Cum arată inelul de logodnă pe care Smiley i l-a dăruit Ginei Pistol și când a avut loc, de fapt, cererea în căsătorie

Smiley și Gina Pistol și-au anunțat fanii că au decis să facă pasul cel mare și vor deveni soț și soție.

Cum arată inelul de logodnă pe care Smiley i l-a dăruit Ginei Pistol și când a avut loc, de fapt, cererea în căsătorie

Smiley și Gina Pistol au stat din nou pe „banca mărturisirilor” pe care în urmă cu 2 ani și jumătate dezvăluiau că vor deveni părinți, de data aceasta, pentru a-și anunța urmăritorii că vor deveni soț și soție.

„Am decis să ne căsătorim, decizia am luat-o acum un an și jumătate. Probabil că decizia am luat-o cu mult timp înainte. Nu știu exact momentul când am decis asta, dar uite că suntem, după 6 ani și jumătate, tot împreună, tot acasă. E greu de spus primul „Te iubesc”. Am realizat că, de când sunt tată și petrec mult timp cu fiica mea, exersez treaba asta, să spun „Te Iubesc” mai mult. De simțit, o simt, dar este greu cu verbalizatul”, povestește Smiley.

Cei doi au povestit în clipul de pe Youtube cum a avut loc cererea în căsătorie, dar și ce rol important a avut fetița lor, Josephine, în acel moment.

„Era într-o seară normală de familie, noi trei, pregăteam baia fiicei noastre, și spălam cada și eram cu mâinile pline de spumă și Andrei se juca cu Josephine în dormitor și m-a strigat. Și eu am ieșit din baie cu mâinile pline de spumă și l-am întrebat „Ce este”. Și mă uitam așa la ei. Josephine avea o cutiuță în mână, Andrei a început să zică ceva, nici nu l-am auzit la început pentru că Josephine rodea cutia aia și mă gândeam de unde a luat cutia… L-am văzut emoționat. Nu am auzit începutul, dar i-am văzut emoția pe față”, spune prezentatoarea.

În videoclipul postat pe contul de Youtube al lui Smiley, artistul a povestit că s-a gândit mult timp la acest moment special și a decis că trebuie să aibă loc într-un cadru intim, în familie.

„Nici nu auzea ce zic și cât m-am gândit cum să pregătesc textul, ce să zic. Momentul ăsta îl aveam în cap de mult timp, cred că dinainte să se nască Josephine, dinainte să aflu că este gravidă. M-am gândit la foarte multe variante… M-am gândit că trebuie să fie un moment al nostru, cu care suntem obișnuiți. Noi suntem doi oameni normali, care au o viață normală și mi s-a părut că cererea în căsătorie trebuie să fie normală, trebuie să fie la noi în casă, împreună cu fiica noastră, să fim toți trei de față pentru că este un moment care ne afectează pe toți. Fiica noastră este extrem de simpatică, avea 8, 9 luni atunci, nu mergea încă în picioare. A fost în decembrie, acum un an și jumătate, pe 22 decembrie”, a dezvăluit Smiley.

Artistul povestește râzând că nu își mai amintește ce a spus în acele momente și a recunoscut că a avut foarte mari emoții.

„Eram în cameră la Josephine. Eu i-am spus lui Josephine să țină cutia, să i-o arătăm lui mami. Josephine oricum este curioasă, să vadă ce este cu cutia, stăteam jos pe covor, ne jucam și eram plin de emoții, avem sufletul în gât și o tot strigam pe Gina. Nu îmi imaginam că Gina va fi plină de spume, cu mâinile ude, la propriu, atunci când o voi cere în căsătorie. Nu știam că nu a auzit, eu am crezut că îmi soarbe fiecare cuvânt pentru că m-am gândit exact cum să formulez, exact ca pe o piesă. Dacă mă întrebi acum ce am zis, nu mai știu. Josephine era cu cutia în gură, ea a luat cutia și abia atunci a înțeles că ăsta este un moment. Și cred că e un moment pe care oricum o să îl țină minte toată viața chiar dacă nu a fost ca în filme. A fost ca într-un film comedie romantică, a fost ca în filmul nostru. Cu râs, cu un pic de dramă și natural”, a mărturisit Smiley.

