Cum arată apartamentul în care s-a mutat Viviana Sposub după ce s-a despărțit de George Burcea

Viviana Sposub le-a arătat fanilor apartamentul în care locuiește în prezent.

Cum arată apartamentul în care s-a mutat Viviana Sposub după ce s-a despărțit de George Burcea

Viviana Sposub și-a anunțat recent urmăritorii de pe Instagram că ea și George Burcea nu mai formează un cuplu. Vedeta și actorul s-au despărțit după trei ani de relație.

Vestea că Viviana Sposub și George Burcea s-au separat a luat prin surprindere pe toată lumea, având în vedere faptul că au vorbit de mai multe ori pe parcursul perioadei cât au format un cuplu despre dorința de a se căsători și de a-și întemeia o familie. Cei doi s-au cunoscut în cadrul emisiunii „Ferma. Orășeni vs săteni” difuzată de PRO TV, acolo unde amândoi au fost concurenți. Pe parcursul relației, au întâmpinat destule momente dificile și au fost implicați și în scandaluri publice cu fosta soție a actorului, Andreea Bălan, alături de care acesta are două fete. 

În ultima perioadă, Viviana Sposub și George Burcea nu au mai fost văzuți împreună, iar fanii au început să se întrebe dacă mai sunt sau nu într-o relație. Actorul a plecat în vacanță doar cu cele două fetițe pe care le are cu fosta sa soție, Andreea Bălan, în timp ce Viviana Sposub a rămas în București. Vedeta a confirmat pe rețelele de socializare că ea și George Burcea au decis să se despartă după trei ani de relație. De asemenea, a cerut discreție și înțelegere în această perioadă.

„Viața nu se întâmplă așa cum ne așteptăm noi. Ne surprinde în fiecare clipă și ne oferă experiențe menite să ne dezvolte. Eu și George nu mai formăm un cuplu. Suntem recunoscători pentru tot ce am trăit împreună. Vă mulțumim că ne-ați fost alături pe parcursul celor 3 ani. E o perioadă în care ne dorim discreție și intimitate”, a fost mesajul transmis de Viviana Sposub pe Instagram.

Înainte ca Viviana Sposub să confirme că ea și George Burcea nu mai formează un cuplu, le-a împărtășit fanilor o veste despre viața ei. Vedeta s-a mutat într-un apartament nou, iar într-un video de pe TikTok, ea le-a făcut urmăritorilor un scurt tur.

„M-am mutat într-un nou apartament și facem turul. Începem cu începutul, asta e intrarea. Intrăm în bucătărie, este cu roz, cu mov, așa cum este întreg apartamentul, o să vedeți în curând. Primul dormitor care este mov. Iubesc să am plante în casă pentru că aduc prosperitate și abia aștept să am grijă de noii mei prieteni. Acesta e al doilea dormitor. Apartamentul nu dispune de living, dar pe mine, sincer, nu mă deranjează, mă bucur că am foarte multe spații de depozitare”, a povestit Viviana Sposub pe TikTok. 

@viviana.sposub

in my girly girl era🌸

♬ sunet original – viviana.sposub

Până acum, George Burcea și Viviana Sposub nu au oferit mai multe detalii despre despărțirea lor și despre motivele care au dus la separare. Conform unor zvonuri apărute în presă, problemele dintre cei doi ar fi apărut la scurt timp după ce au ajuns în America, acolo unde au stat o perioadă înainte de a se întoarce în țară în luna iunie.

„Viviana s-a îndrăgostit de New York, a plecat plină de speranțe din țară. Voia să lucreze acolo în showbizz, să-și croiască un viitor, să ajungă cineva. A fost visul ei. Numai că nu a fost atât de ușor ca în România. A bătut la ușile multor agenții, a mers la castinguri, a făcut tot ceea ce i-a stat în putință. Ea e frumoasă și carismatică, muncitoare, cuminte, dar acolo nu e atât de simplu. Mai apoi, contractul lui George s-a terminat și au fost nevoiți să se întoarcă în România, nu aveau cum să-și permită să mai rămână pe banii lor acolo. Vivianei nu i-a convenit, a simțit că nu a avut suficient timp pentru a-și îndeplini visul. A fost convinsă că dacă ar mai avea timp, ar reuși. George, pe de altă parte, își dorea să se întoarcă în România la fetele lui. De aici s-a produs ruptura”, a declarat un apropiat al celor doi pentru CANCAN.ro

Citește și:
Irina Rimes, dezvăluiri inedite despre relația cu David Goldcher și ideea de a deveni părinți: „Dacă am avea un copil…'

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people