Cum arată Anca Serea în costum de baie la 43 de ani. Fosta prezentatoare, mamă a șase copii, are o siluetă de invidiat

La 43 de ani, Anca Serea se poate lăuda cu o siluetă de invidiat.

La vârsta de 43 de ani, Anca Serea poate afirma că trăiește viața pe care multe femei și-ar dori-o. Se bucură de celebritate și are o familie superbă. Până în prezent, vedeta a obținut mari realizări atât pe plan personal, cât și profesional. Acasă, este o soție și mamă devotată, iar în fața lumii, Anca Serea este cunoscută ca model, prezentatoare, creatoare de conținut și antreprenoare.

Anca Serea impresionează cu fiecare apariție a ei. Vedeta în vârstă de 43 de ani este preocupată să aibă un look impecabil și rafinat, iar până acum nu a dat greș.

Fosta prezentatoare și-a surprins fanii cu mai multe imagini și un video în care apare îmbrăcată în costum de baie. Anca Serea și familia ei s-au bucurat de câteva zile petrecute la malul mării, ocazie cu care vedeta a împărtașit mai multe imagini care i-au atras numai cuvinte de laudă și admirație din partea fanilor.

Deși este mamă a șase copii, Anca Serea se poate lăuda cu o siluetă de invidiat, lucru evidențiat de ipostazele în care apare în costum de baie, imagini pe care le poți vedea în galeria de mai sus.

Anca Serea și Adrian Sînă, dezvăluiri despre viața de familie cu 6 copii

Anca Serea și Adrian Sînă formează unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz-ul autohton. Vedeta și artistul sunt împreună din 2011 și s-au căsătorit în 2015. Au împreună patru copii, pe Noah, Ava, Moise și Leah. Anca Serea mai are doi copii, pe David și Sarah, din mariajul cu omul de afaceri Filip Poplingher, care a murit în 2010.

Anca Serea și Adrian Sînă au vorbit mereu cu sinceritate despre povestea lor de dragoste, dar și despre clipele dificile pe care le-au întâmpinat de când sunt împreună. Fosta prezentatoare are o relație foarte apropiată cu fanii de pe rețelele de socializare și de multe ori le dezvăluie chiar și aspecte picante din relația cu soțul ei.

Într-un interviu acordat recent, cei doi au vorbit despre viața lor de familie și cei șase copii care le fac zilele mai frumoase.

„Noah și Moise au fost sărbătoriți în luna mai. Noi, fiind o familie numeroasă, avem mulți sărbătoriți tot timpul! Au primit de toate, chiar mai mult decât și-au dorit. O să te surprindem! Copiii noștri nu și-au dorit nimic special anul acesta și când copilul ajunge la un asemene sentiment în care îți spune că nu își dorește nimic și are de toate, cred că e cea mai mare mulțumire sufletească. Însă eu cu Adi le-am făcut niște surprize pe măsura bunătății lor. Copiii sunt foarte buni, nu prea le impunem nimic, doar niște reguli de bun simț!”, a povestit Anca Serea pentru Click.

În ceea ce îl privește pe Adrian Sînă, acesta recunoaște că este foarte atașat de fiica lui cea mică, Leah.

„Cred că Anca este aici mai permisivă. Copiii au încredere să îi spună secretele, cred că fetele mai mult. (…) Sunt apropiat de toți copiii, că sunt ai mei. Fiecare are personalitatea lui, cu fiecare comunic diferit dar spre exemplu, Leah, cea mică e foarte atașată, în sensul în care mă roagă să o iau și pe ea pe scenă la concert. De fiecare dată mă întreabă: „Mâine avem concert?”. Da!”, a spus artistul pentru sursa citată.

Anca Serea, dezvăluiri despre începutul relației cu Adi Sînă

Anca Serea a împărtășit recent detalii despre povestea lor de iubire și despre modul în care a fost cucerită de către artist.

„Era un artist, imaginea era creată, din păcate, și nu era una foarte bună, dar între timp mi s-a schimbat. Adi a făcut primul pas, bărbatul întotdeauna clar”, a declarat Anca Serea în interviul acordat Playtech Știri.

Fosta prezentatoare a dezvăluit și unele detalii inedite despre prima întâlnire romantică cu cel care, ulterior, i-a devenit soț.

„A insistat foarte mult să ne întâlnim, mi-a cerut numărul de telefon, l-a notat pe un șervețel, m-a sunat vreo 2-3 săptămâni și până la urmă am acceptat să ieșim împreună. Prima mea întâlnire oficială cu Adrian a fost la o cină la Mariott, unde era un restaurant cu specific libanez, mâncarea noastră preferată, și aceea a fost prima cină. Eram foarte emoționați amândoi. Parcă ieri a fost”, a mai povestit Anca despre începutul poveștii lor de dragoste.

Citește și:
Adelina Pestrițu, dezvăluiri despre fiica ei, Zenaida, și regulile pe care le-a stabilit pentru ea: „I-am explicat că excesul nu este bun…'

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people