Maiestatea Sa, Regina Elisabeth a II-a, va găzdui o recepție la St George's Hall din Castelul Windsor pentru aproximativ 600 de persoane care au participat ca invitați la Nunta Regală. Iar meniul este... delicios!
Dar cum arată, de fapt, meniul regal ce va fi servit invitaților? Iată ce am aflat până acum!
Conform royal.uk, tortul de nuntă va fi servit tot la recepție. A fost creat de Claire Ptak și conține un sirop de soc făcut chiar la casa Reginei din Sandringham, din grădina proprie. De asemenea, va avea și o parte special creată pentru cuplul fericit, din aluat moale. Umplutura de cremă de lămâie din Amalfi și cremă de floare de soc va îmbina toate elementele perfect. Decorațiunile sunt făcute din cremă de bezea și 150 de flori adevărate, majoritatea britanice și de sezon, incluzând bujori și trandafiri.
În ceea ce privește meniul de băuturi, invitaților le va fi servită șampanie Pol Roger Brut Réserve Non Vintage și o selecție atentă de vinuri. Bineînțeles, și băuturi non-alcoolice vor fi la îndemână, printre care mocktail-uri de mere și soc, făcute din același sirop de soc folosit și în tortul mirilor.
Recepția va include și discursuri, pe lângă momentul tăierii tortului, din partea Prințului Charles, Prințului Harry, și, nu în ultimul rând, din partea lui Meghan Markle. Prințul William, care este și cavalerul de onoare, va fi un fel de moderator al nunții.
Abia așteptăm să vedem primele poze de la petrecerea de nuntă!