Cum arată fiica Alessandrei Stoicescu. Micuța Sara a împlinit recent 5 ani și este adorabilă

Prezentatoarea știrilor de la Antena 1 este o mamă extrem de mândră, lucru care se poate observa și de pe rețelele de socializare, unde împărtășește cu fanii numeroase fotografii și clipuri cu fetița ei.

Alessandra Stoicescu și soțul ei, Sergiu Constantinescu, formează un cuplu de mai bine de 10 ani, iar de 5 ani sunt părinții unei fetițe adorabile pe nume Sara.

Prezentatoarea știrilor de la Antena 1 este o mamă extrem de mândră, lucru care se poate observa și de pe rețelele de socializare, unde împărtășește cu fanii numeroase fotografii și clipuri cu fetița ei.

La sfârșitul lunii iulie, Sara a împlinit 5 ani, ocazie cu care a fost în studiourile de la Antena 1 pentru a le dărui o felie de tort colegilor mamei ei.

„Sara și-a dorit ca toți colegii mei să primească o felie de tort de ziua ei, așa că a venit în platou și le-a făcut o surpriză dulce.
Este atât de fericită când dăruiește, are o sclipire în ochisori și o bucurie… Tare mândră sunt de ea și am vrut să împărtășesc cu voi”, a povestit Alessandra Stoicescu pe rețelele de socializare.

Micuța Sara este pasionată de Taekwando, iar părinții au încurajat-o constant pentru a-și împlini visul.

„Sara a trecut cu succes examenul de centură la Taekwando, cu muuuult mai puține emoții decât noi, părinții.
Mi-au venit în minte toate examenele și tezele, stresul, munca depusă pentru rezultate, concurența și fericirea adusă de o notă mare, mândria cu care mergeam acasă cu carnetul…
Dar acum mă gândesc doar oare de câte examene va avea parte Sara în viața asta și cum să fac să rămână așa ca acum, fără emoții, doar cu bucuria că învață ceva nou și cu ideea că nimic nu e greu…”, a mai dezvăluit Alessandra Stoicescu.

Alessandra Stoicescu și Sergiu Constantinescu au sărbătorit 10 ani de căsătorie

Alessandra Stoicescu și Sergiu Constantinescu au sărbătorit un deceniu de la căsătoria lor, marcând astfel o lungă perioadă de fericire împreună. Cu acest prilej, prezentatoarea de știri i-a transmis un mesaj profund și plin de iubire soțului ei, arătând astfel cât de specială este legătura lor, care durează de zece ani.

Alessandra Stoicescu, mesaj emoționant pentru soțul ei

La aniversarea a zece ani de căsnicie, Alessandra Stoicescu a trimis un mesaj deosebit soțului său. Vedeta și partenerul ei formează unul dintre cele mai frumoase și rezistente cupluri din România. Aceștia trăiesc o poveste de dragoste împreună și au o familie fericită, alături de fiica lor, Sara. Alessandra Stoicescu și soțul ei celebrează acum zece ani de la momentul în care au decis să-și unească viețile prin căsătorie. Astfel, prezentatoarea TV a simțit nevoia să transmită un mesaj profund de iubire și recunoștință către bărbatul cu care împărtășește această călătorie a vieții ei de-a lungul a zece ani.

„10 ani de iubire, nuntă, dans, noi doi, vacanțe, nopți albe, seriale, redacție, aprilie, trandafiri, discuții, decizii, aeroporturi, noiembrie, pe schiuri, Crăciun, test, minune, noi trei, hibiscus, cărucior, camera copilului, jucării, iulie, Sara, iubire și mai mare, destinații, bagaje, grădiniță, catalog, ajut eu, scufundări, tăticule, gala, Maldive, mami, îndrăgostiți, la școală, curcubeu, eveniment, părinți, botez, amintiri, fotografii, bunici, familia, la munte, telescop, nisip alb, balet, tort, fericire… și suntem gata pentru următorii ani împreună, care ne vor aduce alte și alte bucurii, întâmplări și emoții de tot felul cu sufletul familiei noastre, Sara. La mulți ani nouă!”, a fost mesajul transmis de Alessandra Stoicescu pe Instagram.

Cum se menține în formă Alessandra Stoicescu

Alessandra Stoicescu a dezvăluit cum se menține în formă la 48 de ani. Vedeta se poate mândri cu o siluetă de invidiat, iar sportul face parte din rutina ei. Astfel, prezentatoarea de la Observator obișnuiește să meargă la yoga, pilates, cursuri de dans și aquagym. În ciuda programului său aglomerat, aceasta a găsit timp pe care să și-l dedice propriei persoane și este adepta unui stil de viață sănătos.

„Îmi dedic mai mult timp, merg de patru ori pe săptămână la sport unde fac dans, zumba, yoga, pilates și aquagym. De la începutul anului mi-am propus să îmi fac mai mult timp pentru mine și, de data asta, să îmi și țin promisiunea față de mine, așa cum o fac mereu față cei din jur. Mi-am organizat mai bine timpul și am reușit să îmi fac un program constant de mers la sport, m-am înscris la toate clasele care mi se potrivesc, astfel încât să am diversitate, să fiu motivată. Nu a fost deloc ușor începutul, pentru că de ani de zile nu am făcut sport după un program organizat, constant. Însă am simțit destul de repede beneficiile și asta m-a motivat foarte tare.”, a precizat vedeta Antena 1 pentru unica.ro.

Citește și:
Monica Bîrlădeanu, dezvăluiri despre intervențiile cosmetice la care apelează pentru a avea un look de invidiat

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people