Cum arată cele trei rochii de mireasă purtate de Cătălina Grama. Actrița s-a căsătorit cu Paul Ipate după 9 ani de relație

Cătălina Grama și Paul Ipate s-au căsătorit după 9 ani de relație.

Cătălina Grama și Paul Ipate formează unul dintre cele mai îndrăgite și solide cupluri din showbiz-ul românesc. Au împreună o fată, pe nume Zora, iar actrița mai are un băiat, Achim, dintr-o relație anterioară. Cei doi dezvăluiau în urmă cu câteva zile că au plecat în vacanță în Italia, împreună cu cei doi copii.

Cătălina Grama și Paul Ipate au luat însă pe toată lumea prin surprindere când au dezvăluit pe rețelele de socializare că unul dintre motivele călătoriei lor în Italia a fost faptul că s-au căsătorit.

„That’s amore! Și am zis da! Te iubesc Paul până la cer și după!”, a declarat Cătălina Grama în descrierea fotografiilor de la ceremonie.

Actrița a povestit și cum a ales locul unde s-a desfășurat ceremonia, dar și detalii inedite despre cele trei rochii de mireasă pe care le-a purtat.

„M-am îndrăgostit iremediabil de Italia anul trecut când am făcut cu Paul o escapadă în Puglia. Atunci am știut și am simțit că va fi locul în care ne vom căsători.
Peisajele incredibile, simplitatea și vibrația specifică a locurilor, frumusețea fiecărui colțisor din acest rai ne-a inspirat să organizăm o nuntă în stil italian. Dolce far niente este vorba favorită a italienilor și exact asta am visat să facem.
Bineînțeles că, după ce am găsit locația splendidă, a trebuit să îmi aleg ținutele. Am visat să port trei rochii speciale și foarte diferite care să se potrivească cu energia inegalabilă a locului. (…) am ales trei rochii care spun o poveste.
Prima iubire a fost rochia simplă din mătase duchesse pe care fetele au accesorizat-o cu mănuși din dantelă fină și prețioasă cu fir de aur. Apoi a venit marea mea iubire, rochia din dantelă cu spate gol brodată cu cristale preziosa și paiete, pe care simt că Zora o va purta într-o bună zi. Pentru tăierea tortului și petrecere am purtat o rochie sirenă brodată manual, care a reprezentat în adevăratul sens al cuvântului spiritul italian.
Pasta, vino e amore! Cam așa a fost atmosfera la nuntă! S-a râs și s-a dansat mult, chiar și în picioarele goale și i-am mulțumit lui Dumnezeu că mi-am văzut toată familia în locul acesta care e un mic paradis.
Am fost în raiul iubirii și al veseliei pentru trei zile și încă povestim despre asta! Abia aștept să revin și cu alte poze și video, pentru ca am foarte multe să vă împărtășesc! Vă mulțumim pentru iubire și mesajele minunate! S-a simțit iubirea voastră, dragii noștri prieteni, până aici! Salute!!!”, a povestit Cătălina Grama pe social media.

Într-un interviu pentru revista VIVA!, Cătălina Grama a declarat că ea și Paul Ipate nu și-au neglijat relația de cuplu și își găsesc timp de petrecut în doi, în ciudat programului încărcat și al responsabilităților de familie.

„Eu și Paul am știut întotdeauna să ne facem timp pentru noi, să ne găsim vreme să fugim, uneori chiar și câteva zile, departe de tot, pentru a ne regăsi și pentru a ne dărui amintiri frumoase. Faptul că ne cunoaștem atât de bine ne permite să alegem foarte bine zilele/clipele când să ne facem surprize sau ne „impresionăm” reciproc. Și știți ce mă bucură cu adevărat? Că nu avem nevoie de o sărbătoare, precum Valentine’s Day, pentru a ne spune un simplu „te iubesc!”, a declarat Cătălina Grama. 

Cătălina Grama și Paul Ipate au ajuns să se cunoască foarte bine, iar actrița a dezvăluit că totul a venit natural. Potrivit declarațiilor sale, ea și actorul au evoluat împreună, iar comunicarea este esențială atunci când au în față situații tensionate.

„Suntem un cuplu care a evoluat, care a știut mereu să găsească fericirea în ceea ce ne înconjoară, care s-a folosit de pasiunile comune pentru a crește împreună și care se bucură de doi copii minunați. Am evoluat împreună, și asta e tot ce contează, la final. Să simți că tu și omul de lângă tine vă puteți ține de mână în timp ce pășiți spre viitor.

Nu am crezut niciodată că e bine să existe astfel de roluri într-un cuplu. Dimpotrivă, cred în faptul că trebuie să existe comunicare, deschidere și putere de a-l asculta pe cel de lângă tine. Să vezi atunci cum se rezolvă orice mic aparent conflict.”

Citește și:
Ce spune Lora despre presupusul conflict cu Delia din cauza unei piese a trupei Azur: „Nu am vrut să iasă niciun tărăboi’

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people