Cum arată Andreea Antonescu în costum de baie. Apariția artistei a surprins pe toată lumea

Andreea Antonescu a devenit mamă pentru a doua oară în luna decembrie a anului 2022.

Cum arată Andreea Antonescu în costum de baie. Apariția artistei a surprins pe toată lumea

Andreea Antonescu a născut o fetiță în luna decembrie a anului 2022, devenind, astfel, mamă pentru a doua oară. Cântăreața o mai are pe Sienna, din căsnicia anterioară cu Traian Spak. 

Andreea Antonescu are o relație deschisă cu fanii de pe social media și deseori împărtășește cu aceștia momente din viața ei. Artista s-a relaxat la mare și nu a ratat ocazia de a publica o fotografie îmbrăcată în costum de baie. 

După ce Andreea Antonescu a publicat fotografia în costum de baie, au apărut și întrebările privind silueta ei. Artista se menține într-o formă de invidiat și mulți sunt curioși să afle care sunt secretele ei. 

„Eu sunt în permanență dependentă de dulciuri. Mănânc în continuare foarte multe dulciuri, în special ciocolată. Obișnuiesc să merg la sală, mai fac din când în când câteva tratamente, dar nu fac parte din stilul meu de viață, chiar am avut noroc și de genă bună și de un metabolism foarte ok. De când am născut nu am reușit să merg extrem de des la sală dar am avut noroc! Înainte de America Express făceam sală mai multă, de câte 4-5 ori pe săptămână, ca să mă antrenez să pot rezista. De obicei, după fiecare masă eu mănânc ciocolată, așa mi-am făcut un obicei! Dar acum, asta mică mă ține în priză pentru că nu stă locului deloc. Are o energie debordantă la 7 luni, parcă vrea să o ia din loc, e girofar! Când am rămas însărcinată cu ea, aveam 47-48 de kilograme, iar acum am 45. Chiar vreau să mă îngraș puțin!”, a declarat Andreea Antonescu pentru ciao.ro

Andreea Antonescu a luat prin surprindere pe toată lumea atunci când, acum câteva luni, a anunțat că s-a despărțit de partenerul său de viață, Victor Vrînceanu. Cei doi au devenit părinți în decembrie anul trecut, atunci când artista a adus pe lume o fetiță pe nume Venice Victoria. Deși mulți se așteptau ca relația lor să dureze mult timp, cântăreața a fost cea care a anunțat separarea. 

Într-un interviu acordat recent, Andreea Antonescu a făcut noi declarații despre despărțirea de Victor Vrînceanu, tatăl mezinei sale. Invitată în podcastul Ilincăi Vandici, Andreea Antonescu a fost întrebată despre despărțirea de partener, lăsând să se înțeleagă care au fost, de fapt, motivele separării.

„Maturitatea emoțională este responsabilitatea fiecăruia dintre noi. Valorile după care ne clădim acest caracter ne reprezintă. Eu am valorile mele. Îmi place să respect oamenii din jurul meu și să arăt fiecărei persoane din viața mea cât este de importantă pentru mine. Iubire nu există fără respect, bun simț și adevăr. Ca orice femeie, am nevoi și dorințe. Țin mult la nevoile mele”, a povestit Andreea Antonescu despre despărțirea de Victor Vrînceanu în podcastul „Te Ascult” găzduit de Ilinca Vandici.

Andreea Antonescu a mai mărturisit că pune mare preț pe comunicare și pe concordanța dintre vorbele și faptele unei persoane.

„Îmi place comunicarea deschisă. Știu că orice se poate obține prin comunicare, vorbe frumoase și blândețe, iar în momentul în care îmi dau seama că nu sunt pe drumul pe care mi-l doresc, mi-am dat seama că nu este o opțiune pentru mine. De multe ori ajungem să realizăm că vorbele de la început și faptele ulterioare nu se duc în aceeași direcție. Și atât am de spus”, a continuat Andreea Antonescu.

Citește și:
Jessica Biel, videoclip rar cu soțul ei, Justin Timberlake. Ce gest a făcut artistul

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people