram mult mai tânăr. Irina este bucureșteancă și am avut o poveste frumoasă de dragoste, cândva. Așa a fost situația atunci, eu am stat mult timp în Statele Unite în acea perioadă… Am avut o relație bună, dar am decis să o luăm fiecare pe drumul lui, cu propria lui carieră! Luca are 10 ani, este clasa a V-a și stă cu mama lui în București și a ales să joace fotbal, nu tenisul de câmp, după modelul meu. Nu l-am constrâns, ba chiar l-am ajutat să se înscrie la Dinamo, la o grupă de copii, un club la care de altfel activez și eu. Vă asigur că mă înțeleg foarte bine cu băiatul meu, nici vorbă de a-mi uita de îndatoririle ce-mi revin”, a mărturisit Victor Cornea pentru cancan.ro

Votează-ți aici favoriții la ELLE Style Awards 2023 și câștigă super premii!

Victor Cornea a mai spus că partenera lui, Andreea Bălan, a făcut cunoștință cu Luca. De asemenea, fiul lui le știe și pe Ella și Clara, fetele pe care artista le are din relația cu fostul ei partener, George Burcea.

„Luca a fost și la ziua mea de naștere și a fost prezent și la ziua Elei (n.r. Andreea Bălan, actuala iubită a lui Victor Cornea). Se înțelege bine și cu Ela, așa că nu există probleme! Nu înțeleg deloc de unde vin anumite acuze la adresa mea, pe acest subiect, mai ales că nu am ascuns niciodată copilul…”, a completat Victor Cornea pentru sursa menționată anterior.

Citește și:
Ce a recunoscut Cabral despre diferența de vârstă dintre el și soția lui, Andreea: „Suntem doi oameni care fac greșeli, dar…’

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people