Cei doi formează un cuplu de mai bine de șase ani și sunt convinși că momentul în care s-au întâlnit a fost unul perfect pentru amândoi.

„Eu cred că ne-am întâlnit atunci când ne era dat să ne întâlnim și când eram noi pregătiți, și împreună și separat pentru pasul ăsta. Nimic nu e întâmplător în viață”, a spus Gina Pistol.

Smiley are numai cuvinte de laudă la adresa partenerei sale și a povestit ce l-a atras cel mai mult la Gina Pistol.

„Eu cred că în viața de cuplu, de când se întâlnesc privirile, femeia alege. Eu doar am conștientizat că am fost ales… Am regăsit foarte multe dintre lucrurile care mă fac pe mine fericit, care îmi dau liniște, care îmi dau pace, ea îmi dă putere, îmi dă curaj, îmi dă motivația de care am nevoie. Am realizat că asta căutam”, mărturisește cântărețul.

Și Gina Pistol a recunoscut că s-a schimbat de când a început relația cu tatăl fetiței sale și a învățat să aibă mai multă răbdare.

„Relația noastră a fost construită treptat, fără nicio grabă, cu toate că eu, ca fel de a fi, trebuia să știu mereu care este următorul pas, ca să îmi ofere mie un confort emoțional. Am învățat ce este răbdarea în relația asta la început. Au fost momente la început când îmi venea să mă duc mâncând pământul, cu Andrei trebuie să ai multă răbdare, lipsea mult de acasă și trebuia să înțeleg și partea asta a lui”.

Cum a ales Smiley inelul de logodnă pe care i l-a dăruit Ginei Pistol

Cântărețul a povestit că știa foarte bine ce model de inel și ce diamant preferă partenera lui și a decis să apeleze la un bijutier pentru a crea un inel special.

„Am vorbit cu nașa noastră, că eu la bijuterii nu mă pricep. Știam treaba asta cu inelul cu diamant. Am ținut minte exact care este forma de diamant care îi place, care este forma de inel care îi place, știam exact ce vreau. Este custom made. Nu este cumpărat de la magazin, este făcut special pentru ea. Și diamantul este ceva special”, a povestit Smiley.

De ce au decis să nu arate chipul micuței Josephine

Este cunoscut faptul că cei doi au evitat până acum să arate chipul fetiței lor și au ținut să facă și unele precizări pe acest subiect.

„Noi am decis să fim neutri în această poveste. Noi ne tratăm copilul ca pe o persoană, și eu cred că, orice persoană are dreptul să aleagă cine vrea să fie, cum vrea să-și trăiască viața”, a declarat Gina Pistol.

Smiley a pus accentul pe dorința ca fiica lor să aibă posibilitatea de a alege în viitor dacă vrea sau nu să devină o persoană publică.

„Am înțeles că trăim în era digitală și lumea vrea să-și expună momentele vieții pe Internet. Aș vrea ca alegerea asta să nu o facem, însă, noi pentru ea. Ea trebuie sa aibă posibilitatea de a alege. Dacă eu o fac pe ea persoană publică, poate că îi închid niște porți, niște ferestre în viață. Asta credem noi că e bine, în momentul ăsta, pentru copilul nostru!”, a declarat Smiley.

Cântărețul s-a arătat nedumerit de dorința fanilor de a vedea chipul fetiței sale, însă nu va renunța la decizia sa de a nu o expune pe rețelele de socializare.

„E un copil simpatic, creativ, eu unul așa vrea s-o arăt tot timpul oamenilor. Ieșim cu ea în lume, nu i-am acoperit fața, dar am decis să nu o expunem pe rețelele sociale, pentru că nu cred că e locul unui minor acolo. Dacă ea își va dori, la un moment dat, să aibă conturi pe rețelele sociale e decizia ei! Nu înțeleg de ce oamenii sunt atât curioși să o vadă! Eu mă ghidez după ce îmi spune inima mea! Am decis împreună cu Gina că e cel mai bine să fie anonimă. O să evitam să o mai postăm chiar și cu spatele”, a ținut să precizeze Smiley.

Citește și:
Keanu Reeves, viral în mediul online după o întâlnire adorabilă cu un fan

Foto: PR, Instragram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people