Cum au ajuns Delia și Lora în conflict din cauza unei melodii: „Eu am semnat cu ea, pentru că m-a plătit”

Delia și Lora sunt două dintre cele mai apreciate artiste din România.

Cum au ajuns Delia și Lora în conflict din cauza unei melodii: "Eu am semnat cu ea, pentru că m-a plătit"

Delia și Lora sunt două dintre cele mai apreciate artiste din România, amândouă cu o carieră de succes atât pe plan muzical, cât și în televiziune.

Delia și Lora se află în acest moment în mijlocul unui mic conflict din cauza unei melodii celebre, pe care ambele artiste au plănuit să o lanseze și să o readucă în actualitate. Mai exact, este vorba despre piesa Lololo a trupei Azur, pe care Delia a și lansat-o recent și care se bucură de mare succes în mediul online.

Problema a apărut atunci când s-a aflat că și Lora intenționa să lanseze o variantă proprie a acestei piese, lucru afirmat de Nelu Vlad de la trupa Azur într-un interviu acordat FANATIK. Conform acestuia, el a aflat de intențiile Lorei, dar după ce semnase un contract cu Delia pentru ca artista să relanseze piesa într-o variantă modernizată.

„Au încercat să facă, ala cum se produce la noi în showbiz, o variantă fără știrea mea (n.red – se referă la Lora)… Lora cu impresarul au plecat în Dubai să filmeze clip la melodia pe care o cântă și Delia Matache, doar că între timp a aflat și Delia, iar eu am semnat cu ea, pentru că m-a plătit. Asta fără să știu că are de gând și Lora să o cânte. Eu nu știam că ei aveau planul ăsta. Am dat-o Deliei, am semnat-o. Acuma, ce-o fi, o fi! Acuma, eu nu sunt de acord cu Lora. Am zis, ori o cântă unul, ori altul… I-am dat vreo 80 și ceva de piese. Eu de unde aveam să știu treaba asta? Dacă mie nu mi-a zis nimeni, nimic…”, a dezvăluit Nelu Vlad pentru FANATIK.

Lora a avut o colaborare cu trupa Azur, în 2019, apărând pe aceeași scenă în cadrul unui spectacol susținut la Sala Palatului. Lora nu a făcut până acum nicio declarație cu privire la acest subiect, la fel și Delia.

Citește și:
Gina Pistol, mesaj în lacrimi după ce a arătat din greșeală prima imagine cu chipul micuței Josephine

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people