Cum arată Andreea Bănică fără machiaj

Andreea Bănică a împărtășit cu fanii ei o imagine în care apare fără pic de machiaj.

Cum arată Andreea Bănică fără machiaj

Andreea Bănică obișnuiește să vorbească deschis cu fanii de pe rețelele de socializare despre viața ei, atât cea personală, cât și profesională. 

Andreea Bănică are o legătură apropiată cu urmăritorii ei și este activă pe rețelele de socializare. Fie că e vorba de apariții pe social media, la concerte sau la evenimentele mondene la care participă, artista se preocupă să arate mereu impecabil. Totuși, fanii ei se întreabă și cum anume arată nemachiată. Ei bine, cântăreața a făcut publică o fotografie în care apare fără pic de machiaj.

Andreea Bănică a declarat în numeroase ocazii că nu are operații estetice, explicând că singura intervenție pe care a făcut-o a fost să își scoată alunița și că a avut o intervenție la nas, însă nu una estetică, ea făcând o operație de corectare a deviației de sept, mai exact septoplastie. Artista a recunoscut acum ceva vreme faptul că își dorește buze mai mari, dar și o ridicare a sânilor, fiind conștientă că înaintează în vârstă, dar și că a adus pe lume doi copii, iar acest aspect și-a pus amprenta asupra corpului ei.

În urmă cu ceva timp, Andreea Bănică le-a spus fanilor mai multe detalii despre stilul ei de viață și despre planul ei alimentar. 

„Nu mănânc aceeași mâncare zilnic. De exemplu, când mă trezesc dimineața, eu nu pot să mănânc, deși este recomandat. Nu pot să mănânc. Așa este organismul meu setat. Mănânc undeva pe la prânz, în jur de ora 12:00, chiar 13:00”, a povestit artista fanilor.

Cântăreața a dezvăluit și câteva alimente care nu lipsesc din dieta ei, precizând că seara evită să consume mâncăruri care îi pot afecta silueta.

„Mănânc ouă fierte, somon cu avocado și un ou fiert, cu puțin ardei gras. Mai multe variante de mic dejun. La prânz mănânc un somon cu legume sau uneori nu apuc să mănânc deloc, sau un baton proteic, sau un grătar cu alte legume, iar seara evit să mănânc consistent, mănânc un iaurt”, a declarat Andreea Bănică pe rețelele de socializare.

Andreea Bănică a punctat faptul că își dorește să se simtă bine în pielea ei și că nu este strictă atunci când vine vorba de alimentație.

„Merg la sală de 3 ori pe săptămână, deși ideal ar fi fost de vreo 4-5 ori! Mai fac acasă bandă atunci când nu ajung la antrenament. Nu sunt cea mai strictă că îmi fac de cap uneori în weekend-uri, însă contează mult mișcarea, să nu mai las să se depună ce am dat jos: baby spanac, ulei măsline, sare, piper, lămâie și câteva roșii confiate, a mai povestit Andreea Bănică.

Citește și:
Delia, gest neașteptat la masa juriului iUmor. Cum a reacționat Cătălin Bordea

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people