Cum arată apartamentul în care se va muta Carmen Grebenișan, după ce a anunțat despărțirea de Alex Militaru

Carmen Grebenișan le-a prezentat fanilor din mediul online noul ei apartament.

Cum arată apartamentul în care se va muta Carmen Grebenișan, după ce a anunțat despărțirea de Alex Militaru

După ce a făcut public anunțul separării de soțul său, Carmen Grebenișan le-a prezentat fanilor de pe Instagram cum arată noul ei apartament în care urmează să se mute. Creatoarea de conținut este foarte încântată de locuința ei, situată în zona de nord a Capitalei.

După ce Carmen Grebenișan a declarat că s-a despărțit de Alex Militaru, iar partenerul ei a negat acest lucru, ea a petrecut câteva zile bune în vacanță alături de prietena ei cea bună, Alina Ceușan. De atunci, nu a mai menționat deloc despre relația cu Alex Militaru și nici nu a postat ceva care să sugereze o împăcare, ci dimpotrivă, recent și-a prezentat noul apartament.

sursa: Instagram

Carmen Grebenișan, imagini din noul apartament

Carmen Grebenșian și-a achiziționat un apartament spațios, cu patru camere și trei băi. Fără să stea pe gânduri, a prezentat întreaga locuință într-un tur virtual, evidențiind clar că aceasta este decorată într-un stil modern cu accente elegante. Piesele de mobilier și elementele de decor sunt în culori precum alb, bej, crem și negru, inclusiv în băi.

sursa: Instagram

Toată locuința este elegant amenajată și extrem de spațioasă, beneficiind de mai multe spații de depozitare. Cu toate acestea, punctul central al acesteia, pe lângă zona de living cu bucătărie open space, este fără îndoială dormitorul matrimonial. Acesta nu doar că dispune de un pat extrem de generos și oglinzi pe pereți, dar oferă și o priveliște spectaculoasă asupra orașului, fiind situat la un etaj înalt și având o panoramă impresionantă.

sursa: Instagram

„View din noul meu apartament! Ce poate fi mai bine? 4 camere și 3 băi!”, a spus Carmen Grebenișan în descrierea pozelor postate.

sursa: Instagram

Ce a declarat Alex Militaru despre despărțire

Soțul lui Carmen Grebenișan a explicat, în urma unor imagini apărute în mediul online de la casa Alinei Ceușan, cum stau lucrurile între el și partenera sa.

„A fost o separare și atât, nimic mai mult. Nu a mers nimeni la niciun notar să semneze actele de divorț și nici nu o să se întâmple acest lucru pentru că nu o să ne despărțim. Ieri, da, e adevărat că ne-am întâlnit cu Alina (Ceușan – n.red.), soțul și fiul său acasă, la noi, nu la ei, unde am stat de vorbă și ne-am simțit bine ca între prieteni”, a spus Alex Militaru pentru Click!

Carmen Grebenișan și Alex Militaru au întâmpinat diverse probleme în relația lor, însă au reușit până acum să nu le permită să influențeze povestea lor de dragoste. Cu toate acestea, creatoarea de conținut a anunțat pe rețelele de socializare decizia de a se despărți de soțul ei.

„Acestea fiind spuse, cred că v-ați dat seama, probabil de ceea ce s-a întâmplat. Eu și Alex am ales să ne separăm de comun acord printr-o modalitate prietenoasă. În scurt timp, eu o să mă mut din locuința pe care o avem împreună. Când o să simt să expun mai multe detalii despre acest subiect în online, o să o fac. Ce vă comunic acum s-a întâmplat deja de câteva săptămâni. Tot ce trebuie să știți este că nu e o decizie impulsivă. Este o decizie rațională, concluzionată în mult timp, pe baza unor motive pe care, evident, nu pot să le expun pentru că țin de intimitatea noastră pe care o respect. Noi ne înțelegem bine și chiar ținem mult unul la celălalt, dar uneori asta nu este de ajuns.”, a început mesajul transmis de Carmen Grebenișan.

Citește și:
Mădălina Ghenea, apariție chic pe străzile din Milano. Cum a fost surprinsă românca de paparazzi

foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people