Cum arată și cât costă o noapte de cazare în hotelul din Vama Veche pe care îl au Adela Popescu, Smiley, Gina Pistol și Răzvan și Irina Fodor

Dacă ai intenția de a te caza la hotelul deschis de vedetele noastre, trebuie să știi că prețurile nu sunt accesibile oricui.

Adela Popescu și-a luat prin surprindere fanii cu vestea pe care le-a dat-o la începutul anului 2024. Vedeta și alte celebrități din showbiz-ul autohton – soțul ei, Radu Vâlcan, Gina Pistol, Smiley, Irina și Răzvan Fodor, precum și alte două familii – au achiziționat un hotel pe litoratul românesc, în Vama Veche, pe care l-au reamenajat și acum este deschis publicului larg.

Hotelul se numește Zen Vama Veche și a fost renovat complet, astfel că dotările actuale satisfac chiar și pe cei mai pretențioși turiști. Conform descrierii de pe site, Zen Vama Veche dispune de 14 camere cu pat dublu sau twin, restaurant, piscină, terasă și parcare, oferind garanția unui sejur confortabil, în intimitate. Spațioase, camerele sunt dotate cu TV, mini frigider, climatizare centralizată și o zonă de relaxare (balcon sau terasă cu mobilier de exterior). Sunt amenajate într-un stil autentic, oferind oaspeților tot confortul necesar pentru o ședere plăcută. Fie că vorbim de camerele cu terasă care oferă un răgaz intim, sau de camerele de la etaj cu balcon care se bucură de liniște, acestea oferă un decor original și facilități pentru a satisface toate preferințele. Hotelul se află la mai puțin de 400 de metri de Plaja Vama Veche de centrul stațiunii, într-o zonă mai liniștită a stațiunii.

Dacă ai intenția de a te caza la hotelul deschis de vedetele noastre, trebuie să știi că există cerința de a petrece minim 3 nopți. În plus, nici costul unei nopți de cazare nu este chiar accesibil oricui. În luna iulie, o noapte de cazare costă 750-850 de lei, în luna august 850-900 de lei, iar în septembrie 600-700 de lei, unele date fiind deja indisponibile, semn că hotelul este rezervat în totalitate.

Adela Popescu, declarații despre această nouă afacere

Adela Popescu a vorbit încă de la începutul anului despre această nouă afacere. Ea nu este singură în acest proiect pentru că mai sunt implicați soțul ei, Radu Vâlcan, Gina Pistol, Smiley, Irina și Răzvan Fodor, precum și alte două familii.

„Anul 2024 vine cu o veste mare pe care abia acum putem să o spunem. Noi o pregătim de foarte mult timp. Eu, soțul meu, prietenii noștri, Smiley, Gina, Răzvan, Irina și alte două familii, am luat un spațiu, e un hotel cu 14 camere în Vama Veche, de care noi ne vom ocupa. Hotelul există, noi îl știam. Eu și Radu am filmat acolo pentru Retreat Vama Veche și a fost așa un gând că cele mai frumoase vacanțe aici le-am avut. A fost un gând, a trecut. S-a aflat în gașca noastră de prieteni de această posibilitate de a cumpăra acest spațiu. Eu știam deja de el, e foarte drăguț acest hotel și am zis să facem o chestie drăguță, așa cum ne-ar plăcea nouă din toate punctele de vedere. Hotelul ăsta o să fie un cumul de ce suntem noi toți la un loc. O să fie deschis la 1 mai. Tare mi-e teamă că dacă venim noi cu familiile noastre nu mai are loc nimeni”, a spus Adela Popescu în emisiunea „Vorbește Lumea” de la PRO TV.

Gina Pistol a vorbit și ea pe rețelele de socializare despre acest nou proiect din viața ei.

„Simpaticilor, știți că mie îmi plac lucrurile mai puțin complicate, oamenii oameni, petrecerile vesele și mâncarea bună. Când am ajuns cu gașca la @zen_vama_veche mi-am dat seama că mi-aș dori să pot să mă bucur de mare, fără complicații, avioane, valize mari și să stau cu prietenii și familiile noastre. Și cum casa mică ține familia unită, noi ne-am decis să facem împreună acest proiect, o vilă de 14 camere, cu piscină și cu veselie. Ne-am apucat acum de reamenajare. Eu am vrut o bibliotecă în living, o vedeți în poze, pentru că toata lumea a fost de acord. Radu și Răzvan au zis că vor să gătească, așa că ne-am asigurat că vor avea unde, fetele au vrut piscină, iar Andrei sigur vrea să cânte. Vara asta ne găsiți în Vamă, de la 1 mai, regulamentar.”

Citește și:
Adelina Pestrițu și soțul ei, Virgil Șteblea, își mai doresc un copil. Ce părere are fiica lor: „O mai întrebăm'

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people