Cum arată fiica lui Catherine Zeta-Jones și a lui Michael Douglas. Carys a împlinit 20 de ani

Fiica lui Catherine Zeta-Jones și a lui Michael Douglas, Carys, a împlinit frumoasa vârstă de 20 de ani.

Cum arată fiica lui Catherine Zeta-Jones și a lui Michael Douglas. Carys a împlinit 20 de ani

Fiica lui Catherine Zeta-Jones și a lui Michael Douglas își ia rămas bun de la adolescență. Mezina familiei, Carys, a împlinit 20 de ani săptămâna trecută și a primit omagii înduioșătoare din partea ambilor părinți. Celebra actriță a postat pe rețelele de socializare imagini emoționante cu fiica lor, din primii ani de viață.

Fiica lui Catherine Zeta-Jones a împlinit 20 de ani

Clipul o prezintă pe Carys, care părea a fi de vârstă preșcolară, care își arată abilitățile de dansatoare în fața unui lac. Vedeta din Wednesday a inclus, de asemenea, un clip în care a explicat originea numelui lui Carys ca fiind „un prenume feminin galez derivat din cuvântul caru, ‘a iubi'”.

„Astăzi se împlinesc 20 de ani de când fiica mea Carys a venit în brațele mele și nu există zi în care să nu o prețuiesc. La mulți ani, doamnă frumoasă🎂♥️🎂”, a spus Zeta-Jones, 53 de ani, în descriere la un videoclip de pe Instagram, la care Carys a răspuns cu mulțumiri și inimi roșii.

Douglas, în vârstă de 78 de ani, a împărtășit, de asemenea, un omagiu dulce în cinstea zilei mari a fetiței sale. Acesta a postat o fotografie cu tânăra de 20 de ani, care stă pe o canapea, lângă o chitară electrică. Postarea este cu atât mai specială întrucât Michael Douglas a înregistrat un mesaj audio, ce este postat ca sunet pe Instagram.

„Pentru draga mea fiică Carys, îți doresc o zi de naștere fericită! Acum că ai părăsit adolescența, fie ca acesta să fie un An Nou minunat pentru tine, dragă! Te iubesc, tata”., a transmis Michael Douglas. „Te iubesc atât de mult tati. Îți mulțumesc pentru tot ceea ce faci și pentru tot ceea ce ești”, a răspuns Carys în secțiunea de comentarii.

Cuplul s-a căsătorit în 2000

Cuplul este, de asemenea, părinte pentru fiul Dylan, în vârstă de 22 de ani, în timp ce Douglas îl împarte pe fiul Cameron, în vârstă de 44 de ani, cu fosta sa soție, Diandra Luker. Atât Carys, cât și fratele ei, care este absolvent al Universității Brown, și-au petrecut cea mai mare parte a vieții departe de lumina reflectoarelor. Părinții lor s-au cunoscut în 1998 la un festival de film, unde Douglas a dezvăluit mai târziu că a făcut lucrurile puțin ciudate cu viitoarea sa soție.

„I-am spus după aproximativ o jumătate de oră, după ce am ieșit împreună pentru prima dată: ‘Știi, voi fi tatăl copiilor tăi'”, a recunoscut actorul în timpul unui interviu din 2016 în cadrul unei apariții Jonathan Ross Show.

La acea vreme, starul din Chicago i-ar fi răspuns: „Știi, am auzit multe despre tine și am văzut multe despre tine și cred că este timpul să spun noapte bună”. Deși Catherine nu ar fi văzut la început o apropiere între ea și celebrul actor, vedeta i-a dat o șansă, ca mai apoi să își anunțte căsătoria. Cei doi au spus „Da” în fața apropiaților în 2000, avându-l pe Dylan în același an.

Citește și:
Gerard Pique, surpriză de sute de mii de dolari pentru Clara Chia, de ziua ei de naștere

FOTO: Arhivă ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people