Cum arată casa în care locuiesc Antonia și Alex Velea alături de copiii lor

Antonia și Alex Velea au oferit mai multe detalii despre vila în care locuiesc alături de copiii lor.

Cum arată casa în care locuiesc Antonia și Alex Velea alături de copiii lor

De cinci ani, Antonia și Alex Velea au ales să trăiască într-o vilă impresionantă situată în nordul Bucureștiului. Înaintea acestei schimbări, cei doi artiști locuiau într-un apartament, unde achitau o chirie de câteva sute de euro.

Antonia și Alex Velea au oferit o imagine asupra casei lor

În 2019, Antonia și Alex Velea au ales să se stabilească într-o casă decorată cu eleganță și stil. Predominată de culori neutre precum bej, maro și alb, locuința lor radiază confort și rafinament. Prezența scării din lemn masiv, a mochetei și a designului simplu conferă un sentiment de căldură și intimitate în ambianța casei.

sursa: Instagram

„Nu, nu avem obiecte ciudate, e o casă care ne reflectă gusturile amândurora, este o casă minimalistă, modernă, am avut un designer de interior care ne-a ajutat și suntem mulțumiți de rezultat. Dar nu ne-am dorit niciunul să o expunem.”

sursa: Instagram

Dispunând de un spațiu amplu și o vedere splendidă către un lac din apropiere, reședința lor cu etaj pare a fi scoasă dintr-un scenariu de film. Investiția în acest imobil de lux a fost considerabilă, depășind 500.000 de euro, potrivit datelor furnizate de Click! acum câțiva ani.

sursa: Instagram

Referindu-se la dormitorul lor, Antonia l-a descris ca fiind „cozy, intim, un loc unde ne simțim cu adevărat bine.” La un moment dat, Antonia a menționat că și-a amenajat o cameră special pentru fiica sa, Maya, fetița ei dintr-o căsnicie anterioară, care în prezent stă în Italia cu bunicii din partea tatălui. Vila în care locuiesc se găsește lângă un lac, oferind o panoramă minunată în fiecare dimineață. Acum, Alex Velea și Antonia dispun și de spațiu suficient pentru colecția lor valoroasă de haine. 

„Avem, într-adevăr, o casă din filme, pentru care am muncit, pe care ne-am dorit-o foarte mult și în care suntem foarte fericiți. Poate o să v-o arătăm, dar cu siguranță, n-o să vă spunem cât costă sau să umflăm prețurile cum fac alții de dragu de a ieși în evidență. Spun asta mai ales pentru oamenii care nu au fost atât de norocoși ca noi și care sunt ‘bombardați’ de ‘vedete’ cu toate achizițiile. Luate pe barter”, a spus Alex Velea pentru Click.

Fiecare copil are acum propriul său spațiu, iar camera pregătită pentru Maya, fiica Antoniei, o face să se simtă ca acasă atunci când vine în vizită. Familia trăiește o perioadă de fericire și împlinire, cu Antonia și Alex Velea depunând eforturi considerabile pentru a-și construi viața actuală.

sursa: instagram

Poziționată pe o colină, reședința lor din Pipera se bucură de o vedere splendidă spre lacul din apropiere, populat cu rațe sălbatice și diverse specii de păsări. Cu adevărat, este un refugiu de pace și frumusețe departe de forfota urbană.

„A fost foarte bine și pentru noi, și pentru ei, și ne-am obișnuit toți super repede, e mai mult spațiu, există și curtea unde se pot juca, putem sta la aer, la soare. Ne place mult, chiar ne simțim acasă”, declara Antonia pentru viva.ro, la scurt timp după ce se mutase în noua vilă.

Citește și:
Cum se înțelege, de fapt, Anca Țurcașiu, cu soția fiului ei: „N-am dat sfaturi sub nicio formă’

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people