Cum arată partenera ideală pentru Cătălin Bordea: „Să nu îi placă de nimeni”

Cătălin Bordea a dezvăluit cum arată femeia ideală pentru el.

Cum arată partenera ideală pentru Cătălin Bordea: "Să nu îi placă de nimeni"

Cătălin Bordea a trecut printr-o suferință profundă în urma divorțului de Livia și acum a detaliat cum ar trebui să fie partenera ideală din perspectiva sa.

Cătălin Bordea, dezvăluiri despre femeia ideală

În acest an, Cătălin Bordea s-a despărțit de Livia, partenera cu care a avut o relație timp de 11 ani. Comediantul a traversat o perioadă dificilă, mai ales că a fost trădat de fosta sa parteneră cu unul dintre cei mai buni prieteni ai săi. Într-un interviu recent, Cătălin Bordea a vorbit despre calitățile pe care le caută în femeia ideală. Câștigătorul America Express își dorește o parteneră loială, independentă și cu planuri de viață bine conturate.

„Să îi bată inima (n.r. – viitoarei femei din viața lui), să țină cu casa. Să nu îi placă niciun prieten de-al meu. Să nu îi placă de nimeni. Calități… A, să fie independentă, să ne uităm unul la altul și să zicem ce tari suntem, să aibă planuri în viață”, a spus Cătălin Bordea într-un interviu pentru Xtra Night Show, citat de spynews.ro.

În stilul său caracteristic, comediantul a făcut o glumă când a fost întrebat dacă are intenția să se recăsătorească în viitor.

„Când mă voi recăsători, voi avea cavaler de onoare doar fete. Vreau să schimb realitatea asta așa”, a completat Cătălin Bordea.

Fostul concurent de la America Express recunoaște că încă nu a depășit complet perioada post-divorț. În cadrul unei întrebări despre posibilitatea de a o reintegra în viața sa pe fosta soție, Cătălin Bordea nu a respins această idee.

„Nu (n.r. – nu este vindecat total). Sub nicio formă. Mai am o grămadă de lucru, mai am demoni. Este o detașare totală, adică îmi trebuie o detașare totală. Eu, în momentul ăsta, sunt ca în recuperare după dependența de droguri. Adică e foarte scurt momentul de la când te-a părăsit dealerul pentru alt drogat. Nu pot să răspund la întrebarea asta (n.r. – dacă ar putea să o ierte pe fosta lui soție). Pentru că nu știu. Momentan, singurii care mă țin pe mine pe linia de plutire sunt prietenii mei buni, care încontinuu îmi fac portretul din urmă. (…) Ai tendința să uiți”, a mărturisit Cătălin Bordea la „Xtra Night Show.”

Când au fost publicate în presă fotografii cu Livia și Spike sărutându-se, Cătălin Bordea a fost profund afectat. Actorul de comedie își exprimă recunoștința față de prietenii săi care l-au sprijinit și l-au ajutat să depășească această situați.

„Șocul a fost ceva… Simți fizic cum te golești. Simți cum te împietrești, pur și simplu. Nu mai ai reacție. E ca la o anestezie așa. Pur și simplu fața rămâne mobilă. (…) Eu m-am pus pe bancă așa, mă uitam în gol. (…) Încep să se lege (n.r. – lucrurile), pentru că la un moment dat ai impresia că ești nebun. În timpul ăla, tu ai impresia că ești nebun, că vezi tu semne peste tot și nu știu ce. Și numai tu”, a mărturisit Cătălin Bordea, pentru Xtra Night Show, potrivit spynews.ro.

Citește și:
Vedete la ELLE Style Awards 2023 (GALERIE FOTO III)

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people